|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Oct 23, 2004 10:42:40 GMT 3
Evet bu günkü yemeðimiz sütlü kuru fasülye <br>Önce aldýðýmýz ýslak fasülyeleri saç kurutma makinasý ile kurutuyoruz daha sonra kuruttuðumuz fasülyeleri kýzartýyoruz kýzarttýktan sonra süte banýp yiyoruz ne güzel oldu deðil mi? Gerekli Malzemeler 0.5 Kg Islak Fasülye<br>Saç Kurutma Ma. Kýzartma Tavasý<br>Yað<br>Süt<br>Afiyet Olsun:)
|
|
|
Post by Darestan on Oct 23, 2004 15:32:02 GMT 3
makarna kardeþiliði ölmez vatan bölünmez burakçým sen bize bi makarna yapýver olmuyo böle saç kurutma makinesi bizim evde yok öle bi teknoloji ;D
Makarna malzeme 1 paket makarna tencere musluk
makarnayý yýkýyoruz üstüne dalin þampuan döküoz yumuþacýkoluo tencereye atýoz piþiyo sonra yiyoruz mis gibi kokan makarnayý
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Oct 23, 2004 22:48:55 GMT 3
tabi abi kesin öle yapýlýr zaten makarna valla bu hafta midem makarnadan baþka biþi gördü bayram ediyo valla
|
|
|
Post by ILGIN on Oct 25, 2004 15:51:01 GMT 3
Aaa ayýp etmiþiniz beyler...Makarnanýn yanýna bi de standard HAZIR ÇORBA olcak...
|
|
|
Post by Darestan on Oct 26, 2004 20:52:49 GMT 3
ya yanýna su yada cola turka lazým<br> ha aslýnda en güzel yemek bence patates-köfte ikilisidir ama sizi bilemicem
|
|
|
Post by ILGIN on Oct 27, 2004 15:49:46 GMT 3
Abi[glow=red,2,300]'Sütlü Patates'[/glow]i bilen war mý...?Çok ciddiyim Süper biþi.. :)Adýna aldanmayýn sakýn..<br> TARÝF :*0,5lt ýsýnmýþ sütün içine küp küp doðranmýþ 1 tabak dolusu pattesi atýyosun... *Sonra ýsýndýkça pattes sütü emiyo veeeee muhteþem lezzetli biþi oluyo.. Yaaa.. ** NOT:Tuzunu da bi zahmet siz ayarlayýn...
|
|
|
Post by Darestan on Oct 27, 2004 22:09:05 GMT 3
en basit yemek
malzemeler 1. telfon 2.yemek parasý<br>3. bahþiþ<br>4.yemek ynecek restoran numarasý<br><br> yapýlýþý<br> önce restoranýn numarasý çevrilir sonra bissürü bissürü þey istenir yemek eve gelir siz bahþiþi getiren çocua verirsiniz yada soðuk gertirdiyse çarpýn kapýyý yüzüne<br> iþte ymeðimiz en geç 30 dakkada hazýr<br>afiyet olsun
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Oct 27, 2004 23:18:39 GMT 3
ramazanda,paskalyada,gece,gündüz...herzaman yenilebilecek yegane yemek cicibebedir.cicibebe kutsal bi yiyecektir.ama muzlusu güzel deðil o ayrý konu
|
|
|
Post by zooma on Oct 28, 2004 16:16:48 GMT 3
yusufcum sana buradan bütün kalbimle katýlýyorum ;)ama dikkat edin fazla yenmesi kilo problemine neden olabiliyor ben de görüldügü gibi
|
|
|
Post by blackh@wk on Oct 28, 2004 16:36:21 GMT 3
ya gülnur sen yusuf a katýlacagýna önce bana bi dogru dürüst pilav tarif et seyda sen aylin bi pilav yapmayý tarif edemediniz hepiniz farklý seyler soyluyorsunuz
|
|
|
Post by zooma on Oct 28, 2004 18:04:17 GMT 3
bak þimdisana bulgur pilavý tarif ediyorum 1.5 bardak bulgur ayný miktarda su bulguru önce iiiice bi yýka ýlýk suyla sonra o bi köþede dursun bir tencereye ince ince soganlarý dogra 1 sogan yeter 1 domatesi 1 biberi de ayný sekilde dora kavur bulguru ekle biraz kavurduktan sonra suyu ekle suyu cekene kadar piþir tamam mý canikom ama yaptýktan sonra yemege benide cagýrcan:)
|
|
|
Post by blackh@wk on Oct 28, 2004 21:27:45 GMT 3
günnur tarifini yeni okudum . sgl ama keske once sen bi yapsan da ben tatsam cunku benim yaptýgým pilavý tatmak pek iyi bir fikir olmayabilir azimliyim basaracagým bulgur pilavýný yapacagým...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Oct 29, 2004 10:41:17 GMT 3
hadi olum kemal kim tutar seni pilav yaparsan beni de çaðýr da yiyelim valla ne diyim
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 2, 2004 15:00:19 GMT 3
Bugün ilan ettiðim üzere : bana yeterli lojistik saðlayana PÝZZA yapabilirim... Malzemeler*Ben *ve sizden istediklerim... ;D
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 2, 2004 16:48:32 GMT 3
baba hemen yap pizzayý ama fýrýn lazýmdý di mi sana fýrýn bulalým hemen pizza yapmaya baþlayalým hadi görüyüm seni
|
|