|
Post by jesheaven on Jan 18, 2005 13:36:53 GMT 3
arkadaþlar hiç ders programlarý hakkýnda kafayý yemenize gerek yok saolsun arkadaþlar düþünmüþler çok güzel bi program yapmýþlar adresi:http://ituprogram.iscool.net indirin ve kullanýn...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 18, 2005 13:51:50 GMT 3
abi ben de kullanýyorum o programý herkese tavsiye ederim müthiþ bir program kafadan ders programý yaptým ordan
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Jan 18, 2005 18:07:32 GMT 3
emrahta bana bi program yollamýþtý ama bu ondan daa güzelmiþ sewdim bunu..ama ama ben program fln yapmicam ufffffff ya nasýl benim ikinci dönem derslerim açýlmaz yaa bekliorum da açsýnlar onlarý bende program yapiim iþte..
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 19, 2005 20:31:16 GMT 3
yusuf abi bence hiç bekleme çünkü bu derslerin açýlmasý konusunda pek bir deðiþiklik yapacaklarýný sanmýyorum bence sen þimdiden toparla programýný
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Jan 19, 2005 21:14:38 GMT 3
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 22, 2005 22:21:45 GMT 3
yani millet varya ebenize atlayayim ya ulan bi ders sececeksiniz 20 tane topic koymussunuz herkeste ayrý bi teles yok onu sececegim yok bunu alacagim yok biri cok iyi turkce dersi verirmis yok .otunun kýlý kopmus abi birakin o isleri 30 ocak aksami soyle uzaktan bakýn yureginizin goturdugu yere gidin hala kafanýza sokamadýnýz mý bu ders isleri icin triplenmeye stres olmaya gelmez.bu guzel kafamýzý yormaya degmez....hersey bi yolunu bulur ya bu ne siddet ne celal!baktýnýz isin altýndan kalkamadiniz gideceksiniz en yakýn bufeye 1ufak raki yanýna da 1 paket sigara eve gidince de 1 kase cacýk yanýna pilaki rus salatasý peynir aclý ezme semiz otu haydari ne varsa kaselere koyacaksýnýz elini fareye dokunduracaksýnýz bir bakmýssýnýz program hazýr ve umrunuzda da degil hadi hayýrlýsý hepinize kendinize iyi bakýn abiniz yine arasýra ugrayýp boyle laf sýcmaya devam edecektir...kendinize iyi baqýn byes :PP yorumsuz...bi daha okuyun die...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 22, 2005 22:24:26 GMT 3
yani millet varya ebenize atlayayim ya ulan bi ders sececeksiniz 20 tane topic koymussunuz herkeste ayrý bi teles yok onu sececegim yok bunu alacagim yok biri cok iyi turkce dersi verirmis yok .otunun kýlý kopmus abi birakin o isleri 30 ocak aksami soyle uzaktan bakýn yureginizin goturdugu yere gidin hala kafanýza sokamadýnýz mý bu ders isleri icin triplenmeye stres olmaya gelmez.bu guzel kafamýzý yormaya degmez....hersey bi yolunu bulur ya bu ne siddet ne celal!baktýnýz isin altýndan kalkamadiniz gideceksiniz en yakýn bufeye 1ufak raki yanýna da 1 paket sigara eve gidince de 1 kase cacýk yanýna pilaki rus salatasý peynir aclý ezme semiz otu haydari ne varsa kaselere koyacaksýnýz elini fareye dokunduracaksýnýz bir bakmýssýnýz program hazýr ve umrunuzda da degil hadi hayýrlýsý hepinize kendinize iyi bakýn abiniz yine arasýra ugrayýp boyle laf sýcmaya devam edecektir...kendinize iyi baqýn byes :PP bence bi kez daha oksunlar
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 23, 2005 3:44:33 GMT 3
eh be çaarý ne diyim ben bunun üstüne yorum yazýlmaz diyorum en doorusu diyorum sen ne diyon.tabi yazarken yine (kýzlarla ilgili yazý gibi ) farklý ve özgün tarzýnda yazmýþsýn bu da hoþuma gidiyo..aman býrakma bizi he...(harbiden)
|
|
|
Post by cemm on Jan 24, 2005 2:32:12 GMT 3
abi onun için profile girion orda signature yazýo aþþaada..onun yanýndaki boþlua sloganýný yazýon o kadar:D:D:D
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 29, 2005 13:47:56 GMT 3
ya olsun kardeþim saptý forum zaten sapýcaðý kadarsende sapýtsan ne olur
|
|
|
Post by Fatih on Apr 15, 2008 20:38:36 GMT 3
süpersiniz yaaaaaa =)
|
|