|
Post by KeyKubaT on Mar 15, 2005 15:32:01 GMT 3
yusuf emrah ali ahmet ýlgýn kasim oktay kemal .... bence cok guzel mac olur takým için sizde yazýn nasý olsun.. mavi takým(yusuf,ali,ýlgýn,ahmet) kýrmýzý takým(emrah,kemal,oktay,kasim) olmadýysa sizde yapýn bi kadro ... mactan sorada karsýyaka macý var.. izleriz heralde esek diiliz ya...:=)
|
|
|
Post by blackh@wk on Mar 17, 2005 0:50:24 GMT 3
abi güzel düþünmüþsün de maçtan önce sanýrým oynayamayýz ancak dýþarýda yapabilirz onun içinde hava þartlarýný bayi bi iyi olmasý lazým .. bi de cuma herkese uyar mý ben mesela cd almaya gitmeyi düþünüyodum... ama toplanýrsa herkes ertlerim bi de maçtan sonra oynayabilirz ancak
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Mar 17, 2005 10:20:18 GMT 3
ee yalan olcaksa yalan diin bizde ona göre plan yapalm..?
|
|
|
Post by aLy on Mar 17, 2005 17:15:07 GMT 3
beyLer mac oLcak mI oLmIcakmI ona göre bi karar vereLimde geLeLim..herkesin haberi oLsun,son dakkada kriz oLmasIn aman!!..
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Mar 18, 2005 10:52:12 GMT 3
cidden kusura bakmayýn etik dersinin ödewi düneymiþ aslýnda ama bugüne þeetces,bide finalsiz ders ödew %50 etkili notta,yani kusura bakmayýn satýþ oldu ama..
|
|
|
Post by emrah on Mar 18, 2005 15:02:55 GMT 3
abi sen demedinmi zate dersten soragelcem diye... uzun zamndr bole satýs yememiþtim ..
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Mar 18, 2005 16:17:50 GMT 3
ya hepinizden yüzkere binkere özür diliom..ya dersten sonra gelcem diodum hatta hazýrlýklarýmý bile yapmþtým ama etik ödewlerini haftaya zannediodum bugüneymiþ..daha uðraþýom ödewle..
|
|