|
Post by zooma on Nov 4, 2004 23:54:49 GMT 3
ya bence bu ask konusu konuþuldukca insanýn canýný acýtýyor ama konuþmadan da olmuyo aþk acýsý ceken biri varsa ortaköye gitsin ordan denizi seyretsin ben geçen gün gittim ve sýkýntýlarýmý denizle paylaþtým agladýmbelki ama deniz bana bir þey ögretti varsa aþk acýsý çeken gitsin eminimki onunda mavinin sonsuzlugundan ögrenicek birþeyleri vardýr.....
|
|
|
Post by canshener on Nov 5, 2004 0:43:29 GMT 3
cok etkili bi noktaya parnak basmýsssýn ama sunu söylemeliyim sýnýfýmýz da birlik beraberlik sasýrtýcý derecede ilerlemiþ
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 5, 2004 19:07:03 GMT 3
ya bence bu ask konusu konuþuldukca insanýn canýný acýtýyor ama konuþmadan da olmuyo aþk acýsý ceken biri varsa ortaköye gitsin ordan denizi seyretsin ben geçen gün gittim ve sýkýntýlarýmý denizle paylaþtým agladýmbelki ama deniz bana bir þey ögretti varsa aþk acýsý çeken gitsin eminimki onunda mavinin sonsuzlugundan ögrenicek birþeyleri vardýr..... Ben den öneri...: Þimdiye kadar onlarca kiþinin aþk acýsýný bitirdim... Beni güzin abla ya da þaduman abi falan zannetmeyin ama bu konuda baþarýlýyýmdýr...
|
|
|
Post by zooma on Nov 5, 2004 20:55:34 GMT 3
yaw ben zaten önüme gelene anlatýr oldum duyanlar bana demese bile içinden yuh diyodur eminim bukadar da olmas ki filan diyenler oldu zaten madem öle sana bi pm le anlatýrým yani noolcak ki belki bi çare bulursun dimi ýlgýnn
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 5, 2004 23:27:57 GMT 3
...sunu söylemeliyim sýnýfýmýz da birlik beraberlik sasýrtýcý derecede ilerlemiþ ya can çok haklý ya yemekte de gördük bunu ya
|
|
|
Post by blackh@wk on Nov 5, 2004 23:29:48 GMT 3
þunu itiraf edelim artýk arkadaþlar kaynaþamayan tek bir kiþi var:
RAKESH JOBANPUTRA
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 5, 2004 23:40:28 GMT 3
va millet arka arkaya ikinci post olcak ama kemal acayip haklý bence ama bugün derste eskisinden biraz iyiydi bence
|
|
|
Post by Darestan on Nov 6, 2004 10:52:21 GMT 3
ehe nasý kekledik ama ehuehau
nese buraya yazmayýn ama pazartesi bilmiyenler öðrenir ehauheuah
|
|
|
Post by Darestan on Nov 7, 2004 1:32:23 GMT 3
evet mert ninni sölüo arkadaþlar hadi iyi uykular bakalým Opeth-Death Whispered A LullabyOut on the road there are fireflies circling Deep in the woods, where the lost souls hide Over the hill there are men returning Trying to find some peace of mind Sleep my child Sleep my child Sleep my child Sleep my child Under the fog there are shadows moving Don't be afraid, hold my hand Into the dark there are eyelids closing Buried alive in the shifting sands Sleep my child Sleep my child Sleep my child Sleep my child Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Sleep my child Sleep my child Sleep my child Sleep my child
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 7, 2004 1:39:09 GMT 3
olm gece muhabbetlerinde maksat uyumak diil uyumamak..konsepti anlamamýþsýn oww may gad..!
|
|
|
Post by blackh@wk on Nov 7, 2004 2:19:49 GMT 3
ya nerde bu gece muhabbetçileri bu topic gerektiði þekilde kullanýlmýyo yoksa uyuyuo mu herkes
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 7, 2004 2:27:03 GMT 3
olm gece muhabbetçisi war ama az kiþiyiz napalým kader utansýn
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 7, 2004 19:10:41 GMT 3
ya sahil we içmek konusunda haklýsýnýz hepiniz..mesela okuldayken bende gece sahile gidip içerdim böyle bi durumda..ama yalnýz iyi gitmiyo..yanýnda saðlam bi-iki ark olunca içini dökmek çok güzel oluyo..bide cidden zamandan baþka hiçbi çözüm yok..fazla takmamak lazým ama olmuyoki..! diyorum ya ben þimdi mutlu we iyiyim..ama az kaldý..gelicem "acý çekenler" grubuna..!!
|
|
|
Post by zooma on Nov 7, 2004 19:32:08 GMT 3
ben genelde öle durumlarda yalnız kalıp ne kadar yalnız olduumu gözüme sokup hüngür hüngür aglamayı seviyorum agladıkça depresyonum artıyo ve olay aşk boyutundan çıkıp hastalık boyutuna giriyo genelde karşı tarafında bunlardan hiçbi haberi olmuyo acıysa acıyı böle çekmesi daha eglenceli oluyo
|
|
|
Post by Darestan on Nov 7, 2004 20:31:11 GMT 3
benim gibi hayatýnýzý hergün denize bakarak geçirseydiniz denize bakmazdýnýz<br> sahile gidince bay geliyo yazýn görüom kýþýn okulda görüodum =) acý çekme yeri karanlýk oda +yatak+arkada hüzünlü müzik+bissürü düþünce dir arkadaþlar içmek acýyý azaltýr içmicen acýný çekecen kardeþim !!!
gerçi raký muhabbeti ayrý güzeldir ya hey !
|
|