|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Oct 30, 2004 21:58:26 GMT 3
ya nasýl bir maçtý bu ya bir fenerli olarak takýmýmdan utandým nasýl bu kadar berbat oynar bir takým hele ilk yarý kustum valla ne diyim tabi beþiktaþýn oyuncularýda,kýzmayýn ama sölicem, bazý þerefsizliklerde bulundu maç sýrasýnda ama fener nasý bir takýmdýr ya 20 dakka 10 kiþi oynadý adamlar ya
|
|
|
Post by zooma on Oct 30, 2004 22:04:28 GMT 3
he he fenerin herzamanki hali nezaman iyi oyandýlar ki zaten ;D
|
|
|
Post by blackh@wk on Oct 31, 2004 19:21:19 GMT 3
inönüden selamlar..... arkadaslar BESÝKTAÞ lýyým ama tarafsýz bi yorum yazacagým..... Dün gercekten fenerli olmak istemezdim cünkü fener macý kazanmak adýna hicbir sey yapmadý Besiktas mücadele eden kosan macý kazanmak isteyen taraftý ve kazandý<br> Yine taraftar þovu vardý inönüde baðýrmaktan sesim kýsýldý gollerde seyirci adeta cýldýrdý mac cýkýsý daha bi coskuluydu 30000 kisi besiktasý doldurdu her yer siyah beyazdý.<br> Kýsacasý TÜM FENER CAMÝASINA GECMÝS OLSUN... ;D
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Oct 31, 2004 19:30:41 GMT 3
ya kemal haklýsýn mesela ben fenerliyim we cidden kriz geldi maçý izlerken ama aðýr olun oolum daha 13 puan fark war ;D
ama daum'la bu iþ olmaz...
|
|
|
Post by canshener on Nov 3, 2004 0:18:45 GMT 3
recep ve isvicre macinda attigi gol :hagi atsa o golü müthiþ dersin amma velakin recep atýnca komik gelmiþti bana.bir de bursaspor'a bir golü vardý recep'in böyle. sevgili recebin kazma ünvanýný perçinlediði efsanevi gol. ayrýca malmö macýnda da cok sýk bi golü var recebin: bjk-malmeux maçýnda recep*in kendi kalesine attýðý inanýlmaz gol. kornerden gelen topu, altýpasýn içinde yükselerek takým arkadaþlarýnýn þaþkýn bakýþlarý arasýnda yarým voleyle kendi aðlarýna göndermiþtir. istese rakip kaleye böyle gol atamayacaðý kesindir. bu süper golüyle beþiktaþý turdan da etmiþtir<br>
|
|
|
Post by canshener on Nov 3, 2004 0:26:41 GMT 3
recebin kendi kalesine attýgý gol: isin asil komigi recep attigi o muhtesem golden sonra engin'e donup kizmistir. o sirada ne dedigini duyabilmek icin cok seyler verirdim bu golden sonra yaptýðý açýklamada ; "abi top öyle güzel geldi ki vurmasam olmazdý" diyerek biz beþiktaþlýlarý yaran, efsane takozumuzun attýðý gol ... maçtan sonra süleyman seba'nýn "oðlum recep o golü tanju bile atamazdý" dediði rivayet edilen gol. yýllar sonrasýnda recep'e attýðý en güzel gol sorulduðunda "engin'e ayýp olacak ama, o malmö maçýnda attýðým golü unutamam" demiþtir kendisi gülerek malmo macini anlatan isvecli spikerin "recep duzgun bir vurusla golumuzu besiktas aglarina birakti" demesi rivayetine sebep olan bir gol olmustur bu recep'e takoz ve kazma diyenleri utandýracak nitelikte harika, enfes bir gol. son derece densiz, umarsýz ve þuursuzca atýlmýþ, ülkemiz futbol tarihinin en unutulmaz gollerinden biri. recep fizik kurallarýný zorlayan bu hareketlerini karþý kaleye yapmýþ olsaydý neler olurdu o ayrý bir tartýþma konusu
|
|
|
Post by canshener on Nov 3, 2004 0:35:19 GMT 3
futbol kariyerinde unutulmaz gollere imza atmýþ oyuncu. kendi kalesine attýðý malmö maçýndaki golle yýlýn en güzel golüne aday olan, yine kendi ifadesiyle ileride gördüðü isviçre kalecisini avlayan ki "ileride gördüm vurdum belki bir korner kazanýrýz diye düþünmüþtüm" ifadesiyle zekasýný hepimize gösteren, bir bursa maçýnda yine ortasahanýn saðýndan maçýn son dakikalarýnda muhteþem bir gol kaydetmiþ sað bekti. bursa maçýndaki golü radyoda spiker anlayamamýþ, sadece þaþkýn bir gol nidasýyla yetinmiþ, zamanýn incisi trt tarafýndan da bu gol defalarca tekrarlanmýþ ve topun her iki takým oyuncularý arasýndan nasýl kaleye süzüldüðü gösterilmiþti...<br>takoz recep deyince akla ilk gelen malmö macinda kendi kalesine attigi muhtesem gol ise, bellegi biraz guclu futbolseverler için ikinci enteresan olay sudur: 1988 yilindaki tsyd kupasinda fb-bjk maci. fener tehlikeli olabilecek bir noktadan serbest vurus kullanmakta. fener'li oyuncu gerildikten sonra topa dogru kosarken recep de baraji bozarak topa dogru hareketleniyor, ama bu olayi o kadar abartiyor ki fener'li futbolcudan once yatarak ve kayarak topa ulasip dokunuyor. tribunde hem fenerli hem besiktasli taraftarlarin kahkahalari arasinda recep sari karti goruyor. fener'li futbolcu topu yerine koyuyor ve tekrar geriliyor fakat, evet, inanilir gibi degil ama recep ayni seyi bir kez daha yapiyor, yine baraji bozmakla kalmayip 9 metre 15 cm'lik mesafeyi katedip topa kadar kayiyor ve topa bir daha dokunuyor. biz tribundekiler gulmekten hakemin kirmizi karti nasil cikardigini goremiyoruz bile. isin daha da komik yani recep hakeme siddetle itiraz ediyor ve saha disina zar zor cikartiliyor. yýllar önce bir bjk-bursa maçýnýn son dakikalarýnda orta sahanýn biraz ilerisinden bursa kalesine doldur-boþalt tarzý yapmaya çalýþtýðý ortanýn herkesin þaþkýn bakýþlarý arasýnda gidip gol olmasý sonucu hepimizi ayný anda büyük bir mutluluk ve þaþkýnlýða boðmuþ olan futbolcu. maçtan sonra bir gazetecinin gol ile ilgili sorduðu soruya "ben zaten kaleye vurmuþtum" diyerek ayrýca dumur etmiþtir beni. arkadaþýn bjk-ajax maçýndaki performansý ile ilgili anýlarým þundan ibarettir:
- overmars geliyor, recep'e bacak arasý yapýp geçiyor, ortalýyor, litmanen vuruyor, gol. - overmars geliyor, recep'in saðýndan atýp solundan geçiyor, ortalýyor, litmanen vuruyor, gol. - overmars geliyor, recep'in üzerinden aþýrtýp geçiyor, ortalýyor, litmanen vuruyor, gol. - overmars geliyor, recep'in etrafýndan dolaþýp geçiyor, ortalýyor, litmanen vuruyor, gol.
recep'in bu durumdaki konumuyla ilgili olarak þu tanýma bakmanýzda fayda vardýr: (bkz: maymun)
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 3, 2004 13:12:48 GMT 3
ab recep ya ne diyim kim unutabilir o golleri can çok sagol hatýrlattýðýn için ya
|
|
|
Post by blackh@wk on Nov 5, 2004 0:57:27 GMT 3
ya arkadaþlar tüm iddaa severlere sesleniyorum bugün can ýn düþtüðü duruma düþmeyin inönü de besiktaþý tek geçin arkadaþlar<br>beþiktaþ harbiden çok güzel oynamýþ izleyenler öyle diyor ;D maçýn yorumu için çaðrý yý foruma davet ediyorum not:maçý kaçýrdýðýma hiç piþman deðilim,iftar süperdi!!!!!
|
|
|
Post by carmelo on Nov 5, 2004 1:36:11 GMT 3
maç harbiden süperdi hem maçý tvden izledim hem de demin çaðrýyla maç hakkýnda bir görüþme yaptýk atmosferin süper olduðunu söyledi ayrýca can bugün yaptýðý hatayý inþallah bi daha tekrarlamaz bjk artýk rayýna oturdu lig olmasa bile uefa þampiyonu biz olucaz.. Burdan del bosqueye seslenmek istiyorum neden pancu gibi halka mal olmuþ bir oyuncuyu bu kadar geç oyuna aldýn sorarým sana ama bjknýn baþýna geçtiðin günden beri yaptýðýn hamlelerle kendini affettirdin sana sonsuz teþekkürlerimi sunarým..<br>
|
|
|
Post by canshener on Nov 12, 2004 11:25:10 GMT 3
arkadaslar besiktas uefa sampiyonu olsun hepinize seneye iftar ne diyim olm kolay mý adamýn anasýný aglatýrlar zira bkz:tarýk el taib mustafa doganý maymun eder ömer rýza murat ý cýlgýna cevirir ayrýca inönüdeki gs macýnda da gördk bjk nin süper oyununu siz torinolu sabanýmýza dua edin penaltýyý kacýrmayý basardýgý için gercekci olunursa bjk için kupa hayalden bile uzak Bkz:sezon sonu grsrz
|
|
|
Post by kýsa winston on Nov 18, 2004 16:47:34 GMT 3
can muhabbetler super oglum hakanla ilgili kitap yapmak lazým bunlar yaz yaz bitmez yoksa .ben ayrý bir konuya degincektim.uzun zamandýr istedigimiz fakat bir turlu gerceklestiremedigimiz(ulan kelimesinin...)mac organizasyonunu nihayet yarýn aksam yapacaz.futbolcu genclik hepinizden tam kadroyla maca tesrif etmenizi bekliyorum.
|
|
|
Post by canshener on Nov 18, 2004 19:08:46 GMT 3
yarýn ki macýmýzda hede takýmý 1e 5 verirkene hödö takýmý 1e 5.0001 ile macýn mutlak favorisi gösterildi beraberlik durumunda ise bir koyan 5 ödemek durumunda kalýyor eee ne diyelim iddiacýlar bu mac kacmaz
|
|
|
Post by mehmet on Nov 18, 2004 19:16:54 GMT 3
yarýn saha yalnýzca 5-6 arasý boþmuþ.ben de ayarlamadým.herkes tamam derse yarrýn telefonla halletcez
|
|
|
Post by carmelo on Nov 19, 2004 21:47:19 GMT 3
beyler güzel maç oldu emegi gecen herkese tesekkür ederiz ya aslInda güzel oynadIk da gol atamadI be bizim takIm haftaya bi maç daha yaparIz bu sefer daha derli toplu olur.. ÇagrI the fat: maça geç geldi geç IsIndI fakat defansI çok iyi yönetti(gelene vurdu gidene vurdu)..kaçan bir gol vardI fakat onu da reflexlerinin kötü olmasIna bagladI.. Mehmet:skor 5-5 olana kadar pek kendini yormadI fakat son 15 dakikadaki çabasIyla takImInI galibiyete tasIdI. Adnan:defansIn bel kemigiydi orta sahada oynarsa daha iyi isler yapar cem ve çagrIyla uyum içindeydi... Emil:maça geç gelenlerden biriydi karsIlasma sonunda azerbaycan milli takImImdan gelen yöneticilerle masaya oturdu.AyrIntIlar pztsi kendi agzIndan... Cem: kontrolü elden bIrakmadI fakat gözlük problemi onu biraz engelledi.. Ahmet:panter be helal olsun sana ara sIra kaleden çIKIp gol de aradI ama talihsizlik i$te.. ILgIn:Yeteneklerini sahaya yansItamadI fakat gelecek için ümit veriyor 8-)maç sonunda prep a16 ile yeni bir kontrata imza attI. sadIKcan:orta sahada adeta bi hakimiyet kurdu gollerini de attI kusursuzdu.(yarIn antreman var he unutma) the little:her yerdeydi sahaya hakimiyetiyle dikkat çekti boyu biraz daha uzun olsa daha faydalI olabilirdi.. kasim:vasatIn üstünde bir oyun sergiledi son dakikada attIgI gol pek bi ise yaramadI..
|
|