|
Post by ILGIN on Dec 14, 2004 14:40:02 GMT 3
Olaya dikkat... Bizim eleman evde bangýr bangýr<br>müzik dinlerken,annesi de elektrik süpürgesi ile ortalýðý<br>süpürüyormuþ. Kýzýl kýyamet ortam,bi gürülltü almýþ gidio... Bir süre sonra oðlan müziðin sesini kýsýnca þu durum ortaya çýkmýþ... Süpürge çalýþmýyor ve anne, yarým<br>saattir boþu<br>boþuna<br>dönüp duruyor...
|
|
|
Post by ILGIN on Dec 14, 2004 14:41:16 GMT 3
Okul kantininde bir kýz, çayýna beþ-altý þeker<br>koydu, aklý<br>kesmemiþ olacak ki, bir-iki tane de yanýna aldý..<br>Kantinci aðzý<br>gevþek<br>sýrýtarak, "bir kaç tane daha al aðda yaparsýn!".. ;D ;D
|
|
|
Post by canshener on Jan 6, 2005 10:23:50 GMT 3
|
|
|
Post by canshener on Feb 21, 2005 14:27:17 GMT 3
Þunu belirteytim ki ben Galatasaraylýyým ama belkide bildiðiniz þu gazete baþlýklarýný göndereyim dedim dýs basýný ltf.yakinen takip edin:)) ozellikle italya ve ozbekistan basýný bu konuda cok basarýlý <br>Fenerbahce - Galatasaray derbisinin basinda yankilari: > > > * KADIKÖY KASIRGASI : 6-0 (Hurriyet) > > > * BU FENER ÇILDIRMIÞ OLMALI: 6-0 (Milliyet) > > > * DERBÝDE TARÝHÝ FARK 6-0 (Radikal) > > > * TARÝH BUNUDA YAZAR 6-0(Fanatik) > > > > > > > > > * FENERBAHCE PUSH GALATASAY SOO HARD 6-0 (Washinton Post-ABD) > > > * FENER PUTS IT 6-0 (New York Times-ABD) > > > * FENERBAHCE SEEK TEA! 6-0 (Daily Mirror) > > > * KANARYA SOKAREVSKI HASIRTOVSKI KOLGIBOVSKI ASLAN 6-0 (Pravda-Rusya) > > > * EL KANARYA-TUL FENERBAHCE MUKAMMAL CIMA , ASLAN-UL MAKAT VA DUBUR >MAFIS > > > 6-0 (El Hakikat-Suudi Arabistan) > > > * GANARYA ASLANIN KÖTÜNGE YAHSI VAZIYATTA OTURTDU 6-0 (Taskent > > > Sozi-Ozbekistan) > > > * DER LORANT SICK DIE ÝBNETORE TERÝM 6-0 (Das Bild) > > > * IL FENER ADAMiNi D'AMIOINA KOYAROTTI 6-0 (La Stampa-Italya) > > > * FENERBAHCE HAR DAIM DIKIYUR ASLANI 6-0 (Baku Postasi-Azerbaycan) > > > * FENEROS GACIRTOS KOLGIBOS ASLANOS AMIGOS 6-0 (El Mundo-Ispanya) > > > * Fenér Lé Soktu Boruaux 6-0 (Le Monde-Fransa
|
|
|
Post by canshener on Feb 21, 2005 14:28:27 GMT 3
Real Madrid ekibi istanbula gelir, maç saatine yakýn stata girerler.. stata takýmdan ayrý gelen Zidane, takýmýn motivasonunun çok düþük olduðunu görür, suratlar asýktýr, - Ne oldu neden yüzünüz gülmüyor diye sorar. Takým arkadaþlarýndan biri, - Ne olsun böyle boktan bir takýmla oynamak zorunda kaldýðýmýz için canýmýz sýkkýn, der.. bunun üzerine Zidane: -Pekala çocuklar, hadi siz gidin kadýköy'ü gezin, ben tek baþýma <br>sahaya çýkar oynarým, der.. Ve takým çocuklar gibi sevinerek stattan çýkýp kadýköyü gezmeye giderler.. Maç baþladýktan 10 dk sonra real madrid takýmý stata döner, skor; Real Madrid 1-Fenerbahçe 0.. e tabi bu durumda daha da bir keyiflenirler ve tekrar dýþarý çýkar gezmeye baþlarlar.. Maç bittikten sonra stata döndüklerinde, maçýn 1-1 bittiðini görürler, FB adýna Ortega, 85. dakikada bir gol atmýþtýr.. Takým arkadaþlarý hemen Zidane'a koþarlar ve onu coþkuyla tebrik ederler.. Ama Zidane üzgündür. - Özür dilerim arkadaþlar, sizi mahçup ettim, der. - olur mu öyle þey, der Real Madrid takýmý, sen koskoca bir takýmla tek baþýna oynayýp yenilmedin, daha ne olsun.. - Ama, der Zidane, 12. dakikada kýrmýzý kart görmüþ olmam gerçekten benim için utanç vericiydi.
|
|
|
Post by canshener on Feb 21, 2005 14:34:05 GMT 3
Biliyor musunuz erkeklik organýna Almanlar kibarca ne dermiþ? <br>Perde... Çünkü oyun bittiðinde inermiþ. <br>Ya Ýngilizler? Centilmen... Kadýnlarý görünce ayaða kalktýðý için. Fransýzlar da þarký diyorlarmýþ. Aðýzdan aðýza dolaþtýðý için... Ýranlýlara göre kibarcasý, kalleþ...Hep arkadan saldýrdýðýndan ötürü... <br>Eskiden Ruslar da, partizan diyorlarmýþ... Ne zaman sertleþeceði belli olmadýðý için. Listede Türkler'in bulunmamasý yüreðime dokundu. Onu da ben ekledim. Türklere de sormuþlar: <br>-Erkek organýna kibarca ne derler sizde? -Þef... -Neden? -Hepimizi o yönettiði için...
|
|
|
Post by canshener on Feb 21, 2005 14:34:22 GMT 3
Neil Armstrong un ilginç hikayesi:
Bildiginiz gibi Apollo astronotlarindan biri olan Neil Armstrong aya ilk adim attigi zaman sadece o unlu "Benim icin kucuk, insanlik icin buyuk bir adim" sozunu soylememistir.
Ayrica uzay gemisine tekrar binmeden once, su esrarengiz sozu de soylemistir:
"Iyi sanslar Bay Gorsky.". NASA'da bulunan bir cok kisi ilk basta bunu, rakipleri olan Rus kozmonotlari icin oylesine soylenmis bir soz oldugunu dusunduler. Ama daha sonra boyle bir kisinin ne rus ne de amerikan uzay programlarinin birinde bulunmadigini ortaya cikardilar.
Yillarca bircok insan Armstrong' a "Iyi sanslar Mr. Gorsky" nin ne anlama geldigini sorup durdular, ama herseferinde Armstrong bu sorulara sadece gulumsemekle yetinde. Yalnizca bir kac yil once(5/08/1995, Tampa Bay FL), bir roportaj esnasinda muhabir konuyu 26 yil once soylenmis o unlu soze getirdi. Ama bu sefer Armstrong soruyu yanitsiz birakmamisti, cunku Mr. Gorsky ölmüþtü ve Armstrong da bundan dolayi bu soruyu artik yanitlayabilecegini dusunmustu.
Armstrong kucuk bir cocukken arkadasiyla beraber evinin arka bahcesinde baseball oynuyormus. Arkadasi bir esnada topa oyle bir vurmus ki top Armstrong'un komsularinin yatakodasinin penceresinin onune dusmus.
Burda Bay ve Bayan Gorsky oturuyormus. Topu almaya gittigi sirada kucuk Armstrong, Bayan Gorsky'nin Bay Gorsky'e bagirarak soyledigi su sozlere kulak misafiri olmus: "Oral seks!Her zaman oral seks istiyorsun?! Oral seksi ancak yan tarafta oturan cocuk ayda yurudugu zaman gorebilirsin."
|
|
|
Post by ILGIN on Feb 21, 2005 18:10:56 GMT 3
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Jun 20, 2005 11:32:18 GMT 3
thanks to esra ESKİŞEHİR thanks to me İSTANBUL
|
|
|
Post by cemm on Jun 21, 2005 17:42:50 GMT 3
mükkemmel bi sahneydi eskiþehir in kýzýlcýklýsýnda.. gidin görün dicem de yersiz kaççak
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jun 22, 2005 12:46:19 GMT 3
abi bu komikte iyi þeyler varmýþ artýk ben hep bu forumda takýlam ya
|
|
|
Post by ReisS on Apr 1, 2008 15:38:58 GMT 3
Neil Armstrong un ilginç hikayesi: Bildiginiz gibi Apollo astronotlarindan biri olan Neil Armstrong aya ilk adim attigi zaman sadece o unlu "Benim icin kucuk, insanlik icin buyuk bir adim" sozunu soylememistir. Ayrica uzay gemisine tekrar binmeden once, su esrarengiz sozu de soylemistir: "Iyi sanslar Bay Gorsky.". NASA'da bulunan bir cok kisi ilk basta bunu, rakipleri olan Rus kozmonotlari icin oylesine soylenmis bir soz oldugunu dusunduler. Ama daha sonra boyle bir kisinin ne rus ne de amerikan uzay programlarinin birinde bulunmadigini ortaya cikardilar. Yillarca bircok insan Armstrong' a "Iyi sanslar Mr. Gorsky" nin ne anlama geldigini sorup durdular, ama herseferinde Armstrong bu sorulara sadece gulumsemekle yetinde. Yalnizca bir kac yil once(5/08/1995, Tampa Bay FL), bir roportaj esnasinda muhabir konuyu 26 yil once soylenmis o unlu soze getirdi. Ama bu sefer Armstrong soruyu yanitsiz birakmamisti, cunku Mr. Gorsky ölmüþtü ve Armstrong da bundan dolayi bu soruyu artik yanitlayabilecegini dusunmustu. Armstrong kucuk bir cocukken arkadasiyla beraber evinin arka bahcesinde baseball oynuyormus. Arkadasi bir esnada topa oyle bir vurmus ki top Armstrong'un komsularinin yatakodasinin penceresinin onune dusmus. Burda Bay ve Bayan Gorsky oturuyormus. Topu almaya gittigi sirada kucuk Armstrong, Bayan Gorsky'nin Bay Gorsky'e bagirarak soyledigi su sozlere kulak misafiri olmus: "Oral seks!Her zaman oral seks istiyorsun?! Oral seksi ancak yan tarafta oturan cocuk ayda yurudugu zaman gorebilirsin."
|
|