|
Post by y⅓Śůf on Nov 8, 2004 20:48:10 GMT 3
ya þimdi siz ünlü "aþk"ý bilmiomusunuz cidden?? ama bu cidden sýradan bþi diil..kutsal bi aþk..yani bizim bildiimiz aþklardan diil..diwan þiirlerinin aþký gibi karþýlýksýz,acý çekme üzerine dayalý dimi?? ;D
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 9, 2004 21:01:16 GMT 3
Olur mu olum tabi bilioz ama.. Yani biraz deþeliyoruz iþte...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 10, 2004 11:23:32 GMT 3
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 10, 2004 18:48:04 GMT 3
ya aþk dediðim kavram sizin standartlarýnýza uymuyor.yusuf'a teþekkürler;hem anlamýþ, hem de açýklamýþ.ha, bu arada sizin kullandýðýnýz aþk kelimesinin anlamýna göre AÞIK DEÐÝLÝM.ama bendeki aþk sýnýrlarýnýzý aþar, çünkü bu aþk türünde hýrs, çýkar ve beklenti YOKTUR!yalnýz sevgi ve acý vardýr.bu duyguyu taþýyanlar SALAK DEÐÝLDÝR, fakat birþeye sahip olmak onu kullanmayý gerektirmez.
|
|
|
Post by KeyKubaT on Nov 10, 2004 22:43:14 GMT 3
aþk sadece aþktýr zaten emrah güzel yazmýþ eger ona biþey olacagýna kendinize olsaydý da ona olmasydý dýyosanýz aþktýr (emrah senin olayý da herkes anlayamaz ..)
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 12, 2004 0:47:10 GMT 3
Adaþým kardeþim!eywallah ne diyim.gençlik iþte anlamýyolar böyle þeylerden...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 14, 2004 23:13:17 GMT 3
ya baba öle demek istemediðimizi sende biliyorsun ama aþk tanýmýn tam aklýmdakine uyuyor gerçekten müthiþ bir taným olmuþ abi ama doðru sölüyosun aþýk olmayan aþýðýn halinden anlamaz
|
|
|
Post by aLy on Nov 15, 2004 16:43:55 GMT 3
abi biz neyi tartýsýyoruz ki? neyi kurcaLýyoruz, herkesin ask anLayýsý farkLýdýr abicim..dogru ask vardýr yanLýs ask vardýr..karsýLýksýzý vardýr, karsýLýkLý yasanan ask vardýr..insanLar sürekLi arayýs icinde oLdugu icin icindeki duyguLarý kendi menfaatLeri dogruLtusunda sekiLLendirirLer..tabiki bunLarýn hepsini onayLadýgýmý söyLemiyorum cünkü benim de kendime göre bir bakýs acým var..kendi icimde yasýyorum hepsini..baskasýnýn aska bakýsýnýn benim üstümde bir etkisi oLamaz..anLatabiLiyormuyum biLmiyorum ama umarým anLayan biriLeri cýkar beni..biraz karýsýk cümLeLer kurdum sanýrým..
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 18, 2004 17:23:45 GMT 3
1.)aþkta tabiiki beklenti içinde olunmaz.Doðru.. 2.)Bi geyik üzerinden böle artist bi açýklama yapýlmaz Emrahçým.. 3.)"ÜNÝWERSTEE" konusunun içinde böle bi tartýþmanýn iþi ne...?? Sakýnaþk her yerde konuþulur diye kývýrma...
|
|
|
Post by aLy on Nov 18, 2004 18:16:58 GMT 3
ýLgýna katýLýyorum bi burakýn ask muabbetinden konu nereLere geLmis, poLemik basLamadan konunun burada kapanmasýndan yanayým arkadasLar..
|
|
|
Post by ILGIN on Dec 1, 2004 12:27:56 GMT 3
Þimdi onu bunu býrakýn da..Nedir bu bizim üniverstedeki kavgalar,satýrlar... Okumaya mý geldiler yoksam artizliðe mi...? Bi ötün baalým...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Dec 18, 2004 16:45:14 GMT 3
"ÜNÝWERSTEE" konusunun içinde böle bi tartýþmanýn iþi ne...?? Sakýnaþk her yerde konuþulur diye kývýrma... valla ýlgýna katýlmamak elde deðil ne diyim burda ne iþi var bu konunun
|
|
|
Post by zooma on Dec 20, 2004 21:48:05 GMT 3
bu itüde varyaa hiçbiþi yapýlmaz þimdi hazýrlýgýz buna ragmen dersleri takanlar bu yüzden bööle güzel bi dönemin içine edenler var bi bölüm dersleri baslasýn ýýiiy düþünmek bile istemiyorum..........
|
|
|
Post by canshener on Dec 21, 2004 18:11:03 GMT 3
Gülnurcum yoksa kacanlardanmý.Derse girmek istiyorsan emin ol 2. dönem ve sonrasý doyacaksýn bence simdi keyfini cýkar bu rahatlýýn
|
|
|
Post by zooma on Dec 21, 2004 18:33:17 GMT 3
ya çok özür diliyorum ama yazdýklarýmý hangi duyu organýnla okudun anlýyamadým sevgili cancým sen bidaha oku sonra bidaha oku sonra bidaha oku sonra bidahaoku ve bunu yaparken allahýn sana vermiþ oldugu nimetlerdende yararlanmayý unutmaki nedemek istemiþ olabilecegimi anlayabilesinnnn!!!!!!
|
|