|
Post by Darestan on Feb 2, 2005 1:47:32 GMT 3
nedir bu arkadaþlar eskiden böylemiydi güzide forumumuz yav!!!! 30 kiþiyei zar zor kaydettirmeyi baþardýkta kimse biþe yazmassa bi anlamý kalmýcak olayýn kopacaz sonra foruma üþenen arkadaþlarda lütfen kendilerine bir msn messenger hesabý alsýnlar tüm muhabbet orda dönüyo diyebilirim 10 kiþilik rekor tayfayý topladýk bu kayýtlar sýrasýnda eheh hernese diceim þudurki artýk bir toplanma bi organizasyon olaylarýnada girmek gerekir yani !! YASE APLA DUY SESÝMÝZÝ !!!!!!
|
|
|
Post by cemm on Feb 2, 2005 1:57:20 GMT 3
ya walla rkadaþlar olmuo yapmayýn etmeyin...bu forum bööle yannýz olmaz...bakýn iice koptuk forumdan...msn e davet edioz herkesi.hesabý olmayana hatta biz hesap alalým da SATIÞÞ olmasýn...
YASE ABLAMIZ ZATEN SATIIÞÞÞÞÞ
|
|
|
Post by AeH on Feb 2, 2005 1:58:51 GMT 3
arklar bakın ben geldım sız satıonuz olmuo bole benı ıstemıosanız abı ahmetın oldduuu yere mesaj atmam dıosanız ben cekıleım
|
|
|
Post by Darestan on Feb 2, 2005 2:03:13 GMT 3
Ahmet baba büyüksün!apla dedik baðrýmýza bastýk sattý bizi bi tatilde görüosunuz
|
|
|
Post by cemm on Feb 2, 2005 2:05:44 GMT 3
abi diom ya millet pis SATIÞÞ.abi daha hocamýz ablamýz sattýktan sonra doðal olarak millet nasý satmasýnn yanii:P ulan hocaya da çok taþ atýoz ama naapalým yani yalan mý..<br> abi PÝS SATIÞÞÞ ne diim....................................
|
|
|
Post by zooma on Feb 2, 2005 2:20:46 GMT 3
evet arkadaþlar satmayýn forumu biliyorum bu dünya böle her dk birileri birilerini satýyo ama siz yapmayýnnn
|
|
|
Post by deadgeko on Feb 2, 2005 22:12:35 GMT 3
sormayýn hep bunun olucaaný annatmaya çalýþýodum (özellikle beklenmedik insanlar tarafýndan) (mesela cemin beklemedii biri olabilir! ) bi tek ben mi olucam sandýnýz! hadi bakalým daha beklersiniz...umarým yüzümü kara çýkarýrlar...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 4, 2005 3:03:50 GMT 3
ah arkadaþlar gerçekten býrakmayalým forumu yeni bir kampanya açalým forumu büyütüp yaþatalým kampanyasý hadi oylar lütfen
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 4, 2005 3:04:36 GMT 3
þaka bir yana arkadaþlar o kadar uðraþtý yusuf forum yaptý þimdi boþ boþ duruyo b urasý ihmal etmeyelim ya
|
|
|
Post by aLy on Feb 6, 2005 15:24:46 GMT 3
gencLik topLanmadI mI yaw?buLusuruz umarIm bi araLar!!
|
|
|
Post by kýsa winston on Feb 6, 2005 21:22:17 GMT 3
walla milet ben bi suredir ilgilenemedim forumla.daha dogrusu ilgilenmek icin param olmadý :)memleketteyken cekyigim sefaleti anlatsam inanmazsýnýz.butun parayý tatilin ilk haftasý yiyince sora int.girmeye para kalmadý.benim ilgisizligim bu yuzdendi.ama simdi durumu duzelttik biraz.bakalým artýk takýlýrým bi aksilik olmazsa.allah kimseyi parasýz býrakmasýn. :'(hadi yakýn zaman da hatta yarýn grsmek uzere
|
|
|
Post by tekonlineguest on Feb 7, 2005 21:03:32 GMT 3
ya rakadaþlar harbiden böle bi topic açýlmasý ilginç ama sanýrým gerekli su an bu post u atarken tek online kiþiyim bu da sanýrým foruma olan ilgisizliðin bi kanýtý.. kml
|
|
|
Post by aLy on Feb 7, 2005 23:58:21 GMT 3
býrakýn bu iLgi aLaka mevzuLarýný..ne zaman buLusuyoz ondan haber verin siz...
|
|
|
Post by seydaa on Feb 9, 2005 11:28:56 GMT 3
ya evet millet ya!!!!!!!!!buluþalým artýk.
|
|
|
Post by ILGIN on Feb 10, 2005 12:45:37 GMT 3
hani...Nerde... * Ulan hep bööle diosunuz ne ORG. var ne gelen...!!! >:(Tepemi attýrttýrtmayýn len...!!!!Hýmmmmm...!!!
|
|