|
Post by y⅓Śůf on Oct 22, 2004 22:45:04 GMT 3
ee tabiiki fener ligde kesin þampiyonuz bak yazýom buraya...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Oct 22, 2004 23:14:05 GMT 3
fener olmamasý gibi bir ihtimal vermiyorum ki kesin þampiyonuz bu sene NOT: Tabi daum bir azizlik yapmazsa
|
|
|
Post by Darestan on Oct 22, 2004 23:23:00 GMT 3
daum daha ne azizlik yapcak olm 6-0 v 3-1 lik maçlarý unutyosunuz þampiyonlar liginde
türkiyedede böyle oynarlarsa fener yalan olur
gerçi bizim takýmda yalan ama neyse....
|
|
|
Post by canshener on Oct 23, 2004 1:32:43 GMT 3
recep cetin:kale arkasindaki tarafarlarin, once "oha yine dikti topu salak", sonra "aha yoksa kaleye yakin mi gececek", "yaw tutamayacak kaleci galiba", ve en sonunda "hastir lan, gol oldu beah" tepkilerini siralamalarina neden olan gol.ayrýca, bu maçýn rövanþýndan önce isviçre teknik direktörü "bu maçta en çok neden korkuyorsunuz?" þeklinde bir soruya eliyle recep'in golünü anlatarak cevap vermiþ(ti). tabii; aynen olmasa da korktuðu baþýna gelmiþtirmactan once, isvicre takimi antramanini bizim okulun stadinda yapmisti ve konuk ekibin ( kelimeye bak be ) gazetecileri de antremani bizlerle birlikte izliyordu. gazetecilerden biri, bizim takimda korkulmasi gereken, ne yapacagi belli olmayan birisi var mi diye sorduklarinda recep i gostermistik geyik olsun diye. nereden bilelim ertesi gun, macta, recep in deliler gibi bir gol atacagini ? kopmustuk hep beraber.
|
|
|
Post by canshener on Oct 23, 2004 1:40:22 GMT 3
recep alakasiz bi sekilde orta alanda takiliodu, o da ne!!! bi an "ulan su milli formayla bi milli olamadik bea, bisim neimiz eksik" dercesine bi eda-i ahval ile yaradandan guc alip orta alan pisburun vurusunu gerceklestirdi. topun gidisinden hepimiz gol olacagini anlamistik zaten. kaleci mudahale bile edemedi. bu vurus karsisinda yapacak hicbir seyi yoktu...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Oct 23, 2004 12:25:13 GMT 3
mert hatýrla5týyým o 6-0 deðil 6-2 yidi yenildik ama gururluyuz daum u asýcam zaten
|
|
|
Post by Darestan on Oct 23, 2004 21:19:31 GMT 3
herkez rütbesini bilecek burak =)
ya dauma kafam girsin
türk futbolu artýk izleme zevki vermiyo bana be abi premier lig hastasýna dönüþçem yakýnda
|
|
|
Post by ILGIN on Oct 25, 2004 18:33:24 GMT 3
Lütfen arkadaþlar Burda BEÞÝKTAÞ var...Seneye umarým 2.lig A kategorisi birinciliði bizim....
|
|
|
Post by KeyKubaT on Oct 25, 2004 21:02:24 GMT 3
yanlýs olmasýn tek yýldýz falan demicem gecekten bomba gýbý gelýoz kýmse býzý durduramaz GS
|
|
|
Post by canshener on Oct 27, 2004 21:09:09 GMT 3
hakan sukur un en iyi oynadigi mevki :tribun ,yedek kulübesi,kale arkasý<br><br>vakti zamanýnda alpay arkadaþýmýzla baþlayan ve yine onunla devam eden hakan þükür'ün burnunu kýrmacaoyunu'nun çeþitli yurt dýþý transferiyle falan askýya alýnmasýndan sonra dün gece ali erenin eski günleri ve beþiktaþ camiasýna olan özlemini hatýrlamasýyla bir çeþit döbi vole hareketi neticesinde (ki alpay röveþatayla yapardý) hakan'ý tekrar gruba dahil etmesi olayýdýr. gözümüzden kaçmamýþtýr ki, hakan þu zor günlerinde yanýnda olduklarýný gösteren eski oyun arkadaþlarýnýn yaptýðý bu jest sonrasý çok duygulanmýþ, gizlemeye çalýþtýðý gözyaþlarýnýn arkasýndan sessizce hoþbulduk diye mýrýldanmýþtýr.
hoþgeldin hakan, hoþgeldin...
|
|
|
Post by canshener on Oct 27, 2004 21:14:08 GMT 3
hakan'in burnu olayindan sonra: -"bu tur olaylar cok basima geldi.ancak ilk kez bu kadar kirildim... cok kirildim coook..." diyerek olaydan duydugu uzuntuyu dile getirmistir. ayrica alpay hakan'a telefonla : -"abi bu sefer ben kirmadim di mi? emin olamadik evde 2 saattir düsünüyoruz. ben mi kirdim yoksa abi?" diyerek sersemleyen hakan'i iyice sersemletmistir...
|
|
|
Post by canshener on Oct 27, 2004 21:24:59 GMT 3
hakan sükür hakýnda yorumlar: bence bu adam gol atmanin yetenek, zeka degil reflexler sonucu beyinin ozel bir bolumu ile yapilabildiginin deney gerektirmeyen kaniti, bence oldukten sonra beynini tibba bagi$lamali
ayrýca bu kiþi bir gece sabaha karþý bir yaþýndaki çocuðunu -ki bu çocuk kendi öz kýzýdýr-sýcak yataðýndan kaldýrýp içkinin su gibi aktýðý,sigara dumanýnýn sis perdesi oluþturduðu,müziðin kulaklarý saðýr ettiði ve allah bilir daha nelerin olduðu gece kulübüne getirip içeri sokmak istemiþ, kucaðýnda bir yaþýnda çocuðuyla laila'nýn kapýsýna gelen hakan þükür'ü gören laila korumalarýnda anlýk beyin travmasý, zihin þorlamasý, geçici körlük, çiþini tutamama, ne yaptýðýný bilememe gibi rahatsýzlýklar baþ göstermiþ. kendini çabuk toparlayan bir görevlinin ''usta naptýn sen yaaa? ortam alkollü, içerde ses onbin desibel... kucakta çocukla bu mekana gelinir mi?'' sorusuna hakanýmýzýn verdiði ''niye ki? 18 yaþýndan küçükler giremiyo mu?'' karþýlýðý, görevlilerde meydana gelen semptomlarýn iyice artmasýna neden olmuþ. hatta içlerinden biri hepten týrlatmýþ ve kendini ozan orhon zannederek 'ortada kuyu var yandan geç' þarkýsýna baþlamýþ. tesadüfen olay mahallinden geçen bir taksicinin allah rýzasý için hakan'ý alýp götürmesiyle olay kapanmýþ. <br>not1: laila bodyguardlarýnýn alayý þu an piskolojik tedavide.
|
|
|
Post by canshener on Oct 27, 2004 21:47:06 GMT 3
istiklal caddesi'ndeki yapi kredi tabelasinda hoþ bir forum tadi yakalamiþ olan futbolcu... (ayni þekilde hami'nin de kendi tabelasini yikattiðindan þüpheleniyorum) neyse, bir kisim insan hakana giriþmiþ, "orospuy çucuu vatan haiþni ipne puþt" þeklinde dökmüþler demoktratik düþüncelerini, öbür tarafta da vefakar insanlar "sen onlari dinleme hakan", "neler yaptýðýný unutmadýk hakan", "getir de altin ayakkabini baðlayalim hakan" diyerek tabela üzerinden hakan'a seslenmiþler... annesinin "oglum topa bu kadar cok kafa atma aptal olursun" uyarisini dinlememis olan futbolcu.
|
|
|
Post by canshener on Oct 30, 2004 15:55:33 GMT 3
inönü den hepinize iyi aksamlar mac bitsin kritiklerimi yazacam ama tansiyon cok yüksek fener gs yle olan farký korumak ve rekor kýrmak bjk ise puan farkýný az da olsa kapatmak istio bakalým neler olajak
|
|
|
Post by blackh@wk on Oct 30, 2004 17:48:50 GMT 3
ben de inönü deyim bu mac kacmaz!!!! of of yeter artýk besiktasým of of her macýna geliyoruz of of ama bu mac bizim......
|
|