|
Post by ILGIN on Dec 23, 2004 18:50:42 GMT 3
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 23, 2004 21:18:08 GMT 3
bence sen de haklýsýn... ne diyim... ya ama hadi kavga çýkmadan yardým ediyim: can; gülnur da dersi fazla ciddiye alanlardan yakýnýyor, yani ayný fikirdesiniz...SÝNÝR YOK! gülnur;tamam anlamamýþ olabilir çocukcaðýz, senin tavrýn da çok sert...SÝNÝR YOK! gelmiim oraya!
|
|
|
Post by zooma on Dec 24, 2004 21:39:17 GMT 3
aaa ortada bi yanlýþ anlaþýlma var ben þaka yapmýþtým hiç bende kavga etcek sinirlencek bi tip varmý aþk olsun
|
|
|
Post by blackh@wk on Dec 25, 2004 21:03:17 GMT 3
ya arkadaþlar az önce itü nün üniwersite adaylarý için hazýrladýðý video yu izledim we nasýl insanlarýn kandýrýldýðýna sahit oldum bi yandan da gülmekten yerlere yattým <br>dc++ programýný kullananlar indirsinler hayalmideki itü videonun ismi
|
|
|
Post by ILGIN on Dec 27, 2004 16:55:43 GMT 3
kemal ciim rica etsem bize link olarak açma þansýn vaa mý...?
|
|
|
Post by canshener on Jan 5, 2005 11:14:41 GMT 3
bence sen de haklýsýn... ne diyim... ya ama hadi kavga çýkmadan yardým ediyim: can; gülnur da dersi fazla ciddiye alanlardan yakýnýyor, yani ayný fikirdesiniz...SÝNÝR YOK! gülnur;tamam anlamamýþ olabilir çocukcaðýz, senin tavrýn da çok sert...SÝNÝR YOK! gelmiim oraya! sagol gekocum huleeeeeeeeeeeeyn ne diyon len gülnur hatta sen bi ay önce ne demistin de denebilir
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 7, 2005 11:11:54 GMT 3
eh millet artýk sýnýflara baþlýcaz inþallah hadi bakalým buranýn önemi de artar artýk
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 23, 2005 13:12:49 GMT 3
ya arkadaþlar az önce itü nün üniwersite adaylarý için hazýrladýðý video yu izledim we nasýl insanlarýn kandýrýldýðýna sahit oldum bi yandan da gülmekten yerlere yattým <br>dc++ programýný kullananlar indirsinler hayalmideki itü videonun ismi kemal sonunda bende bulup indirdim harbiden komedi bu video ya insanlarý direk kandýrýyo insanlar buraya gelince ne olduðunu anlýyo ama çok geç oluyo
|
|
|
Post by ILGIN on Feb 23, 2005 20:37:19 GMT 3
Ben "I kiss you" dan ötesini komik videodan saymam.... ...Maaaaay neym iz Maaaahiiiirr... ;D
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 26, 2005 1:14:21 GMT 3
abi þimdi mahir abimizi karýþtýrma buraya ama o da komiktir ayrý ama itü adamý nasýlda gazlayýp oltaya getiriyo bizim filmde yani anlýyacaðýn kendi halimize gülüyoz:D
|
|
|
Post by ILGIN on Mar 1, 2005 20:50:48 GMT 3
|
|
|
Post by blackh@wk on Mar 2, 2005 17:33:44 GMT 3
abi izninizle bu topic üzerinden maalesef okuduðum üniversiteye küfretmek istiyorum ben ne yazýkki belli bi puan seviyesine ulaþýp ilk 2000 e girmek gibi bi hata yapanlardan biriyim bize BAÞARI bursu vereceðini ÖSS kýlavuzuna yazan ÝTÜ<br>þimdi Mülakat yoluyla öðrenciler i eleyerek (ilk 2000 e girenler) burs vermeyi planlýyor.Bu aradan 150 kiþiden 50 kiþye verecekmiþ... Bi de bu 2000 e giren adaylardan baþka bi yerden burs almama þartý arýyor yaa hangi BAÞARI bursunda mülakat yapýlýr, baþarý bursu bi ödüldür...<br>ya böle köklü bölesine güzel bi ortamý olan üniversitenin böle kötü idare edilmesi gerçekten.... neyse yazýk diyom baþka biþey demiyom... ohh valla rahatladým ...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Mar 4, 2005 23:47:54 GMT 3
|
|
|
Post by canshener on Mar 18, 2005 16:30:15 GMT 3
evet abi bende senin gibi kazýk yiyenlerdenim hic vericez diye bisi söylemezsin o zaman ayrý ama vericez dersen sözünün arkasýnda durman lazým
|
|
|
Post by blackh@wk on Jun 16, 2005 17:12:47 GMT 3
ya arkadaþlar ben ilk defa yaz tatilinin bitmesini istiom olm ben özledim okulumu yaa gölet, 75, maçka, spor salonu ve tabii bu mekanlarda vakit geçirdiðim insanlarrr ama daha 3 ay varrr
|
|