|
Post by ILGIN on Nov 5, 2004 19:29:08 GMT 3
Way anasýný beee...!!! Olum sen trigeri sýyýrmýþ,þanzumaný daðýtmýþ ve bilimum delilik semptomlarýný göstermee baþlamýþsýn.. Ne biçim bi iþ bu yaaa...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 5, 2004 23:31:12 GMT 3
Way anasýný beee...!!! Olum sen trigeri sýyýrmýþ,þanzumaný daðýtmýþ ve bilimum delilik semptomlarýný göstermee baþlamýþsýn.. Ne biçim bi iþ bu yaaa... +1 puhaaaa abi bu ne yorum ya ýlgýn yardým beni abi helal olsun
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 6, 2004 3:04:11 GMT 3
SÖYLEYEMEDÝKLERÝM sevdiðini haykýrmak isteyip, haykýramadýðýn oldu mu hiç?<br>sözlerin yetersiz kalýp,<br>bakýþlarýný kaçýrýp,<br>anlatamadýðýn oldu mu hiç?<br>ya dokunmaktan korkup, kaçtýðýn oldu mu hiç?<br> yüreðinde kopan fýrtýnalarla sel olup taþan duygulara gem vurup,dur dediðin oldu mu hiç?<br> ÖMRÜNÜ BÝRÝNE ADAYIP ÖLESÝYE SEVDÝN MÝ HÝÇ?
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 6, 2004 3:12:23 GMT 3
herkes bilsin aþkýmý ne istiyorum biliyor musun? herkes bilsin aþkýmý.<br>limanlara sevgim yanaþsýn,<br>postacýlar kalbimi götürsün bütün aþýklara minarelerden beþ vakit aþkým okunsun baðýra baðýra ve herkes kýskançlýktan çatlasýn...<br> geceler daha karanlýk olsun,yýldýzlar daha parlak gökyüzü daha mavi olsun,güneþ daha sarý<br>kimbilir belki sen de anlarsýn aþkýmý...
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 6, 2004 3:18:50 GMT 3
sende kalmýþ karanlýklar ülkesindeyim ýþýklarým hep sende kalmýþ<br>çekilmeyen dertlerindeyim denizlerim sende kalmýþ<br> ellerimde sýcaklýðýn<br>saçlarýnda baharým<br>yüreðimde umutlarýn<br>gözlerinde gözlerim kalmýþ...
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 6, 2004 3:28:58 GMT 3
sen gibi yaðmurda kaybolmuþ<br>izler arýyorum yüzümdeki çizgiler yokluðunu anlatýyor<br>penceremde yaðan<br>kar aþkýmdan daha koyu bulutlarýnla yaþýyorum sensiz yalnýzlýk, ömür boyu
ay vuruyor pencereme incecik bir sýzý gibi ýþýtýyor geceyi yar yüzü gibi bu karanlýk geceler unutturmuyor seni, ben de bu karanlýk geceleri unutamýyorum SEN GÝBÝ...
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 6, 2004 3:32:30 GMT 3
to be continued...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 6, 2004 10:22:31 GMT 3
emrah baba hiç bir þey demiyorum harika olmuþlar abi ben eðer az da olsa þiirden anlýyorasm ki anlarým az buçuk gerçekten güzel þiirler sen buraya yazmaya devam et abi çok güzel oluyolar
|
|
|
Post by aLy on Nov 6, 2004 20:29:11 GMT 3
Emrahý acýk yürekLiLiginden doLayý tebrik ederim..kýsa ve öz oLdu gaLba.. ;D
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 7, 2004 12:40:49 GMT 3
çok teþekkürler beyler.açýkcasý duygusal yaklaþýmlar sadece kýzlardan destek bulur sanýyordum ama sýnýfta ne DON JUAN'lar varmýþ da haberimiz yokmuþ! <br> tekrar saðolun.alýn iþte biraz daha:
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 7, 2004 12:46:01 GMT 3
ÇOK ÖZEL BÝR ÞÝÝR
adýn sözcüklerin aðzýma en çok yakýþaný olsun istedim .. uðrunda sahip olduðum herþeyden geçmek ve sýrt dönerek yeryüzünde varolan her ne varsa yanýnda kalmak istedim . kapkaranlýk bir gecede yanýmda olmasan bile gökyüzündeki ayný yýldýza yalnýz<br>sen ve ben bakalým istedim .. karþý yakalarýnda olsak da birgün bir gün ayný denizin yakamozlarý ayný heyecanla görelim istedim . gözlerin dolduðunda içimin kan aðladýðýný hisset canýn yandýðýnda tükendiðimi ve gülümsediðinde yeniden varolduðumu anla istedim .. hiç sebebim yokken neden yaþadýðýmý sor kendine ve cevapla istedim .. þafaða bakarken gözlerin ve görürken o kadar uzaklarý<br>biraz etrafýna dön istedim . sana hiçbirþey söyleyemedim þu yüreði bir kez olsun gösteremedim sebebini sor kendine ve sende gör istedim sen bilmesen , anlamasan bile ben bir defa sevdim ...
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 7, 2004 12:55:39 GMT 3
BEYLER HEPÝNÝZ ADINA: ERKEKLER DE AÐLARKederler vardýr ya yaðlý bir ilmek gibi dolanýr boynumuza kör gecelerde bir boþlukta durmadan sallanýr insan ki aðlamak son çaredir o yerde gözyaþý...o ilk isyaný çocukluðumuzun bir nehrin yataðýdan ilk taþmasý<br>yaþamak,ele boðulmasý arzularýn<br>ve nehirlerin sonunda bir denize karýþmasý ölür zamanla anýlar,dostlar,sevgiler bir yürek ne kadar dayanýr bu özleme? çalgýlar çalmaz olur,þarkýlar biter o yer son çizgidir erkekte direnmenin son gülüþ de uçar gider dudaklarýndan<br>bir damla yaþ süzülür solgun yanaklarýndan...
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 7, 2004 13:08:14 GMT 3
þimdi bir semai zamaný!duygularýmý çok iyi anlatýyor:<br>
semai
gönül gurbet ele çýkma ya gelinir ya gelinmez her güzele gönül verme ya sevilir ya sevilmez
yürüktür bizim atýmýz<br>yardan adlandý zatýmýz<br>gurbet elde kýymetimiz ya bilinir ya bilinmez
bahçemizde nar aðacý kimi tatlý kimi acý<br>gönlümdeki dert ilacý<br>ya bulunur ya bulunmaz
deryalarda olur bahri doldur da ver içem zehri sunam gurbet elin kahrý<br>ya çekilir ya çekilmez
Emrah der ki düþtüm dile bülbül figan eder güle<br>güzel sevmek bir sarp kale ya alýnýr ya alýnmaz<br> aþýk emrah
|
|
benyamin
olayý kapmýþ forumcu
o ??mez laf?n? aynen iade ediyorum!
|
Post by benyamin on Nov 7, 2004 13:09:45 GMT 3
dehþet ti emrah. sarsýldým. söyleyecek baþka bir þey bulamýyorum
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 7, 2004 13:28:29 GMT 3
sen aðlama
ben aðlayan þairim<br>bana gülmesini öðretmediler eðil de bir bak mahzun yüzüme<br>anlatýr sana çektiklerimi birer býçak yarasý gibi anlýmdaki çizgiler
ben mutluluk nedir bilmedim saçlarým okþanmaya alýþýk deðil<br>hep böyle dalýp gider gözlerim ve ne zaman düþünsem geçen günleri bir karanlýk basar içimi aydýnlýk deðil<br> seni nasýl severim bilirsin nasýl yanarým o gecelerde gece karanlýk gelmez bana sevgimi bilirsin; ama acýmý asla!
|
|