|
Post by y⅓Śůf on Feb 22, 2005 23:00:11 GMT 3
resmen çýlgýnlýk halini aldý bu kitap...ben daha okuyamadým ama okuyanlar görüþlerini fln burda yazabilirler...
|
|
|
Post by ILGIN on Feb 23, 2005 21:30:49 GMT 3
Ben dün baþliicakken bizim MURAT ABÝ puþtu elimden aldý..<br>Yarýn da bitirmezse vuracam onu... Tam hevesim gelmiþken...Kaçýracak illaki..
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 26, 2005 1:04:29 GMT 3
ýlgýn abi sende okuduktan sonra b i alýyým o kitabý senden ya ok??
|
|
|
Post by jesheaven on Feb 28, 2005 13:56:38 GMT 3
kitap tek kelmeyle mükemmel....cumartesi aldım ve bitrdim(gece saat 3 gibiydi herhalde=)adam çok güel kurgulamış ve herşey çok gerçekçi...geyik muhabbettinden ibaret değil ve bu kitabı okuduktan soora Türkiyeyi böyle bir geleceğin beklediğini daha çok düşünmeye başladım ve elimden ne gelir die düşündüm gerçekten kendimi zavallı gibi hissettim...canım ülkemin üzerinde böyle oyunlar oynanırken biz taksimde orda burda gezmeyi yeğliyoruz...hoş neler yapabiliriz die sorduğunuzda bana size cevap veremem ama elbet yapılacak şeyler vardır....gözlerin açılması gerekiyo ve Türklüğümüzü hatırlamamız gerekiyo...o kimliği yerde süründüren ABye ve ABDyetavır koymalıyız...bu kitabı okurken size garanti veriyorum her sayfasında duygulanacaksınız ve itiraf ediyorum çoğu yerinde ağladım...resmen kitap gerçekleri yüzümüze vuruyor...uayaqn artık dior...evet çok gazım bu konuda ve olmaya da devam edicem Allah izin verirse....
|
|
|
Post by KeyKubaT on Feb 28, 2005 16:37:18 GMT 3
ben size su anda yapabilecegimiz seyi soliyým sadece olaylarý izlemek ..... bundan baska yapabilecek seyimz var diyen varsa cýksýn konusalým artýk fikirlerimle kendimi aþtýýmý dusunuyorum bazen beynim bedenimi kabul etmiyo olaylar konusunda komplocu oldum cýktým her turlu olaya....
|
|
|
Post by KeyKubaT on Feb 28, 2005 16:37:32 GMT 3
ben size su anda yapabilecegimiz seyi soliyým sadece olaylarý izlemek ..... bundan baska yapabilecek seyimz var diyen varsa cýksýn konusalým artýk fikirlerimle kendimi aþtýýmý dusunuyorum bazen beynim bedenimi kabul etmiyo olaylar konusunda komplocu oldum cýktým her turlu olaya....
|
|
|
Post by ILGIN on Feb 28, 2005 19:25:23 GMT 3
Eðer biz zincir olmayý kafamýza koyarsak ve o gelecek diye düþündüðümüz olaylara kadar kandimize halkalar katmayý baþarýrsak, hiç olmazsa kitaptaki gibi hazýrlýksýz yakalanmayýz...Zaten düþünürsek paranoya gibi görünse de kitaptaki tarih 23 Mayýs 2007...Çok uzak da deðil..
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Mar 4, 2005 23:59:09 GMT 3
kitap tek kelmeyle mükemmel....cumartesi aldým ve bitrdim(gece saat 3 gibiydi herhalde=)adam çok güel kurgulamýþ ve herþey çok gerçekçi...geyik muhabbettinden ibaret deðil ve bu kitabý okuduktan soora Türkiyeyi böyle bir geleceðin beklediðini daha çok düþünmeye baþladým ve elimden ne gelir die düþündüm gerçekten kendimi zavallý gibi hissettim...caným ülkemin üzerinde böyle oyunlar oynanýrken biz taksimde orda burda gezmeyi yeðliyoruz...hoþ neler yapabiliriz die sorduðunuzda bana size cevap veremem ama elbet yapýlacak þeyler vardýr....gözlerin açýlmasý gerekiyo ve Türklüðümüzü hatýrlamamýz gerekiyo...o kimliði yerde süründüren ABye ve ABDyetavýr koymalýyýz...bu kitabý okurken size garanti veriyorum her sayfasýnda duygulanacaksýnýz ve itiraf ediyorum çoðu yerinde aðladým...resmen kitap gerçekleri yüzümüze vuruyor...uayaqn artýk dior...evet çok gazým bu konuda ve olmaya da devam edicem Allah izin verirse.... arif abi ben bu kitabý alam senden olmadý ya okumak istiyorum çok fazla
|
|
|
Post by canshener on Mar 31, 2005 19:04:01 GMT 3
arkadaslar bu kadar kendinizi suclu görmeyin (arif özellikle sen) ülkesine hizmet eden insanlar da taksimde dolasýyo ve bence biz üniversiteyi uzatmadan ve birseyler ögrenerek bitirdigimizde bu da ülkeye bir hizmettir.yurt dýsýna hizmet degil kendi ülkene hizmet edersin orada calýsýrsýn bu da büyük bi hizmettir.kapasiten vardýr buluslar yaparsýn bu da hizmettir.
kitabý okumadým meraktan okuyacam ama yalnýz bu tür olaylar her zaman okuyucunun ilgisini ceker 2007 de su olacak 2020de dünyada su kalmayacakmýs savaslar cýkacakmýs.bende cok üzülüyorum ülkeme.en seckin ünv. lerden birindeyiz ama sonsuz bi gelecek kaygýsý var.ama arkadaslar kendinizi üzmeye degmez böylesi.siz kendiniz icin iyi insan olun zaten görürsünüz ülkenize yararlýsýnýz.türkiye öyle bir hal almýs zararsýz insan yararlý kadar kýymetli cünkü cok az. ben simdi garip bi ruh halindeyim o yüzden bunlar garip gelebilir size ama sonucta ölüm yokmu bu dünyada. bayragýný vatanýný bende severim ama bu ayrýmcýlýk niye insanlar arasýnda ing ispanyol diye(amerikanýn ayrýmcýlýgý da buna dahil ona en cok saydýranlardan biriyim bilirsiniz) insan ilkel kalmalýymýs gittikce icindeki kötülügün ulastýgý noktalar yükseliyor. yenilikler bize sadece mutsuzluk getiriyo bence.ilk insanlarýn hayatta kalmak icin birlige ihtiyacý vardý.heralde herkesin bir bayrak altýnda toplanmasý icin bi independence day olayý olmasý ve amerikanýn da bundan kurtulmayý basaramamasý gerek.
küresellik hakkýnda cok düsünüyorum ve kýzan olabilir ama ben bunun icin bayragýmdan vazgecerdim tüm insanlarýn tek bir ýrk oldugu kimsenin kimseyi nükleer silahlar icin sömürmedigi kimsenin ab yasalarý diye diz cöktürülmedigi ve nihayetinde aslýnda hepimizin insan hepimizin bir oldugunu görmeleri icin.
ýq su 80leri zorlayan bi adam býrakýn istedigi teorileri kursun.biz zorda kaldýgý zaman basaran bir toplumuz gerekirse topragýmýzýn kýymetini gösteririz. William Wallace tan bir sözle noktalayayým.<br>They may take our lives but they'll never take our freedomThey may take our lives but they'll never take our freedom
|
|