|
Post by ILGIN on Oct 27, 2004 17:21:53 GMT 3
Eminim sanatkarlar vardýr içimizde... 8-)Bunlarýn dýþýndaki uðraþlarýnýzý (bkz. diðer...) anlatýn da belki baþka ilgilenenler olur...
|
|
|
Post by Darestan on Oct 27, 2004 22:13:34 GMT 3
abi müzikle sinemadan çok ilgileniyorum desem
kurtarmaz mý abü ;D
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Oct 29, 2004 10:13:55 GMT 3
valla ne diyim ben müzik dinlerim ama daha çok kitap okumak(fantastik edebiyattan) bide sinema ile ilgilenirim
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 1, 2004 18:23:00 GMT 3
Aslýnda kitap okumak ii de pek sanat sayýlmaz... Bi de ben dedim ki ''Sinema DIÞINDA'' ... Yaaa.... Mesela ben en çok Müzükle ilgilenirim...Eeee..Ne de olsa 3 konservatuvarlýyla kalýyorum+Onlarýn bi sürü arkadaþý var+Babam müzik öðretmeni...Falan filan.. ;D ;D
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 3, 2004 13:24:50 GMT 3
pardon ýlgýn sinema dýþýndayý okumamýþým özür dilerim
|
|
|
Post by zooma on Nov 3, 2004 22:12:41 GMT 3
ýlgýn kardeþim zaten kitap okuma sanatý diye biþi yok edebiyat diye bir sanat dalý var kitap okuyanda onunla ilgilenmiþ oluyor yani kitap okumada sanatla ilgilenme anlamýna gelio
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 8, 2004 17:48:02 GMT 3
ýlgýn kardeþim zaten kitap okuma sanatý diye biþi yok edebiyat diye bir sanat dalý var kitap okuyanda onunla ilgilenmiþ oluyor yani kitap okumada sanatla ilgilenme anlamýna gelio E güzelim zaten ben de öyle yazdým... Tabiiki ben de biliyorum...
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 8, 2004 21:20:37 GMT 3
ya glba tiyatroyu benden baþka sewen yok..ben ortaokuldan beri oynuodum ta ki üniwersteye kadar..bakarmýsýnýz ya öss engellemedi oynamamý,hazýrlýk engellio tüüü...!
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 9, 2004 21:25:23 GMT 3
Ben de bi oyunda yer aldým..Hatta ilk sahneye ben çýkýcaðým için çok heyecanlanmýþtým...Gerçekten muhteþem bi duygu ama müzik daha aðýr basýyo..
|
|
|
Post by cemm on Nov 9, 2004 21:34:29 GMT 3
abi müzik çok deli biþi yaa.böle insan uðraþtýkça uðraþýo.bitmek tükenmek bilmez bi duygu bunu(bunu bi yerden çýkarcam ama du bakalým) ;D
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 12, 2004 0:33:56 GMT 3
ya allah kahretsin kitaba baþladým ing yüzünden yarým duruyo.teknik(yani maddi)imkansýzlýklar müzii kýsýyo.bi þiir yazabiliyom bu ara o da ilham perim sayesinde!
|
|
|
Post by canshener on Nov 16, 2004 23:46:21 GMT 3
iki kez tiyatro da oynadým ve ikinci sefer (daha büyüktüm)süper hissedio insan evladýn gibi bisiy hep ona odaklanýyosun müthiþ bi keyif ortaya birseyler cýkarmanýn keyfi keske imkan olsa....
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 17, 2004 14:50:44 GMT 3
iki kez tiyatro da oynadým ve ikinci sefer (daha büyüktüm)süper hissedio insan evladýn gibi bisiy hep ona odaklanýyosun müthiþ bi keyif ortaya birseyler cýkarmanýn keyfi keske imkan olsa.... valla can haklýsýn çok güzel oluyo benimde 2 kere oynamýþlýðým var hadi oynayalým
|
|
|
Post by aLy on Nov 17, 2004 16:05:45 GMT 3
müzigi sadece dinLemeyi seviyom ben..az bucuk gitar týrmaLarým ama üseniyorum ara ara eLime aLýp caLmaya.. ben resime oy verdim..sýk sýk eLime kaLem aLýp cizmem ama gaza geLirsem de bütün gecemi aLýr, ki aLmýstýr da zaman zaman..
|
|
|
Post by canshener on Nov 18, 2004 20:40:39 GMT 3
ne diim süper olur ama basit bi iþ diil istersen kendi capýnda profesyonelce bu iþi yapan bi yerlere gidelim neyse parasý veririz
|
|