|
Post by deadgeko on Jan 13, 2005 2:52:24 GMT 3
ya þimdi buraya derslerle doðrudan baðlantýlý olmayýp iþimize yarýycak bilgiler yazýcaz.
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 13, 2005 2:54:36 GMT 3
örnek mi? alýn size örnek:ilk dönem mi bilemiyorum ama bir dilekçeyle irregularlýktan çýkabiliyorsunuz.þimdi niye çýkýyim ki demeyin, çünkü irreg.larýn yarýsý piþman oluyor..
|
|
benyamin
olayý kapmýþ forumcu
o ??mez laf?n? aynen iade ediyorum!
|
Post by benyamin on Jan 13, 2005 15:33:29 GMT 3
keþke biþiler bilseydim de yazsaydým
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Jan 13, 2005 15:54:11 GMT 3
ya þimdi arkadaþlar kredi limiti warmý yokmu!? irr için max15 yalanmý yoksa gerçekmi ya biz nerden öðrenicez bunu!?
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 13, 2005 19:04:23 GMT 3
ya yusuf benim bildiðime göre yok öle biþi benim 20ç5 kredi oldu mesela
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 13, 2005 23:03:52 GMT 3
ya yine hizmette sýnýr yok!yönetmelii okuyom bulcam size kredi olayýný...
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 14, 2005 0:03:59 GMT 3
ya iyi hocalar öðreniyorum ama bizim dersimize girme þanslarý yok.ben doorudan giren hocalarý arýycam.siz de çalýþýn bakiim!
|
|
|
Post by naruto-kun on Jan 14, 2005 4:03:38 GMT 3
abi bu iþler cok karýsýk yaw
|
|
|
Post by jesheaven on Jan 14, 2005 13:45:28 GMT 3
arkadaþlar olaya son noktayý koyuyorum...kredi olayý sis.itu.edu.tr de yazýyo yönetmeliklerde aynen buraya copy-paste yapayým:<br>***Öðrenciler birinci yarýyýlda Bölümlerinin ders planýnda yer alan birinci yarýyýl derslerini almak zorundadýrlar. Ancak, öðrenimlerine ikinci yarýyýl baþýnda baþlama durumunda olan öðrenciler (bir yarýyýl hazýrlýk sýnýfýna devam etmiþ öðrenciler) açýlan birinci yarýyýl derslerine ek olarak Madde 14’te belirtilen kredi sýnýrlarýna uymak koþulu ile ön koþulsuz üst yariyil derslerini de alabilirler. Birinci yýl sonunda en az 35 ,ikinci yýl sonunda en az 75 krediyi tamamlayan ve genel not ortalamasý en az 3.00 olan öðrenciler “ Çift Anadal “ programýna baþvurabilirler, ayrýca bu öðrenciler Madde 14’te belirtilen en fazla kredi sýnýrýný aþarak sekiz yarýyýldan daha kýsa sürede mezun olabilirler Madde 14- Her öðrenci 11. maddenin birinci paragrafýnda tanýmlanan çalýþmalara aþaðýda belirtilen sýnýrlar içinde kalarak yazýlýr. 18.maddenin ( a ) bendinde sözü edilen gözetim listesine alýnan öðrenciler ile birinci yarýyýl öðrencileri ve ÇAP öðrencileri hariç herhangi bir yarýyýlda kredi yükü en az 15 en çok 22 olmak zorundadýr. Daha fazla kredi almak isteyen öðrencilerden 25 kredi de dahil olmak üzere en az 2.25 aðýrlýklý genel not ortalamasý, 26 ve üstünde kredi almak isteyen öðrencilerden en az 3.00 aðýrlýklý genel not ortalamasý aranýr. Gerekli hallerde bir yarýyýldaki en az 15 kredilik ders yükü ile son sýnýf öðrencilerinin kredi yükü bu ortalamalara bakýlmaksýzýn Fakülte Yönetim Kurulu kararý ile deðiþtirilebilir ******yani anlaþýlýyor ki arkadaþlar min 15 max 22 kredi albiliyoruz
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Jan 14, 2005 14:09:36 GMT 3
arkadaþlar olaya son noktayý koyuyorum...kredi olayý sis.itu.edu.tr de yazýyo yönetmeliklerde aynen buraya copy-paste yapayým:<br>***Öðrenciler birinci yarýyýlda Bölümlerinin ders planýnda yer alan birinci yarýyýl derslerini almak zorundadýrlar. Ancak, öðrenimlerine ikinci yarýyýl baþýnda baþlama durumunda olan öðrenciler (bir yarýyýl hazýrlýk sýnýfýna devam etmiþ öðrenciler) açýlan birinci yarýyýl derslerine ek olarak Madde 14’te belirtilen kredi sýnýrlarýna uymak koþulu ile ön koþulsuz üst yariyil derslerini de alabilirler. Birinci yýl sonunda en az 35 ,ikinci yýl sonunda en az 75 krediyi tamamlayan ve genel not ortalamasý en az 3.00 olan öðrenciler “ Çift Anadal “ programýna baþvurabilirler, ayrýca bu öðrenciler Madde 14’te belirtilen en fazla kredi sýnýrýný aþarak sekiz yarýyýldan daha kýsa sürede mezun olabilirler Madde 14- Her öðrenci 11. maddenin birinci paragrafýnda tanýmlanan çalýþmalara aþaðýda belirtilen sýnýrlar içinde kalarak yazýlýr. 18.maddenin ( a ) bendinde sözü edilen gözetim listesine alýnan öðrenciler ile birinci yarýyýl öðrencileri ve ÇAP öðrencileri hariç herhangi bir yarýyýlda kredi yükü en az 15 en çok 22 olmak zorundadýr. Daha fazla kredi almak isteyen öðrencilerden 25 kredi de dahil olmak üzere en az 2.25 aðýrlýklý genel not ortalamasý, 26 ve üstünde kredi almak isteyen öðrencilerden en az 3.00 aðýrlýklý genel not ortalamasý aranýr. Gerekli hallerde bir yarýyýldaki en az 15 kredilik ders yükü ile son sýnýf öðrencilerinin kredi yükü bu ortalamalara bakýlmaksýzýn Fakülte Yönetim Kurulu kararý ile deðiþtirilebilir ******yani anlaþýlýyor ki arkadaþlar min 15 max 22 kredi albiliyoruz þu birinci yarýyýl biz diiliz ama yinede niye açýk açýk yazmamýþlar kardeþim irr için özel durum warmý yokmu diye..hayýr eðer bizimde 15-22 arasý ise ozaman niye bu söylentiler wardý 2-15 diye..ya yokmu üst sýnýfta okuyan bi irr bizi aydýnlatýcak!??
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 14, 2005 15:09:05 GMT 3
ya abi yazmýþ ya ikinci yarýyýl baþý baþlama imkaný olan öðrenciler 14.maddeye uymalýdýr diye
|
|
|
Post by seydaa on Jan 14, 2005 16:39:25 GMT 3
ya ben biizm yurttan iþletme müh.de okuyan biriyle konuþtum(irr)en az 15kredi alabiliyomuþuz.bi de dediki bilgisayarý aradan çýkarýn sonra bayar dedi. ayrýca:):teknik resmi çok aðýr görmek zorunda olmayanlr bu dönem almasýnalr.çünkü makina da veriyolar ve çooook aðýrmýþ.
|
|
|
Post by seydaa on Jan 16, 2005 16:37:06 GMT 3
arkadaþlar hocalar hakkýnda bilgi edinmek için: www.istanbul-teknik.comsitesine bakabilirsiniz.ben daha bakmadým ben de yararlý biþey bulursam yazcam.
|
|
aylin
olayý kapmýþ forumcu
|
Post by aylin on Jan 30, 2005 13:12:21 GMT 3
ya biz yarýn sisteme girince ders seçimlerini yapabilecez yani,eminiz dimi?ya ben salý günü ööðrenci belgesi aldým ehliyet için,belgede hala hazýrlýk öörencisi diyo!bi de yarýn sisteme gireriz ders seçmek için 2.döneme kaydýmýzý yapmamýþ olurlarsa napcaz yaa!!bnm içime kurt düþtü.biri yardým etsin yaa
|
|
aylin
olayý kapmýþ forumcu
|
Post by aylin on Jan 30, 2005 13:21:54 GMT 3
siz extra biþi yaptýnýzmý,gidip kayýt olmak gibi falan??
|
|