|
Post by jesheaven on Oct 24, 2004 19:31:41 GMT 3
Evet abi baslýkta da belirttigim gibi starcraft olmazsa olmaz benim icin.Sýnýf icinde muhabbet ettigim kadarýyla Starcraft oynayan kimse yok galiba ama olurda benim gozumden kacmýssa buyursun gelsin oynayalým.Koskoca ITUde sc oynayan adam bulamadým ya.yazmadýgým forum kosesi calmadýgým kapý kalmadý.<br> Muracaat:Arif
|
|
|
Post by Darestan on Oct 24, 2004 22:03:25 GMT 3
starcraft çok eskidi olm gerçi hala brood war ýn turnuvasýný yapýyolar world cyber games te ama yepiyeni oyunlar varken warcraft3 varken kimse sc ye kafayý takmaz þu aralar
gel biz seni d day :judgementa alalým hastasý ol
|
|
|
Post by ILGIN on Oct 25, 2004 18:15:54 GMT 3
Mert o oyunu bana da met ettiler bi ara anlatýrsýn,öðretirsin...
|
|
|
Post by jesheaven on Oct 25, 2004 21:28:29 GMT 3
olm siz ne derseniz deyin bu piyasa tarih 1998i gosterdiginde harbi strateji ile bulustu ve hala bu oyun tacýný koruyor.korede falan duzenlenen turnuvalarý falan gorseniz agzýnýz acýk kalýr.Hala deliler gibi oynanýyor oyun ve oynanmaya devam edecek....O kadar...
|
|
|
Post by ILGIN on Oct 26, 2004 18:22:31 GMT 3
olm siz ne derseniz deyin bu piyasa tarih 1998i gosterdiginde harbi strateji ile bulustu ve hala bu oyun tacýný koruyor.korede falan duzenlenen turnuvalarý falan gorseniz agzýnýz acýk kalýr.Hala deliler gibi oynanýyor oyun ve oynanmaya devam edecek....O kadar... www.blizzard.com/starcraft/ al abi sana...Bak,incele,detaya falan in.....
|
|
|
Post by Darestan on Oct 26, 2004 20:23:55 GMT 3
ya baba ne demiþim yukarda tamam oynanýyo ama eskidi
da yeni daha deðiþik oyunlar var yani belli bi yere takýlýp kalmak hiç iyi deðil geliþemessin
bende 3 sene aralýksýz uo oynamýþtým sanane açýldýðýndan beri þimd harcadýðým vakte piþmaným<br> hernese ýlgýn toplanýrýz bi gün 4 kiþi falan gideriz bjk ya oynarýz merak etme baya güzel oyun
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 3, 2004 13:14:40 GMT 3
ya abi bence de ne olursa olsun sc oynamak ayrýdýr arif abi sen üzülme ben makinayý getirir getirmez yapcaz senle bir oyun
|
|
|
Post by aLy on Nov 14, 2004 19:00:22 GMT 3
ortaokuL yýLLarýmý heba eden oyunLarýn iLki uLtima onLine digeri de starCraft týr abi..arife katýLýyorum,geLmis gecmis en iyi strateji oLmaya adaydýr kesinLikLe..gerek oynanabiLirLik acýsýndan,gerek kurgusu senaryosu herseyiyLe süper...benim gibi strateji yeteneksizi ve tövbeLisi birinin biLe iLgisini bu kadar cektigine göre(ki dedigim gibi) bu oyunun kendine has bir büyüsü oLdugu kesin..
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Dec 30, 2004 11:23:15 GMT 3
geçen gün düþündüm oluyor be abi starcraftsýz dünya
|
|