|
Post by carmelo on Nov 3, 2004 16:39:23 GMT 3
keyfim gýcýr bu sabah nba'de yeni sezon baþladý <br>maç sonuçlaýný burdan öðrenebilirsiniz fakat maç biletlerini burdan duyurulmicak eðer maçlara gitmek isteyen olursa duyurulardan bilet fiyatlarýna bakabilir(yol paralarý dahil deðildir) not only the nba mathces but also the euroleague matches burdan duyurulabilcek elimizden geldiði kadar tabi deðerli moderatorümüz yusufun da katkýlarýný bekliyor.. Tabi sponsor da vermeden geçemicem burdan tüm katkýlarýndan dolayý sponsorumuz reebok'a teþekkür ederim...
|
|
|
Post by carmelo on Nov 3, 2004 16:56:23 GMT 3
detroit pistons 87-houston rockets 79 dallas mavericks 107-sacramento kings 98 los angeles lakers 89-denver nuggets 78
|
|
|
Post by carmelo on Nov 3, 2004 17:31:34 GMT 3
geçen sezon dallas takýmýnýn kýsa oluþundan dolayý çoðu zaman pivot mevkiinde bile oynamak zorunda kalan alman panzeri dirk nowitzki bu sezona ilk maçýnda 33 sayý atarak bomba gibi bir giriþ yaptý kendi pozisyonunda oynuyor ve bence sezon sonuna dek bu tempoyla dewam eder ve sezonu sayý kralý olarak bitirme ihtimali bile var bence...
matt barnes geçen sezon los angeles clippers formasý giydi ve vasat bir sezon geçirdi þimdi nbadeki 2. senesi ve 1 yýl daha tecrübeli.. ölü sezonda sacramentoyla anlaþan barnes sezona kendisinden beklenmeyen istatistiklerle baþladý 17 sayý 9 ribaund 4 asist.. bu böyle dewam ederse ki bence zor sezonun yeni 6. adamý belli.
lakers hanedanlýðýnýn daðýlmasýndan sonra Shaq'ýn yerine eski oyuncusu Vlade Divacla anlaþýldý onu yedeklemesi için de bostondan Chris Mihm adýnda vasatýn üstünde bir pivot alýndý. Görünen o ki lakers uzun yýllardan sonra bir kadro derinliði yakaladý özellikle pivot pozisyonunda. Fakat vasatýn üstünde dediðimiz bu oyuncu ilk maçýnda 23 sayý ve 12 ribaundluk istatistikle geçmiþten bugüne uzunlarýyla ünlü lakersýn yeni pivotu olacaðýnýn sinyallerini verdi..Üstelik yanýnda birlikte çalýþabileceði son derece tecrübeli uzun vlade Divac var umarýz her þey yolunda gider ve lakers özlediði günlere kavuþur.
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 4, 2004 15:18:25 GMT 3
ya abi bugün bana maç sonuçlarý geldi yazmak istiyorum bir kaçýný<br>L.A.Clippers:114-S.S.Sonics:84 G.S.Warriors:75-P.T.Blazers:78
|
|
|
Post by carmelo on Nov 4, 2004 17:15:54 GMT 3
teþekkürler burak usta.. bugün hepimizin de bildiði gibi çok üzücü biþey yaþandý ve los angeles lakers utah jazz'a yenildi ve ilk maðlubiyetini aldý..<br> Houston Rockets 88- Toronto Raptors 95 Indina Pacers 109- Cleveland Cavaliers 104 (2OT) Dallas Mavericks 106- New Orleans Hornets 91 Sacramento Kings 85- San Antonio Spurs 101 Los Angeles Lakers 78- Utah Jazz 104 Atlanta Hawks 82- Phoenix Suns 112 New York Knicks 93- Minnesota Timberwolves 99 Washington Wizards103-Memphis Grizzlies 91 Philadelphia 76ers 98- Boston Celtics 95 Milwaukee Bucks 92- Orlando Magic 93 Miami Heat 100- New Jersey Nets 77
|
|
|
Post by carmelo on Nov 4, 2004 17:36:20 GMT 3
Sezon bomba gibi baþladý hangi birinden bahsetsem bilmiyorum Pierce'ýn 35 sayý 13 ribaund 8 asistinden mi yoksa Ilgauskasýn 35 sayý 18 ribaundundan mý.. Ölüsezondan da anlaþýlabileceði gibi Nbade dengeler çok deðiþti hatta doðu pivot yönünden daha zengin bir duruma geldi.Fakat esas bombayý patlatan Lebronun partneri Ilgauskas oldu ve en iyi uzun kýsa kombinasyonunun Houstan'da olduðunu söyleyenlere de bir gönderme yaptý..<br> Garnett:her zaman ki gibi.. Kobe:halen kendine oynuyor.. Pierce:boston'ý sýrtladýðý gibi playoff'a götürür..<br>Kirilenko:abi adam napmýþ öyle ya 8 blok ne demek.. Lebron:beklendiði gibi.. Grant Hill:20 sayýyla bomba gibi geri döndü..
|
|
|
Post by carmelo on Nov 8, 2004 0:47:30 GMT 3
bir kaç gün nete giremedim o yüzden maç skorlar1 kald1 ama yeniden geri dönüyoruz tüm sponsorlar1mla beraber bu arada euroligde basladI temsilcilerimizin maç sonuçlar1 da budan sonra sitemizde bildirilecek ayr1ca yak1nda iddia tutkunlar1na bir bülten aç1caz.. sponsoru buliyim da..
|
|
|
Post by aLy on Nov 19, 2004 16:10:59 GMT 3
EuroLig den kücük bir haber vermek istedim..Gectigimiz günLerde avrupa daki temsiLcimiz Hüseyin Besok itiraf etmek gerekirse kendinden bekLemedigimiz bir performansLa 20s 18r gibi istatisLikLerLe oynadý..asist ve bLogunu hatýrLayamýyorum..gecirdigi uzun sakatLýk döneminden sonra bu istatistikLer ben dahiL basketboLLa iLgiLenen herkesi mutLu etmistir sanýrým
|
|
|
Post by aLy on Nov 19, 2004 16:17:30 GMT 3
Dün gece de Banttan HedoLu orLando iLe Memo Lu Utah ýn macýný izLedim..ikisi de bekLenene yakýn bir performans sergiLedi( Hedo 12s, Memo 13s 7r) bizim bekLentiLerimiz tabi daha fazLa ama oLumLu haberLer de cogunLukta..Hedo kuLLandýgý top sayýsýyLa takýmdaki GrantHiLL ve S.Francis ten sonra 3. skor opsiyonu oLdugunu gösterdi..Hatta 3Lü bir oyun sonucu vurdugu bir smac vardý ki gayet sýktý.. GrantHiLL patLama yapmaya devam etti..32s yaparak eski günLerini hatýrLattý bizLere..SteveFrancis ise kendinden gecti diyebiLirim..33s 11a 9r gibi istatistikLere uLasarak beni Tv basýnda darmadagýn etti..ankette de dedigim gibi ben steveFrancisi sayý kraLLýgýnýn en büyük adayLarýndan biri oLarak görüyorum.. Ayrýca dün geceki mac öncesi tam bir türk gecesi yasanmýs statta..450kadar türk iki temsiLcimizi izLemey geLmis..Sindi hatýrLamadýgým bir üniversitenin dans ekibi karadeniz yöresi foLkLor gösterisi sunmus..banttan türkiyenin tanýtýmý gösteriLmis uzunca bir süre.. vaLLa gazeteden okudum..ciddiyim..
|
|
|
Post by aLy on Nov 19, 2004 16:20:55 GMT 3
KiriLenko nun bLok oLayýna da ek yapmak istiyorum..su anda 5in üstünde bir ortaLamayLa oynayan KiriLenko bence bu seneki bLok kraLLýgýný simdiden iLan etti..dün aksamki bLokLarýn hepsi birbirinden sýktý..1pozisyonda fauLu yapmasýna ragmen adamýn topunu genede bLokLamasý mücadeLeci oLdugunun en büyük kanýtý..sezon sonuna kadar 5in üstünde bLok ortaLamasýyLa oynarsa(ki zor..)bir rekora imza atacak..50Li yýLLarda bir oyuncu kýrmýs bu rekoru KiriLenko nun ne yapacagýný cok merak ediyorum..saygýLar
|
|
|
Post by carmelo on Nov 19, 2004 19:03:47 GMT 3
abi Bill Russell galiba bi sezon 6 blok ortalamyla oynam1st1 yan1nda bi de 20 rib ortalamyla oynuyodu 11 sampionluk yüzügü var burdan onu sponsorum reebokIn katkIlar1yla anIyorum. Daha ölmedi ama :)neyse... Ray Allendan bahsedelim biraz da ,milwakuedeyken en sevdiim oyuncuydu ama seattle'a takas olunca oynadIgI oyunla beni hayal kIrIklIgIna ugratm1st1 ama bu sezon eski günlerini aratmazcas1na oynuyor ve batIda ayIn oyuncusu seçildi onu da kendi spomsoru olan nike'la kutlamak istiorum..
|
|
|
Post by carmelo on Nov 19, 2004 19:13:59 GMT 3
AyrIca geçen philadelphia'yI izledim yeniler iversonun liderliginde süper oynuo.. Iguodala süper atlet ve ilk bese yerlesti ve philadelphialI seyircilerin kalbinde taht kuranTEXT O topla bulustugunda bütün salon ayaga kalkIo ve onun ne yapacagInI seyredio..Bence nbaIn en iyi 3sayI atan oyuncusu..(parlak gelecek var)
|
|
|
Post by carmelo on Nov 19, 2004 19:15:28 GMT 3
yazmayI unutmusum Kyle Korver..
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 29, 2004 15:50:24 GMT 3
Abi önüne gaste alýp da mý yazýosun ne olum bunlar... Wallaa helal olsun...
|
|
|
Post by carmelo on Nov 30, 2004 17:24:41 GMT 3
yok abi okuyorum izliorum arastIrIyorum yani su an kafam bunlarla dolu (I'm obsessed with it).
|
|