|
Post by y⅓Śůf on Oct 21, 2004 21:07:30 GMT 3
1- her forumun olduu gibi bu forumunda kurallarý war.kurallar çiðnemek içindir,o ayrý.ama bunlara uyalým arkadaþlar.doðayý koruyalým.çimlere basmayýp,yerlere tükürmeyelim. 2-avatar meselesine kafayý takmayýn."þööle biþi arýom ama bulamadým" diosanýz yardýmcý olurus.bende sizi sewiyorum. 3-ii hoþ güzel de nicklerden kimse kimsei tanýamicak.onun için nickleri ya isim yapalým yada "personal text" zýmbýrtýsýna isimleri yazalým.<br>4.sýrf msj sayýsýný arttýrmak için msj atmialým,sonra öcü gelir 5.should we have to do this board in english? probably not.
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Oct 22, 2004 23:27:32 GMT 3
bir iki þey eklemek istiyorum küfür etmeyelim demicem çünkü edicez ama ederken lütfen noktayý kullanýn örneðin þu þekilde s.çtýk ;D
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Oct 22, 2004 23:56:46 GMT 3
sansür kullanýcaksak onlarý hallediim !!??
|
|
|
Post by canshener on Oct 23, 2004 10:52:50 GMT 3
birinci kural bundan kimseye söz etmemeniz ikinci kural bundan hiç kimseye söz etmemeniz ;D üçüncü kural teacher lara karsý saygýyla ilgili olabilir tamam ne dediiiniizi duyar gibi oldum at least yase
|
|
|
Post by ILGIN on Oct 27, 2004 15:01:22 GMT 3
Yusufçum..Kolay kullanýlabilecek bi sansürleme sistemi varsa hemen halledelim...Hem yasemin ablaya karþý ayýp olmasýn...
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Oct 27, 2004 17:37:41 GMT 3
sansür iþi kolay..ama anketlemek lazým
|
|
|
Post by ILGIN on Oct 27, 2004 17:47:48 GMT 3
Wallaa nasý yapçaksak yapalým...Bugün uygun gibi.. ...Baksana milletdoluþmaya baþladý...
|
|
|
Post by Shadow on Feb 25, 2005 19:02:01 GMT 3
BUNDAN BÖYLE KURAL YOK... KURAL BENÝM... BÝZE YAPTIÐINIZ KÖTÜLÜKLERÝN HESABINI VERÝCEKSÝNÝZ..BÝLEREK VEYA BÝLMEYEREK YAPTIÐINIZ HERÞEYÝN... SÝZ BENÝ ÇÖZENE KADAR TEK VARLIÐINIZ OLAN BU FORUM PARÇA PARÇA YOK OLACAK... ARTIK UYARI YOK...
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Feb 25, 2005 19:17:26 GMT 3
BUNDAN BÖYLE KURAL YOK... KURAL BENÝM... BÝZE YAPTIÐINIZ KÖTÜLÜKLERÝN HESABINI VERÝCEKSÝNÝZ..BÝLEREK VEYA BÝLMEYEREK YAPTIÐINIZ HERÞEYÝN... SÝZ BENÝ ÇÖZENE KADAR TEK VARLIÐINIZ OLAN BU FORUM PARÇA PARÇA YOK OLACAK... ARTIK UYARI YOK... adammýsýn ulan sen gel aq gel naapýcaksýn ha yap bakiim elinden geleni yap ulan yapmiyan top olsun aq kimsin sen hastamýsýn psikopatmýsýn nesin oolm gel lan yüzyüze görüþelim manyak herif bu forumu NAH editlersin okadar sölüorum sana
|
|
|
Post by blackh@wk on Feb 25, 2005 19:21:08 GMT 3
valla þþ ne oluo lan gelmiþ posta koyuyo bizim mekanda...
|
|
|
Post by cemm on Feb 25, 2005 19:26:42 GMT 3
gel lan gel salakaptaldelimanyak......senin feriþtahýn gelsin nan kimsin olm sen ha kimsin...adammýsýn olm karþýmýza çýkma...esenlere gelme sen ayaðýný basma buraya....yaþatmam nan seni:P
|
|
|
Post by aLy on Feb 25, 2005 21:33:59 GMT 3
bu densiz kim biLmiorum ama inanIn cok merak ediyorum..umarIm erkektir..
|
|
|
Post by blackh@wk on Feb 25, 2005 23:15:41 GMT 3
bu arada shadow kardeþ farkýnda mýsýn geyik konusu oldun valla iyi oldu artýk bu postlarýn geyiði döner ;D
|
|
|
Post by deadgeko on Feb 25, 2005 23:47:42 GMT 3
genç sen adresini ver ben sana bir gece yarýsý ulaþýcam, tam da uyuduðun vakit tepende bulucaksýn beni. yada basit ol akýllýca gel otur karþýma.sonrasýný orda karar veririz.biz adama zarar da veririz ezildiysen gel düzeltelim.estetik yöntemlerim var kendime özel!
bekliyorum.
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 26, 2005 0:46:07 GMT 3
genç sen adresini ver ben sana bir gece yarýsý ulaþýcam, tam da uyuduðun vakit tepende bulucaksýn beni. yada basit ol akýllýca gel otur karþýma.sonrasýný orda karar veririz.biz adama zarar da veririz ezildiysen gel düzeltelim.estetik yöntemlerim var kendime özel! bekliyorum. emrah sonuna kadar arkandayým abi shadow kardeþ sen bi ver adresini neyini biz seni hallederiz sen korkma
|
|