|
Post by deadgeko on Nov 7, 2004 13:41:48 GMT 3
baþka aþk aþk için aðlasan bile, gözlerimden korksan bile, sen de beni sevsen bile, sen benim aþkýmý anlayamazsýn.<br> ufukta ölüm olsa da, o kýrmýzý gül solsa da, yerden yere vursa da, sen benim aþkýmý anlayamazsýn.<br> bugünleri çok arasan, geçmiþi düþünüp dursan, durmadan hayeller kursan, SEN BENÝM AÞKIMI ANLAYAMAZSIN!
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 7, 2004 13:43:16 GMT 3
to be continued again...
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 8, 2004 17:23:11 GMT 3
Emrahcýým sen yazmaya devam et..Ben bunlarý toplayýp bi kitap yapýyým..ii para kýrarým... Yaz yaz ii geliyo...
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 9, 2004 0:14:39 GMT 3
sanýrým bazý çevreler iyi niyetli duygularýmýzý yanlýþ lanse etmeye çalýþýyor...
cevabýmýz suskunluðumuz olacaktýr ama suskunluðumuz acizliðimizden deðildir.
iyi niyetimizle devam ediyoruz geliyor musunuz arkadaþlar?<br> rahatsýz edici herhangi bir durum varsa bunu duymak isterim.
ÖZELLÝKLE DE YASEMÝN HANIM'DAN.
ama ortalýðý karýþtýrmak isteyenler varsa cevabýný elbet alacaktýr...
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 9, 2004 0:26:20 GMT 3
özgür duygular
bulutlarýn üstünde gezen o karanlýk ruhlar ufuðu ele geçirirken þafaktaki o gölgeyi farketmem imkansýzdý.<br> yenmekti içimdeki tek amaç<br>yýkmaktý o karanlýkta parlayan gözleri þafaðýn aydýnlanmasý için sessizce dua ederken
sevmiþtim belki de gözlerindeki o büyük ve sessiz inancý<br>istiyordum belki de yaþamaktan çok bir karasevdalý tarafýndan anýlmayý
ama o derinlere saplanmýþ kýlýç<br>yanlýþ bir hayattan çok cezasýnýn bitmesini bekleyen bir suçlununki kadar büyük umutlarýn ölümüne sebep olurken o karanlýk gözlerin umursamazlýðý<br>beni öldürmeye yetmiþti bile...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 10, 2004 11:31:26 GMT 3
baba þiirlerini her okuduðumda biraz daha hayran kalýyorum þiirlerine yazmaya devam ne diyim
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 10, 2004 19:07:07 GMT 3
ya en son bunu yazdým(sýnýfta þahit olanlar var) ama beðenmedim. beni affedin:
cennetim
cennetleri çaldým gözlerinden dünyanýn tüm çiçekleri öksüz kaldý<br>öldürseler de beni, vazgeçmedim hislerimden aþkýn, hasretin, acýlarýn bende kaldý<br><br>gülüþün kýskandýrdý güneþi<br>ay ýþýklarýný çaldý<br>aþkýnla hissettim ben ateþi<br>geriye küllerim kaldý<br><br>-------------------------- dalýnca gözlerin(ofofof!), bakmaya doyamazdým<br>süzülünce yaþlar, silmeye kýyamazdým<br>düþseydin eðer gökyüzünden, kýskanýrdým; yerine koyamazdým..
|
|
|
Post by canshener on Nov 12, 2004 10:56:13 GMT 3
hoca cidden yani dumurlarýn en büyügüne ugrattýn beni yarýndan tezi yok sana bi kitap sonra da kaset cýkarýcaz
|
|
|
Post by kýsa winston on Nov 18, 2004 16:20:51 GMT 3
emrah bravo be blader.bu siirlere ara verme.to be continued hic eksik olmasýn.hepsi cok guzel.arada sýnýfta da oku bunlardan bize.
|
|
|
Post by canshener on Nov 27, 2004 22:59:59 GMT 3
Hocam tüm forum önünde itiraf ediyorum ben essegim hatta sizi üzdügümüz için topic acsak bircok kiþi yazar bende essegim die.Valla alýsmýsýz ögrenci piskolojisi ya illa konuscaz ama sizi üzdükmü ben de (hatta duyar gibi oluyorum biz de)cok üzülüyoruz size gülmek cok yakýsýyo.(kýrmýzýyla ilgili bi yorumum yoq ama )onun için bizim essekliklerimizden dolayý bi daha özür dilerim ben sahsen bizzat..
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 28, 2004 20:44:56 GMT 3
YA ÝNSAN SÝNÝRLENÝNCE BÝLE BU KADAR ASÝL OLABÝLÝR MÝ Ya da bu kadar suçluyken böyle söyleyebilecek kadar yüzsüz olabilir mi? kendime kýzabiliyorum ama lütfen beyler bayanlar size kýzamýyorum.bu yüzden söylüyorum Yasemin Haným'ý üzmeyelim...
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 28, 2004 20:52:08 GMT 3
bakýyorum da bi sorun yüzünden biraz uzak kalýnca herkes boþlamýþ burayý.<br> bakýyorum da herkes aþk-meþk subjectine yönelmiþ, chat odasý moda olmuþ...<br> GÖRÜRSÜNÜZ SÝZ!!!!!!!!!
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 28, 2004 20:56:53 GMT 3
pardon ben biraz uzak kaldým ama affedin... bu arada attýðým mesaja cevap gelmedi diye bayaðý üzüldüm...( birisine ) bundan sonra daha dikkatli olacaðým... I know somewhere, SOMEONE hears my voice...
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 28, 2004 21:06:27 GMT 3
ÞARKIM
Hayallerimin tek kahramaný oldun sen, Ne aþkýn sýðdý küçük dünyama, Ne söyledin yalanlar, Ne seni unuttum, Ne de kalbimde son buldun...
Gözyaþým yetmedi aðlamaya, Göðsümde izin kaldý.<br>Þarkým bitti en baþýnda;<br>Ne þarkýmý dinledi, ne sözleri anladý...<br> Söküp atamadým içimden seni, Boþlukta kaybolur yüreðim sensiz. Karanlýk büyür gider, Yoksun ya, aðlar dururum, nedensiz.
Umut sandýðým sevda bitiverdi. Sevda acýya tat katmaz. Gece olur, kapanmaz gözlerim; Güneþ doðar, ay batmaz...
|
|
|
Post by naruto-kun on Dec 6, 2004 3:14:05 GMT 3
hepsini okumaya dayanamadým abi ben yatýyorum bu kadarý fazla. okurken gözlerimin önüne sen geldn yani yýkýlýveriyodum azdaha.
|
|