|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 4, 2005 3:06:55 GMT 3
evet arkadaþlar yeni yetenekler ortaya çýkýyor bunlar geleceðimizin þairleri durmak yok devam arkadaþlar
|
|
|
Post by yase on Feb 8, 2005 15:51:53 GMT 3
Bana ha!? Sizleri kalbine kazýmýþ bana!Þimdiii... fazla birþey diyemiyorum çünkü þikayetlerinizi þiir formatýnda yazmýþsýnýz ve böylece estetik olmuþ,güzel olmuþ amma dizelerde bahsettiðiniz kiþi ben olamam. Benim bilgisayar kullanma özürlü olduðumu hepiniz biliyorsunuz,çok sewmediðimi de....sýrf sizin için ilkelerime karþý gelip çet bile yaptým ve yapmaktayým be sms lere gelince bayramda bana mesaj yazan herkese cewap yazdým sadece Cem kardeþime ulaþmamýþ mesajým;o kadar da uðraþmýþtým yazmak için. Organizasyonlara gelince...ben bazýlarýnýzýn yanýnda çok masum kalýyorum yani asýl satýþçýlarýn yanýnda bana laf düþmez,onlar kendilerini bilirler Yine de,herþeye raðmen bütün bunlarýn hiçbir önemi yok BEN SÝZÝ SEVMEYE DEWAM EDÝYORUM yetmez mi?Özlemedim dersem de yalan olur! Geriye en kýsa zamanda buluþmak kalýyor.Eee onu da en kýsa zamanda yapalým iþteeee ÖPTÜÜÜMMMMM ÞÝRÝNLERÝM!!!!! ;D ;D ;D ***þiirleriniz için çok teþekkür ederim.Dewam piliz!
|
|
|
Post by deadgeko on Feb 16, 2005 1:42:01 GMT 3
HADÝ ARTIK HOCAM YA YETER BU KADAR DA OLMAZ ÝSYAN ETTÝK ARTIK ÝÞGAL ALTINA ALDIK FORUMU KAPTIRMIYCAZ SÝZ GELENE KADAR!!! BÝZÝ YALNIZ BIRAKMIYCAKTI DÝMÝ??
|
|
|
Post by ILGIN on Feb 18, 2005 19:08:28 GMT 3
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 20, 2005 22:49:20 GMT 3
vay ýlgýn çoþturmuþsun sende tebrikler ya bi ben yazamadým þir bekleyin inanýyorum ilham perisi bu akþam gelcek
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 20, 2005 22:50:11 GMT 3
|
|
|
Post by ILGIN on Feb 21, 2005 17:50:37 GMT 3
O Zaman YASE ye bi sefer bak...Ben de ayýnýný yaptým..
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Feb 22, 2005 21:27:43 GMT 3
Yüce bi insan o Artýk bizim ööretmenimiz olmasa da Sürekli görüþcez onunla Etrafýnda pýr pýr döncez Cep telefonundan arayamýom zýrt pýrt,bu yüzden<br>Ýlk harflere baksana Kontör yok be onun için arýyamadým..!!
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 22, 2005 22:46:50 GMT 3
yusuf da çoþmuþ yaw bi ben yazamadým düþünnicem yazýcam of ya
|
|
|
Post by ILGIN on Feb 25, 2005 18:01:36 GMT 3
Bugün sevgili ablamýzý ziyaret ettik..Ben,Yusuf ve Emrah...Çok sevindi garibim..Özlemiþ tabi hepimizi... ;D Tam dersi biterken ben bi gazla kaoýyý çaldým..Hepimiz içeri girdik..Biraz eski günleri anýmsadýk..Yase hala eski Yaseciimiz.. 8
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Mar 4, 2005 23:44:18 GMT 3
ah ya bu ara bende gitmek istiyorum bi ara ve gideceðim ya hangi sýnýf yaseninki mert de gelir benle di mi mert
hadi yase ablacým biz geliyoruz
|
|
|
Post by cemm on Mar 5, 2005 3:12:36 GMT 3
walla yase ablamý o kadar çok ziyaret ettik ki býktý artýk bence:P:P yokyok o býkmaz zaten biz gidip de onu o sýkýcý ortamdan kurtarýoz söölim..yani her ziyarete giden onun kurtarýcýsý olup kahraman oluo(ne alaka ya milleti gazlamak için neler yazýom) .... neyse þunu sölim bence gidin hocanýn ziyaretine özlemiþ hepinizi.....sýnýfý D205 (D220 diil ona göre ) üst katta kütüphane nin yanýnda...yani adresi de verdim artýk gitmezseniz olmaz.....neyse efenim gidenler benim adýma da selam söylerse beni mutlu kýlarlar...efenim saygýlar.....
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Mar 5, 2005 10:04:02 GMT 3
ya cem gece 2de post atarsan d220 yazarsýn iþte..uykuluydun sanýrým..d220 ne oolum ööle bi sýnýf mý war..d205 olmasý gerek
|
|
|
Post by cemm on Mar 5, 2005 20:38:24 GMT 3
220 war olm giriþin üstünde biyerde...orda benim bi arkadaþ wardý...............hatlar karýþtý.........neyse düzeltelim dur modifiye ediimmm............
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Mar 7, 2005 22:38:48 GMT 3
ok abi mission anlaþýldý amirim cem gidiyorum 205 e ve yaseyi görüyorum:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
|