|
Post by glnr on May 30, 2005 23:26:44 GMT 3
amaan login oluyoz da noluyo ki
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Jun 13, 2005 17:02:16 GMT 3
forumu adam edelim diyorum ben...mesela yeni bölümler açabiliriz nebiliim forumu dýþardan insanlara açabiliriz fln fln..görüþler _?
|
|
|
Post by cemm on Jun 13, 2005 17:08:11 GMT 3
abi bence açalým forumu dýþarýya.... bak içten fazla ses yok...içimizden yýýkýldýk abi.. böle yakýn arkadaþlarla fln baþlayalým sora vatana millete yayarýz:P
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Jun 13, 2005 17:10:11 GMT 3
lan herkese mail atalým girin lan foruma diye...wazgeçtim ben açmýyalým dýþarý bizimkiler girsin yeter ama zaten þöole bi durum da war msn icat oldu mertlik bozuldu
|
|
|
Post by cemm on Jun 13, 2005 17:16:51 GMT 3
abi msn bozdu bizi cidden...zati msn e girenler de kaç kiþi aq.....ya ne bilim bizimkiler iice koptu ööle ayda yýlda bi post flnla bu iþ dönmez.....bari yakýn arkadaþlarla fln paylaþalým forumumuzu da bi heyecan bi renk gelsin....yani bence.....
|
|
|
Post by gReeNeYe on Jun 14, 2005 0:09:55 GMT 3
olmaz kardeþim açmayalým forumu dýþarýya filan dýþarýý olmazzzzzzzzzzz adýna bakarmýsýn forumun PREPA16........ yani bizzzzzz yok arkadaþ yakýn filann herkesin yakýn arkadaþý kendine canýmmm.. sonra kendi forumumuza yabancýlaþýcaz ii ce (yaw cem bu günlerde ben seni baya azarlýyom sankii)
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Jun 14, 2005 1:56:41 GMT 3
walla doorusun esra forumu doþarý açmialm bencede SADECE VEFA istiorus...
|
|
|
Post by gReeNeYe on Jun 14, 2005 10:15:37 GMT 3
ya bide herþeyden önce forumu dýþarý açarsak artýk burada geçen muhabbetlere yabancý kalýrýz yani.
|
|
|
Post by blackh@wk on Jun 16, 2005 17:08:09 GMT 3
ya bence de dýþarý açma fikri fos... hiç kimse girmese de bu forum bir prep A 16 dönemimizin en büyük hatýralarýndan birisidir bizim kaynaþmamýzýn bence yardýmcýsýdýr þööle eski postlarý girip okumak istio bazen insan ama forumu canlandýrmak için biþeyler yapmak lazým tabii mesela evinde pc si olan herkes açýlýþ sayfasý yapsýn bu da biraz zorlama olacak ama ya da itukampus.com tarzý dök içini rahatla tarzý baþlýklar açýlabilir umarým yazýn hani görüsemioz yaa foruma olan ilgi artar herkese iyi tatillllllerrrrrrrrr
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jun 22, 2005 13:02:08 GMT 3
umarým kemal artar ben forumun yazýsýz bir izleyicisi olarak bu ilgini artmasýndan yanayým ne zaman forumda 5 kiþi birden online olursa o zaman geri döneceðim foruma yani print screen yapýp bana yollayýn bakalým bekliyorum
|
|