|
Post by blackh@wk on Dec 30, 2004 22:04:03 GMT 3
walla arkadaþlar hepinizi tebrik ediyorum harbiden bu kadar acele apar topar bi d.günü ancak bu kadar güzel yapýlabilirdi ..... MUTLU YILLAR TEKRARDAN HOCAMMM
|
|
|
Post by cemm on Dec 31, 2004 10:37:13 GMT 3
hocanýn dün ki çirkef oyununa raðmen, yani ancak bu kadar mýzýkçýlýk yapýlýr, doom günü hediyesi olrak tabu oynunda yenildik.yoksaa yanii feriþtahý gelse kurtulamaz .Hocanýn erkekleri anlatýþýný da söölemek istemiyorum. aaza alýnmicak laflar etti.anneme söölicem....ALY de az mýzýmadý hani.seni jet li seni... neyse ablacm doom gününnen beraber yeni yýlýnýzý da kutlayaraktan ikisini bi arada çýkarim dedim ;D.Hadin MUTLU YILLAR, HEP BERABER NÝCE SENELERE ..................................................................................
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 31, 2004 19:13:43 GMT 3
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 1, 2005 0:42:12 GMT 3
hocam harbiden tekrar mutlu yýllar<br>arkadaþlar hepimizi tebrik ederim ne organizasyon oldu süperiz be hadi kiðm tutar bizi be bana da böle bi doðum günü be 3 haziran be
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 1, 2005 19:18:10 GMT 3
ya bakýyorum da konsept bozulmaya baþlamýþ... birileri unutmuþ...<br>birileri acý çektirmiþ...<br>devam:
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 1, 2005 19:38:28 GMT 3
sensizlik ruhumda suskunluk,kalbimde izler gezinir dururum ufkunda sensizliðin. kim seni gözlerimden gizler? leylasý oldum yolunda gençliðinin...
biri var kapýnda deseler inan sensin diye beklerim her an bulamayýp da döndüðüm zaman aðlarým halime, kimsesizliðimin...
herþeyde sen varsýn; her yerde sen. uzaklardan yol bulup sesime gelsen, bu gönülde yerin var buyur gel desen, bekler dururum seni ölene deðin....
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 1, 2005 20:02:48 GMT 3
bil ki ölürüm
olsa senin elinden bil ki benim ölümüm,<br>ne bir þikayet ederim, ne de üzülürüm.<br>ne zaman kollarýnda bir yabancý görürüm, <br>ben o zaman sevgilim ben o zaman ölürüm...<br> o güzel ellerin baþka bir el tutsa, o güzel gözlerin baþka bir göze baksa, ne zaman ki o kalbin baþka kalbe atsa, ben o zaman sevgilim ben o zaman ölürüm...
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 1, 2005 20:16:48 GMT 3
...and will never end...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 7, 2005 10:55:12 GMT 3
yani abi öle olsun istersen ne diyim
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 7, 2005 12:01:35 GMT 3
olacak zaten dingaer...
|
|
|
Post by cemm on Feb 1, 2005 1:41:45 GMT 3
ya þööle bi bakiim dedim eskilere fln da biz bu topie biþiler yazmayalý oluo baya...yani bu topik boþ býrakýlýnasýcalardan diil di mi.olmuo... bi þiir yazýom dikkat:: ABLAMIZA walla bizleri unutsa da yeni kardeþler bulsa da bizi hiç sallamasa da biz onun hep kardeþleriyiz bizi hiç aramasa da msn i hep kapalý tutsa da chat room a hiç bakmasa da biz onun hep kardeþleriyiz msj larýmýza cvp yazmasa da çaarýlarýmýza kulak asmasa da organizasyonlarýmýza hiç uuramasa da biz onun hep kardeþleriyiz ve bitiþi yapýom bi kardeþi olsa da bi de kuzeni olsa da hatta kuyucaklý olsa da biz onun hep kardeþleriyiz.......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by blackh@wk on Feb 1, 2005 2:11:54 GMT 3
olm iste budur son nokta <<<< "." >>>> ama bence unutmaz bizi o yine de þiir yazmaya dewam cemm sen de walla yetenek war
|
|
|
Post by Darestan on Feb 2, 2005 1:59:42 GMT 3
olm cem varya çok güzel içindeki duygularý bu lirik þiirle bize aktarmýþsýn bende yaziyim madem öle YASE APLAYase apla baksana bilgisayarý açsana sýnýf elden gidiyor çaresine baksana Uzun Uzun mesajlar Daðýlýyor arkadaþlýklar Ben sýnýfýma doymadým<br>Doysun karný açlar tararaara
|
|
|
Post by cemm on Feb 2, 2005 2:09:07 GMT 3
mertçim iyi olmuþ güzel olmuþ da benim þiirin üstüne gelmiþ olmuo bak racona ters:D (ulan ben de paso emrah ýn þiirlerin üstüne yazýom ne iþþþ) <br>neyse efenim mertçiim þiir süper devamýný beklioz...hatta bu topie þiir kasalým...gerçi okuan yok ama olsn..biz yeteriz babüþþ...
|
|
|
Post by deadgeko on Feb 2, 2005 22:00:52 GMT 3
|
|