|
Post by zooma on Nov 16, 2004 1:22:30 GMT 3
iki sene önce babamýn bi arkadasý bilgisayar almýþ ama hayatýnda ilk defa bööle teknolojik biþi eline geçmiþ adamýn ,adamcaýz cd koyma yerini(onun deyiþiyle) kahve bardagý koyma yeri zannetmiþ koymuþ bardagýný ve kýrmýþ güzelim aleti sona bide utanmadan bilgisayarcýyla gidip bana niye bozuk alet satýyosun diye kavga etmiþ:)olmaz demeyin oluyo iþte böle þeyyler
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 17, 2004 14:55:24 GMT 3
iki sene önce babamýn bi arkadasý bilgisayar almýþ ama hayatýnda ilk defa bööle teknolojik biþi eline geçmiþ adamýn ,adamcaýz cd koyma yerini(onun deyiþiyle) kahve bardagý koyma yeri zannetmiþ koymuþ bardagýný ve kýrmýþ güzelim aleti sona bide utanmadan bilgisayarcýyla gidip bana niye bozuk alet satýyosun diye kavga etmiþ:)olmaz demeyin oluyo iþte böle þeyyler nasý ya ne demek bu abi ben bilgisayarcýnýn yerinde olsam varya.... hadi neyse ama adam harbiden teknolojiyi kullanmak terimini tam anlamýyla uygulamýþ bilgisayrda kahve koyma yeri ben bunu bi kasa üreticilerine iletiyim ya müthiþ olur
|
|
yasecik
forum çömezi
Y?ce ?nsan
|
Post by yasecik on Nov 21, 2004 14:51:46 GMT 3
|
|
|
Post by AeH on Nov 21, 2004 16:13:20 GMT 3
demek o adam babanýn arkadaþý ha way be
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 21, 2004 16:35:08 GMT 3
ben de bigün cd sürücünün açýk olduunu farketmeden dizimle kýrmýþtým onu,hala writer'ým kýrýktýr,kýrýk olduunu görenler "kahwe fln mý koydun da kýrýldý" diolar bana..demekki bunu yapan tek kiþi glnurun babasýnýn arký diilmiþ
|
|
|
Post by carmelo on Nov 21, 2004 22:37:58 GMT 3
küçükken cd sürücüsüne iki tane cd koymustum alttakini mi çalIstIrcak üsttekini mi die tabi ikisi de içinde kaldI sonra babamIn ugraslarI sayesinde çIkardIk.. bu konuyu bi daha açmamIstIm ama bu foruma karsI samimiyim..
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 23, 2004 16:03:21 GMT 3
Komandolarýn yýlan,tavþan vs dýþýnda bide Hamam böcee,Týrtýl falan yediklerini biliyorum.. Yani kormayýn..Yeseniz de bi þi olmaz yeter ki farkýna varmayýn ;D ;D
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 23, 2004 16:43:28 GMT 3
Komandolarýn yýlan,tavþan vs dýþýnda bide Hamam böcee,Týrtýl falan yediklerini biliyorum.. Yani kormayýn..Yeseniz de bi þi olmaz yeter ki farkýna varmayýn ;D ;D puhaaa harbiden haklýsýn ýlgýn ya yeriz yeterki yediðimiz farketmeyelim
|
|
ravachol
forum çömezi
outsider
I`ll see you in my dreams..
|
Post by ravachol on Dec 12, 2004 5:12:35 GMT 3
iki sene önce babamýn bi arkadasý bilgisayar almýþ ama hayatýnda ilk defa bööle teknolojik biþi eline geçmiþ adamýn ,adamcaýz cd koyma yerini(onun deyiþiyle) kahve bardagý koyma yeri zannetmiþ koymuþ bardagýný ve kýrmýþ güzelim aleti sona bide utanmadan bilgisayarcýyla gidip bana niye bozuk alet satýyosun diye kavga etmiþ:)olmaz demeyin oluyo iþte böle þeyyler bu dediðin olay amerikada olduðu varsayýlan bi efsane deil mi...
|
|
|
Post by zooma on Dec 12, 2004 18:29:17 GMT 3
bunu buraya yazarken böyle þeyler söyleniceini düþndm ama niye böyle bi derdim olsun amerikadaki efsaneden banane ben birebir yasadýgým bi olayý annattým ýýýýyyyy bööle tepkilere çokkk gýcýk oluyorum
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Feb 16, 2005 1:24:28 GMT 3
|
|
|
Post by zooma on Feb 17, 2005 13:41:42 GMT 3
harbiden nedir bu yaa komiiiiikkk valla þurdabilgisayrýn baþnda kop kop kkop oldum yani
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Feb 19, 2005 18:31:55 GMT 3
yalan olduu anlaþýlmýþ..ketçabýn içinden çýkan þeyin küf olduu belirlenmiþ..
|
|