|
Post by cemm on Mar 27, 2005 18:36:47 GMT 3
ne gecesi abi gece mi kaldý aq ya daha gündüz biþi yazamýoz kimse gelmio aq gece kim yazsýnn......
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Mar 28, 2005 0:00:29 GMT 3
ne gece ne gündüz noolduk yalan mý olduk buraya kadar mýydý herþey yoksa yoksa............................
|
|
|
Post by blackh@wk on Mar 28, 2005 18:27:25 GMT 3
olm harbi ya bu ep görüþcez iþte eskisi gibi devam ayaklarý yalan oldu... Neyse hayatýn acý gerçeði bu
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Apr 13, 2005 21:57:53 GMT 3
arkadaþlar hiçbir þey yalan olmadý <br>benim için birbirimizle görüþmesek de en azýndan birbirimizi görünce yaptýðýmýz o ufak bir tebessüm bile büyük bir mutluluk yani hiç bir þey bitmiþ deðil aksine herþey yeni baþlýyor<br>*arkadan gaz bir müzik girer*
|
|
|
Post by cemm on Apr 13, 2005 22:04:17 GMT 3
uln burak hayatýn gaz aq:P .....abi doorusun belki de.....yani satýþ da olr herþey de olr ama birbirimiznen karþýlaþýnca hala bi muhabbet çevirebiliosak olay budur:P
|
|
|
Post by cemm on Apr 27, 2005 3:47:14 GMT 3
ben bu satýrlarý yazarken, sizler çok derin uykularýnýzda ve belki de muhteþem rüyalarda mutluluðu yakalýyor olabilirsiniz.... hayallerinizi gerçekmiþ gibi görüyor, damarlarýnýzdaki kan gibi hissediyor, dokunuyor , yaþýyor, yaþatabiliyor olabilirsiniz... saat 3.40 þu anda...þu anda da 3.41:P. Sunumumu hazýrlamanýn vermiþ olduðu hafifliði hissediyor ( ), lakin uykusuzluðun ve bilimum yan etkilerin yaný sýra birtakým hususi meselelerin vermiþ olduðu dayanýlmaz cehennem ýstýrabýnýn yükü altýnda ezilmekten kendimi alamýyor bir edayla kelimeleri cümlelere döküyorum deðerli arkadaþlarým..... kimya sýnavýna daha çalýþmamanýn ya da çalýþamamanýn veriði hüzün ve keder atmosferi gece boyunca omuzlarýmda bir yük, bileklerimde bir kelepçe, kollarýmda bir zincir,ayaklarýmda bir pranga olarak etkisini gösterdi ve devam ediyor........hepsinin üzerine teknik resim ve outline ödevileri de eklenince, ben bu dünyaya niye geldim aq sorunsalý, olanca çözümsüzlüðüyle kafadan hiç çýkmayan bir hal alýyor ....neyse hepinize tatlý rüyalar deðerli dostlarým... fýrsat buldukça buradan sizlere sesleneceðim,,,tabi ki bu saatlerde ayakta olabildiðim müddet...(bitti þerefsizim!!)
|
|
|
Post by blackh@wk on May 2, 2005 18:49:55 GMT 3
cem olm sende bu gaz varken durma harbi süper olmus bak hazýr için doluyken yaz bu aralar bol bol bizi yazýlarýndan mahrum býrakma...
|
|
hacklicem bu forumu
Guest
|
Post by hacklicem bu forumu on May 3, 2005 19:28:42 GMT 3
lan ben bu forumun aq bittiniz olum siz bitti bu forum haahahahahahahahahahahahaha
|
|
|
Post by aLy on May 4, 2005 10:35:35 GMT 3
GeL beni hekLe yawrum..
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Aug 25, 2012 1:06:26 GMT 3
tarihe not düşmek açısından: şu an ali, geko, cem ve ben dora'da içiyoruz. gecenin teması: özlem prepa16 yıllarımız güzeldi ama... bu forumu silsek de çok güzel yıllardı. yusuf
|
|