|
Post by aLy on Nov 8, 2004 0:53:14 GMT 3
abicim o isi hakkayten yapaLým yanLýz..aramýzda ramazanda icmeyenLerin de oLdugunu biLdigimden su anda ýsrar etmiyorum,zaten bayram öncesi maLi kýriz icindeyim ;D bi nevizade daha kaLdýramam gibi geLyo..babamdan icmeye gitcem diye para isterim ama annemin kuLagýna gidecegini biLdigimden cesaret edemiyorum..hepimiz burda bi söz vereLim,bayramdan sonra satýs yapmayacagýmýza dair..bi icme muabbeti yapmadan bitirmeyeLim bu seneyi..
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 8, 2004 0:57:30 GMT 3
abicim o isi hakkayten yapaLým yanLýz..aramýzda ramazanda icmeyenLerin de oLdugunu biLdigimden su anda ýsrar etmiyorum,zaten bayram öncesi maLi kýriz icindeyim ;D bi nevizade daha kaLdýramam gibi geLyo..babamdan icmeye gitcem diye para isterim ama annemin kuLagýna gidecegini biLdigimden cesaret edemiyorum..hepimiz burda bi söz vereLim,bayramdan sonra satýs yapmayacagýmýza dair..bi icme muabbeti yapmadan bitirmeyeLim bu seneyi.. içmeden biterse adam diiliz
|
|
|
Post by Darestan on Nov 8, 2004 1:29:24 GMT 3
ya abi iþte hep beraber gidecez bi bar apub a oturacaz muhabbet edecez
yada þöle olabilir evde kalan arkadaþlar ayarlar bigün gideriz evleerine hem içki hem oyun yaparýz biþeler
þahsen bi ara risk oynamak istiyorum gerçi monoployde olabilir
ama siz diosanýz okeye 4. lazým abi ben varým !!!
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 8, 2004 17:02:06 GMT 3
olum konuyu ARABESK etmiþiniz yaw.. Ama olsun..Demekki gerekiyomuþ. <br> þu içme iþi için ben bizim evi ayarlamaya çalýþýrým..Zor ama bizimkiler ikna olmaz insanlardan deiller.. Deniicem... ;D
|
|
|
Post by KeyKubaT on Nov 8, 2004 19:12:02 GMT 3
çok ilginç
|
|
|
Post by cemm on Nov 9, 2004 21:06:03 GMT 3
abi ev þart diil tabiki de olsa da fena olmaz hani. sabahlama olaylarý filan hatta yatýþ matýþ süper olur...
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 9, 2004 21:27:58 GMT 3
Yaa çadýr ayarlayabilen olursa þöle bi de ilkbahar dönemi olunça süper olur..Çadýr çok farklýdýr bilirim
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 9, 2004 21:32:28 GMT 3
|
|
|
Post by cemm on Nov 9, 2004 21:36:27 GMT 3
vay ýlgýncým engin tecrübelerine güvenioz.çadýr madýr. aþmýþýz abi... ;D ;D
|
|
|
Post by KeyKubaT on Nov 9, 2004 21:57:12 GMT 3
ya bu topic olayýný abarttýk gýbý gelýo bana gecen sefer herkese hitap etmeli falan dediniz ama mesela su anda 5 kiþi var ve sohbet ortamý yok 'cok fazla topic var kaldýralým 'diye bý topic mi acmam lazým benim de bi tane anonim topic acsakta boyle anonim seyler orada toplansa nasý olur yusuf iþ basýna
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 9, 2004 22:00:23 GMT 3
dooru çok fazla topic war..ortak muhabbet için "sticky" olan gece muhabbetleri we neler neler oldu kullanýlmalý..ya bide herkes topic açsýn sorun yok yani onlar nasýlsa temizlenir.. ;Dmuhabbet yerleri oralar ama..
|
|
|
Post by KeyKubaT on Nov 10, 2004 22:56:49 GMT 3
ya kocta adamlarýn(ogrencilerin)z3 slk230 m3 ne ararsanýz var nasý bu kadar zengýnler annayamadým ben spor salonunun soyunma odasýný gordum ankara ve izmirde öle soyunma odasý olan bi salon yaok cok abartmýþlar adam benzin parasý demedi taaa ordan siþliye kadar land roveri ile býraktý bizi:) gercekten gýdýp gorun su kocu cok guzel yapmýslar
|
|
|
Post by canshener on Nov 12, 2004 10:17:47 GMT 3
sende takmazdýn benzin parasýný bu arada hepinizden özür dilerim kac gündür foruma ugradýým yoktu
|
|
|
Post by aLy on Nov 12, 2004 15:28:06 GMT 3
tabi takmazdýn parasýný ogLum...ben sahsen o arabayý o keyfi icin seni memLekete dahi götürebiLirdim ;D ama o adamda bendeki mantýk ve hisLer varmý tabe tartýsýLýr..
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 13, 2004 13:13:48 GMT 3
öle araba alacak param olacak ben benzin parasýný takýcam nasýl olur ya abi ben öle bir araba alma sizi her yere götürürüm harbiden
|
|