|
Post by blackh@wk on Dec 23, 2004 0:45:38 GMT 3
oylayýn gari gençlik
|
|
|
Post by jesheaven on Dec 23, 2004 1:00:30 GMT 3
olm bu avrupa birliginden bize fayda falan gelmez...Anlamadıgım sey turkiyenin bu kadar cok kasması ya kardeşim adamlar ustu kapalı seni istemiyoruz diyo gidip de adamların ayaklarına kapanıp kendini rezil duruma dusurmenin bi anlamı yok walla birader ben boyle dusunuyorum bu konuda.AB denen birlik daha kendi içinde birlik olamamış birşey medyada anlatılanlar sadece madalyonun bir yüzü...Avrupada neler dondugunu kimse bilmiyor...Adamlar o kadar milli gelire sahip ama git bi sor bakalım yuzde kacı hayatından memnun yada yasamayı seviyor.Yemesinler bizi ya.Adamlar yasa cıkartıyolar kendilerini oldurtmek için(ötenazi) bu kadar bunalım adamlar...Ahlak desen tamamen cozunmus adamlar...Sonu yakındır hepsinin...Oh be içimi doktum rahatladım
|
|
|
Post by blackh@wk on Dec 23, 2004 23:19:36 GMT 3
walla arif harbiden içini dökmüþsün bilseydim önceden açardým bu topic i...
|
|
|
Post by organon on Dec 29, 2004 2:34:33 GMT 3
arkadaslar neden sürekli ab tartismasini girecek miyiz giremeyecek miyiz seklinde yürüyoruz ya da alacaklar mi almayacaklarmi seklinde bence ab nin ne oldugunu ab nin ne zaman olustugunu ve hangi siyasal ve ekonomik asamalardan gecerek bu niteligi "kazandi gini" konusmamiz gerekmiyor mu acaba ?
|
|
|
Post by zooma on Jan 3, 2005 20:19:20 GMT 3
ooof off niye gencligimiizi böyle þeyleri konuþarak heba ediyoruz neden insanlar sevgi dolu barýþ içinde yasamýyor neden hep birilerinin üste çýkma hevesi ugruna yüzlerce insanýn umutlarý yýkýlýyor........ ... ... ..
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 7, 2005 14:51:52 GMT 3
ya avrupa birliði de neymiþ onlar kimmiþ de bizle uðraþýyorlar kardeþim söleyin gelsinler ben bi boylarýnýn ölçüsünü alýyým kardeþlerinde 3ü 5i görsünler
|
|