|
Post by canshener on Dec 13, 2004 16:42:22 GMT 3
AH AH Ne kadrolar vardý 90larýn basýnda Barca 96da Ajax süper olmasýný bekledigim bir topic tabi Anca katýlýmýnýzla gerceklesir bu. Bana bu Topici Barcelona actýrdý ama 90lý yýllarýný cok net hatýrlamýyorum bazý futbolcular dýsýnda her takým olur ama Barcelona nýn yeride ayrý yazarsanýz sevinirim
|
|
|
Post by carmelo on Dec 23, 2004 5:26:01 GMT 3
abi ben o yýllarda barcelonayý çok severdim ama tabi dergilerden okuduðuma göre galiba en parlak dönemini johan cruyff(ismini belki doðru bilmio olabilirim)(efsanevi hollandalý futbolcu) zamanýnda yaþamýþ rakibi bunaltýcý bir top çevirme adeta hücum süresi olmayan bir basketbol hücumu gibi...tabi ajaxýn 95 kadrosunu unutmamak lazým yani o oyuncularý 2000 yýlýnda gören ve hepsinin bir arada 95 yýlýnda beraber oynadýðýný gören birisi heralde inanamaz yani 11 oyuncu da yýldýz oldu isimlerini vermeye kalksam... bilmiorum bi kaçýný söyliyim... davids,seedorf,de boer kardeþler,kluivert(tabi o zamanlar 20 yaþýnda),overmars vs. sölicek söz bulamýyorum... ama o dönemin barcelonasýna gerçekten herkesin bir þeyler karalamasý lazým yani..
|
|
|
Post by carmelo on Dec 31, 2004 15:15:29 GMT 3
o zaman dair barcelonadan hatýrladýðým futbolcular vitor baia,sergi,nadal,abelardo,figo,amor,luis enrique(real madriddeydi sonradan geldi) , giovanni, guardiola, rivaldo, hagi, ferrer.. valla bilmiorum yalnýþým varsa düzelt sadýkcan 97 kadrosunu yazdým teknik direktör tabi ki efsanevi johan cruyff!!!!!!
|
|
|
Post by canshener on Dec 31, 2004 15:36:45 GMT 3
Kuuuman eklenebilir.Sonradan gelenlerde klayvýrt var ovýrmars.Ama her zaman daha bi ayrýcalýklý klüptür barca reale göre.Bi de ivan lopez dela pena en süper futbolunu barcada oynadý ronaldoyla birlikte.Romario da BURADA oynamýstý galiba.Gs mizde býkmadan usanmadan barcayla eslesirdi bu süper olduuu senelerde hatta bi kere yenmisti bilem.Ama Arifin barcaya gol attýgýný düsününce aslýnda pekde iyi takým degilmis diyor insan. ;D
|
|
|
Post by carmelo on Jan 5, 2005 0:49:47 GMT 3
|
|
|
Post by canshener on Jan 5, 2005 10:47:23 GMT 3
Napalým özkan gencller hatýrlamýyor.Ama sunuda ekliyim Milanda hep süperdi adamlar bide eldekilerden yararlanabilseymis ortalýgýn m'na kormus.Vieira davids klayvýrt ve daha bissürü adamdan yararlanamayýp göndermisler adamlar simdi yýldýýz
|
|
|
Post by carmelo on Jan 5, 2005 22:50:06 GMT 3
tabi gençler þimdi güncel konulara yöneliolar böðle konular baþýboþ kalýo neyse harbi milan yani papin diorum tek geçerim yani daha sora b.münichde de oynadý saðlam oyuncuydu valla
|
|
|
Post by canshener on Jan 6, 2005 11:53:24 GMT 3
Chelsea de cok süper bi kadro yakalamýstý 99-00da bize 5 koymustu hani poyet,flo,zola,wise baya iyiydi. Parma özkan parma nasýl unuturuz italyanýn iyi futbolcu fabrikasý.Veron thuram buffon crespo nakata cannavaro dahasýný sen yaz ama kadro süperdi. Tabi birde Lazionun sampiyon olan kadrosu Nedved Baggio Ýnzaghi Poborsky KAstroman soona Mancini favalli pancaro daha da vardý yaz iste sen
|
|
|
Post by carmelo on Jan 6, 2005 11:56:15 GMT 3
onu bunu bilmem chelseanin uefa þampiyonu kadro manyaktý harbiden bir de forvette vialli ve casiraghi olunca... poyet ayrý bi futbolcu benim için...
|
|
|
Post by canshener on Jan 6, 2005 11:58:27 GMT 3
ayrý futbolcu olabilir ama poyet 36 yasýnda cimboma gelme ihtimali olunca ayýplamýstým kendisini tabi
|
|
|
Post by carmelo on Jan 9, 2005 0:55:37 GMT 3
hooijdonku da çok severdim ama fenere geldi artýk sevmiorum poyet de galatasaraya gelseydi sevmezdim heralde
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 9, 2005 11:59:12 GMT 3
özkan ayýp etmiþsin elemaný seviyomuþsun fenere geldi diye sevmiyorum diyosun oldu mu þimdi yazýk deðil mi hoydonk caðýza aðlamaz mý o ühühühü diye ;D
|
|
|
Post by carmelo on Jan 9, 2005 12:26:12 GMT 3
ya napalým saygýmýzý yitirdi yani artýk aðlasýn ya
|
|