|
Post by Darestan on Oct 26, 2004 20:45:05 GMT 3
benim gibi müptelasý var mý acep ?
manchester arsenale kötü koydu yanlýz<br>rooney nin yaptýðý penaltý hatalýydý bence hakem yanlýþ verdi
|
|
|
Post by ILGIN on Oct 27, 2004 17:12:22 GMT 3
Senin kadar sýký olmasa da izlemeye çalýþýrým...Bazen gerçekten çok süper maçlara denk geliyorum..Benim þekil aynen bu--->>
|
|
|
Post by KeyKubaT on Oct 27, 2004 19:26:59 GMT 3
ya buraya da bý anket koysak ya mert sen mý ýlgýlenýyosun burayla m.u.alýp gturcek mý merak ettým bence de rooney cok rol yapýo
|
|
|
Post by canshener on Oct 27, 2004 20:45:44 GMT 3
kesinliklede arsenall ne olursa olsun phil neville in sene basýnda ki sözünü hatýrlatýrým arsenalin seviyesine ulasmamýz için en az dört sene lazým
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Oct 28, 2004 23:36:38 GMT 3
ya abi nedicem bende hiç takip edemiyorum ama denk geldikçe izliyorum hadi izleyin de burda anlatýn
|
|
|
Post by blackh@wk on Oct 28, 2004 23:44:53 GMT 3
ya bizim yurtta ntv cok kotu cekýyo oyuzden hep kacýrýyorum bi de bu hafta hangi maclar var belki dayým da izlerim
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Oct 29, 2004 23:23:38 GMT 3
evet ya benim yurtta da çok kötü ntv ama ben hafta sonu evdeyim bakýcam bakalým bu hafta sonu maçlara kemal sende dayýnlara git olum midene sýcak yemek girsin pilavla olmaz(tabi yapabilirsen)
|
|
|
Post by canshener on Nov 16, 2004 23:07:30 GMT 3
taabi mod'a güveniyorsun haklýsýn Arkadaslar bu hafta sonu premier league de cýlgýn bir mac vardý izleyemenler özetleri izlesin ben öyle yaptým onu da izleyemezse catlasýn neyse sözü uzatmayalým Tothenam:4 Arsenal:5 özellikle Defoe ve pires sýk gollerin sahipleri
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 16, 2004 23:15:44 GMT 3
þanslýydýmki maçý izledim..hakkaten süperdi be
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 17, 2004 14:46:50 GMT 3
ya ben o maçý izleyemedim hatta iddaa da o maça oynuyordum ama izleyemedim iþim çýktý çok üzüldüm ya
|
|
|
Post by Darestan on Nov 17, 2004 19:28:12 GMT 3
pires in attýðý gol mükemmeldi asisti yapan bi arkadaþ var orda herkes saða bakýodu bende kesin oraya atçak dedim çünkü adam açýkta kaleye yakýndý<br> adam tuttu sola pirese attý oda kalecinin koltukaltýndan süper bi gole imza attý<br><br>sonra totenhamýn bi golü var tabi lehmann ýn mallýðý saolsun frikik kullandý totenham orda adam cezasahasýna attý dayýnýn biri kafa attý gol oldu yine totenhamýn güzel bi golü var maçta aslýnda size bi teklifim olcak bi haftasonu þöle ntv seyredebileceðimiz yerde baba maçlarý seyredelim bu arada premier league in giderek hastasý oluyorum nerdeyse izlediðim hermaç basketbol gibi hýzlý oynanýyo ve süper goller atýlýyo<br> turkish league sux bence premier ezer geçer
|
|
|
Post by canshener on Nov 21, 2004 23:00:28 GMT 3
abi bu lig süper bugün sansa iki sýradan takýmýn macýna denk geldim Birmingham Blackburn 3-3bitti futbol adýna hersey vardý sahada zaten futbol güzelliklerini seyretmek isteyenlere tavsiyem manchester ve chealsea maclarýný izlememeleri tabi özel durumlar haric mesela manchester fenerle oynarsa ya da sadece robbeni izlemek haric Arsenal yine eskisi gibi bir maglubiyetin ardýndan toparlanmalarý bakalým kac mac sürecek chealsea haftayý beraberlikle kapadý ve hala lider everton fulhamý yenmeyi bildi sözlerimi noktalarken TEXTBESÝKTAS MACINDA GENC BÝR ARKADASIN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN KENDÝNÝ BÝLMEZ GERÝZEKALI SÜRÜNGENLERÝ KINIYORUM.
|
|
|
Post by canshener on Jan 6, 2005 11:33:15 GMT 3
valla müptelasý varrmý benim gibi deyip ugramayanllarý kýnýyorum ;D ben buradayým tothenam bu aralar süper son 9 mac 8 galibiyet ee tabi defoe gibi bi forvetiniz olmasýn cocuk sýralýyo vallaha golleri.arsenal düzelir gibi celsi ise tank gibi agýr ve saglam gidiyorlar
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 9, 2005 12:00:39 GMT 3
ya mert arbiden hastasýyým diyosun bayaðýdýr bir postunu göremedik ne demek bu abi
|
|
|
Post by carmelo on Jan 9, 2005 12:40:20 GMT 3
ya zaten bemce böle bi topic açmak saçmaydý yani bence ispanyol ligi(la liga)'nýn da premier ligden aþaðý kalýr bi yaný yok tabi serie A da öyle þimdi bütün ligler için bi topic açsak burasý dolar diil mi mesela ben bundesligayý açarým baþka birisi turkish premier açar dimi yani
|
|