|
Post by y⅓Śůf on Oct 23, 2004 0:08:59 GMT 3
ya bence eninde sonunda olcak amaaaaaaaaaaa....okadar çok ama warki...hepside bizimle ilgili..adamlar haklý abi almamakta..
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Oct 23, 2004 12:23:13 GMT 3
bence de gireceðiz ama ne zaman asýl önemli olan soru bu diyorum ben biz görür miyiz bunu bilemiyorum bizim çocuklarýmýz kesinlikle görür ama biz? ;D
|
|
|
Post by Darestan on Oct 23, 2004 21:07:14 GMT 3
ya biz ab ye girene kadar abnin bi önemi kalmýycak çin hindistanla ittifak kurmuþ olacak o zamana kadar sonra bide o ittifaka girme kapýsýnda sürünücez onlarda bissürü uyum þeyi isticwek o ara ab nin kilerle çakýþýcak iksinede giremicez afedersiniz ... gibi ortada kalcaz
|
|
|
Post by ILGIN on Oct 25, 2004 17:17:31 GMT 3
ABye girecekmiyiz sorusuna EVET derim...Amaaa girmelimiyiz...?Bu daha önemli..Bana kalýrsa bu muhabbet ''Bizim Ampulün Parlak Görünme Çabalarý''dýr...!!Yani illaki çoban mý seçecez...?Bak Norweç'e...Kendi kendini idare edebiliyo... Atatürk'ün gösterdiði 'Batý',þimdiki AB ya da Avrupa deðildi...O yýllarda ki Avrupanýn geliþen kýsmýydý ve isteði onlara öykünmek deðil,onlarý 'AÞMAK'tý....<br>Özetle..:aman oyuna gelmeyin...
|
|
|
Post by zooma on Oct 27, 2004 14:04:32 GMT 3
bence biz avrupa birligine mutlaka girmeliyiz þu anda türkiyenin tek basýna ayakta durabilecekgücü var mý soruyorum size bu nüfusla bu kafayla biraz zor
|
|
|
Post by ILGIN on Oct 27, 2004 14:49:33 GMT 3
bence biz avrupa birligine mutlaka girmeliyiz þu anda türkiyenin tek basýna ayakta durabilecekgücü var mý soruyorum size bu nüfusla bu kafayla biraz zor Aslýnda tam üstüne bastýn..Ama kafayý düzeltmek AB'ye giriþle olmaz...Önce þu patlak ampulü deðiþtirelim de...
|
|
|
Post by zooma on Oct 27, 2004 16:25:36 GMT 3
bence ampule takýlýp kalmayalým sadece insanlarýn yaptýklarý bizim iþimize gelio mu gelmio mu ona bakalým iþte zaten kafayý deiþtirmekte bu deil mi onlarýn yaptýý gibi biz de biþilere takýlýp kalýrsak içne girdiimiz örümcek agýndan nasý kurtulucaz
|
|
|
Post by ILGIN on Oct 27, 2004 16:30:40 GMT 3
Sevgili gülnurcuum..Biraz detaya inebilirsek asýl örümcek aðýný ,tuzaklarý görüceez... Tabii ki bi tek onlarýn yüzünden deðil olanlar;ama þu anda en gözle görüleni bu..... ;D
|
|
|
Post by zooma on Oct 27, 2004 16:38:06 GMT 3
bence asýl þey þu anda devleti yönetenlerde diil mutlaka vardýr onlarda da biþi ama zamanýnda sagcý solcu olaylarýný cýkartanýn kim oldugun biliomusun
|
|
|
Post by ILGIN on Oct 27, 2004 16:42:45 GMT 3
Tabii ki biliyorum kim olduðunu.Hem de çok ii..Ýstersen bi ara Sana PM yollarým....Ama fazla detay uygun deðil... Amaaaan sýkýldým...
|
|
|
Post by zooma on Oct 27, 2004 16:50:51 GMT 3
beni de sýktý neyssse
|
|
|
Post by KeyKubaT on Oct 27, 2004 19:10:47 GMT 3
azten simdide bý ozellýgý yokk ý ab nýn ne gumruk vergýsýmmý sorun olan da bu kadar ugresýlýyo sadece 5o senedir calýsýlýyo yarým býrakýlmasýn halk zannedýyoký gýrersek veya býzý oraya sokan hukumet cok ii kesýnlýkle oyle deýl hýc bý ozellýgý olmayan bý yere gýrmeye calýsýyoz onlarýn yalakasý oluyoz ký bu cok yannýs bence ayrýca tek basýmýza ne zaman ayaktaduramamýsýz ký sýmdý de duramayalým bence cok ciddi oldu yaa
|
|
|
Post by KeyKubaT on Oct 27, 2004 19:11:31 GMT 3
bance biz ab ye diil ab bize girsin
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Oct 27, 2004 19:32:13 GMT 3
bance biz ab ye diil ab bize girsin ab,abd...zaten hepsi bize giriolar be abi..
|
|
|
Post by Darestan on Oct 27, 2004 21:54:37 GMT 3
ab ye sokiiim size biþe olmasýn<br> ramazan ramazan töbe töööbeee !!!!
ya aslýnda beni sevindiren hiç deðilse kendim gibi bu olaylara duyarlý gençlik görmem bu itüde<br> yanlýz burdan bi uyarý yapayým böle siyaset bölümü açtýk ama çok bulaþmayýnda sizi bi grubun elmaný ilan etmesinler baþýnýza bela açýlabilir sölemsi
|
|