|
Post by y⅓Śůf on Oct 30, 2004 23:39:17 GMT 3
Ekþi Sözlük'ten Kazým Kanatzamanýnda akþam gazetesindeki kendisine gelen mail'larý yayýnladýðý "kazým kanat okuyucuyla baþbaþa" adýndaki bölümde, "alper miker/teksas ","hakký mýnakor/brüksel","halil çavuþtokat/tayland","nacar þoparoðlu/patagonya" ve "recep kolverir/bolivya" gibi fake mail yöntemi vasýtasýyla farklý kiþiler görünümünde yolladýðým mail'larý sorduðum ciddi futbol konulu ve bilhassa þenol güneþ içerikli sorular barýndýrmasý dolayýsýyla yayýnlamýþ ve haftalar boyunca ciddi ciddi cevaplamýþ olan trajikomik spor yazarý. <br> örnek isteyen arkadaþlar þöyle buyursunlar: alper miker / teksas kazým bey; benim size sorum þu olacak: bilindiði gibi daum'u desteklediðiniz zaman olumlu olumsuz birçok eleþtiri almýþtýnýz, yani gerçekten büyük bir ilgi odaðý olmuþtu bu sizin için. bir de þimdi þenol güneþ'e karþý yapmýþ olduðunuz eleþtirilerle gündeme oturdunuz. haaaa bir de þu, 'son üç takýmdan biri ligde kalýrsa o takýma bir sezon boyunca yazarlýk yapacaðým...' dediniz, hepsinde size destek çýktýk, tek sorun þenol güneþ. - ne olur benimle þenol güneþ'i tartýþmayýn. sayýn güneþ'in kariyeri yok, karizmasý yok, misyonu yok. hakan kolordu / pakistan bir türkmen ve f.bahçe taraftarý olarak söylemek istiyorum; madem ki beþiktaþ'ýn yazarýsýnýz, o zaman lütfen yalnýzca beþiktaþ'ýn yazarlýðýný yapýn. çünkü beþiktaþ'ý tanýdýðýnýz kadar diðer takýmlarý da tanýdýðýnýza inanmýyorum. - ben spor yazarlýðýnda uzmaným. mustafa denizli röportaj için bana öncelik tanýyorsa, lütfen siz de bana saygý gösterin. engin girgin / antarktika çok iyi bir fenerliyim. sizi okuyorum ve inandýðýnýz doðruyu dan diye söylemenize hayraným. ancak 'f.bahçe'yi medya þampiyon yaptý' takýntýnýzdan lütfen vazgeçin. özel bir not: 'deli kýz'ýn hikayesi...' beni çok duygulandýrdý. - bir fenerli'den güzel mesajlar almak beni hem sevindiriyor, hem çok þaþýrtýyor. demek ki doðrularý gören fenerliler de varmýþ... yusuf yusuf / kazakistan kazým abi, salý günü yayýnlanan yazýnda beþiktaþ'ýn bu duruma gelmesinin sebebini yalnýzca futbolculara baðlamýþsýn. fakat suç sadece futbolcularýn mý? biraz düþünmek þart gibi... - evet en büyük suç futbolcularýn. <br> hakký mýnakor / brüksel kazým abi, güreþ sporu konusundaki duyarlýlýðýndan dolayý seni kutlayarak þunu da söylemek istiyorum: beþiktaþ'ýn bu hale gelmesinde sence scala mý yoksa daum mu suçlu? - en büyük suç beþiktaþ yönetiminde... (hey gidi hey... daha bir önceki mesajýnda en büyük suçu futbolculara paylayan kazým abime bak sen be!) savaþ malafat / sicilya kazým bey; daum, bir zamanlar gerçekten muhteþem bir teknik direktördü, bu bir gerçek. ama ben bir gurbetçi beþiktaþlý olarak daum'un eski günlerinden uzak olduðu kanýsýndayým. <br> - daum'un heyecanýný kaybettiðini ben de gözlemliyorum üstteki 4 yazý için link: www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2001/05/19/yazarlar/yazarlar24.html
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Oct 30, 2004 23:47:47 GMT 3
geçenlerde hollanda'da iki türk bi hollandalý kaçýrýp tecavüz etmiþler. bizim düþünceli türk abaza kardeþlerimiz yapan war yapamayan war deyip türk mahallesindeki kahvedeki arkadaþlarýný arayýp çaðýrmýþlar. onlarda otobüs kaldýrmýþlar. ve 28kiþi tutuklanmýþ
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 23, 2004 16:50:24 GMT 3
Tabi olum Türkler böle paylaþýmcýdýr....
|
|
|
Post by zooma on Nov 24, 2004 21:04:52 GMT 3
Tabi olum Türkler böle paylaþýmcýdýr.... bence bu paylasýmcýlýk diil ressmen AYILIK
|
|
|
Post by KeyKubaT on Nov 24, 2004 21:07:21 GMT 3
o olay karadeniz dede oldu ki. 1 tane haným efendiye 2 transit adam... kadýn öldü...... gercekten kýllatmak için yazmadým arsivlere bakýn kesin bulursunuz 2 sene once falan
|
|
|
Post by blackh@wk on Nov 29, 2004 17:05:43 GMT 3
ya durun da sizin bugün yaptýðým salaklýðý anlatayým da biraz gülün:<br>Bugün doðumgünü olayýndan sonra yase ve bir klaç arakadaþ beþiktaþ a iniyoruz.Yase birisiyle karþýlaþtý adam çekikgöz tabii ingilizce konuþuyorlar.Neyse Yase bizi de tanýþtýrdý these are my students diyerekten Herif I'm from k...o gibilerinden bir þeyler söyledi Ben de hemen atladým aaa konya dan mý geliyorsunuz ben de konya lýyým...Ve acý gerçek adam bozuk ingilizcesiyle aslýnda korea demiþti ama ben çekik gözlü bu kardeþimizi hemen konya lý yapýverdim... Biz baya güldük biraz da siz gülün istedim ben yine boyle salaklýklar yaptýkça sizlerle paylaþacam merak etmeyin ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 29, 2004 17:34:19 GMT 3
War ya hayatýmda duyduðum en cins durum..olum yerlerdeyim yaaa Çekik gözlüye nasý KONYALI dedin yaw... Wallaa helal sana... ;D ;D ;D
|
|
|
Post by ILGIN on Dec 1, 2004 13:04:09 GMT 3
Fatih'te basit bir kaza, cinayetle son buldu. Aniden önüne fýrlayan seyyar satýcýya çarpmamak için aracýyla tretuvara çýkan taksi þoförü, bu kiþiyi býçaklayýp öldürdü<br> Fatih'te bir taksi þoförü, otomobiliyle ezmediði yayayý býçaklayýp öldürdü. Ýlginç olay, dün Balat sahil yolunda meydana geldi. Ticari taksi ile seyir halinde olan Þenol Durmuþ, poðaça arabasýyla karþýdan karþýya geçmek isteyen Sabri Kaya'ya (51) çarpmamak için direksiyonu kýrýnca tretuvara çýktý. Maddi hasara yol açan kazanýn ardýndan araçtan inen kýzgýn taksi þoförü, seyyar satýcý ile tartýþmaya baþladý. Tartýþmanýn büyümesi üzerine býçaðýna sarýlan Þenol Durmuþ, Sabri Kaya'yý býçakladý. Yaptýðýndan piþmanlýk duyan Durmuþ, yaraladýðý bu kiþiyi hastaneye kaldýrdý ama, talihsiz seyyar satýcý kurtarýlamadý. Basit bir kaza uðruna elini kana bulayan Þenol Durmuþ, polise teslim oldu. 22/01/2004 09:49 Kaynakkkk: Aaþam Gastesi www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2004/01/22/gundem/gundem10.html
|
|
|
Post by ILGIN on Dec 1, 2004 13:07:29 GMT 3
Ben de inanamadým ama doðruymuþ...Endonezya’nýn Sumatra Adasý’ndaki bir köprünün çelik ayaklarý gelip geçenin tuvaletini yapmasý yüzünden aþýndý. Köprü her an yýkýlma tehlikesiyle karþý karþýya.<br> Jakarta Post Gazetesi’nin dünkü haberine göre Palembang kentinin sembollerinden Ampera Köprüsü’nü inceleyen uzmanlar yoðun trafikte eðim oluþtuðunu, hafif sallandýðýný rapor etti ve herhangi bir önlem alýnmazsa büyük bir facia yaþanabileceðini vurguladý. Azmi Lakoni adýndaki uzman, ‘Bölge halkýnýn sýk sýk köprünün ayaðýnda tuvalet ihtiyacýný gidermesinden dolayý köprünün bacaklarýndan biri hayli aþýndý. Ýdrardaki asitler köprü ayaðýnýn çökmesine neden olabilir. Artýk bir tondan fazla yükü olan araçlarýn geçiþine izin verilmeyecek’ dedi. Kaynak : www.nethaber.com
|
|
|
Post by ILGIN on Dec 1, 2004 13:11:14 GMT 3
...Bizim salak manken yine saçmalamýþ...Deniz Akkaya, dünyaca ünlü yakýþýklý oyuncu Jared Leto'ya 'Gay misiniz?' diye sorunca genç oyuncudan hiç beklemediði 'Muz'lu bir yanýt aldý DenÝz Akkaya'nýn 'Büyük Ýskender' filminin oyuncularýyla Hollywood'da yaptýðý röportajlar olay yaratmaya devam ediyor. Val Kilmer'den röportaj sýrasýnda yemek teklifi alan Deniz Akkaya asýl þoku yakýþýklý oyuncu Jared Leto ile yaptýðý röportaj sýrasýnda yaþamýþ.<br> Cameron Diaz , Britney Spears gibi ünlü yýldýzlarla yaþadýðý aþklarla gündeme gelen Leto'ya Akkaya, 'Gay misiniz?' diye sorunca Leto, bu soruya çok sinirlenip eline bir muz alarak Deniz'e 'Sen bu sabah hiç muz yedin mi? Yemek ister misin?' demiþ.<br> Ban de hak verdim adama...DenÝz Akkaya, 'Jared bana terbiyesizlik yaptý. Ve ben bunu espri yaparak geçiþtirmek istedim. Eðer ona sinirlenseydim röportaj sona erecekti. Ona da hak veriyorum. Adama sürekli eþcinsel olup olmadýðý soruluyormuþ. Ben de sorunca böyle bir tavýrla karþýlaþtým.' dedi Bu seferki kaynak : www.haberturk.com
|
|
|
Post by ILGIN on Dec 1, 2004 14:01:51 GMT 3
Eðer ASÝMO burda kalsaydý kesin bunlar olurdu...: --Maymun Çarli misali çok kýsa bir sürede ne kadar televizyon kanalý varsa gezdirilecek, bir dizide oynatýlacak, hýzla tüketilip bir köþeye atýlacaktý... <br>-- Ýlla ki Pazar Keyfi’ni sunacaktý...<br>- -Ýsminin önüne “Teneke” ya da “Týn Týn Týn” gibi bir lakap (“Otomobil”, “Çan Çin Çon”) takýlacaktý...<br>-- Kaybedenler Kulübü’ne, Ölü Ozanlar Çiftliði’ne ya da bilinen adýyla Ünlüler Çiftliði’ne girmek zorunda kalacaktý...<br>--Her konuda uzman olan Erman Toroðlu’nca, mutlaka bir açýðý bulunacak, Asimo’nun þirketi feci bir zarara uðrayacaktý, hurdaya çýkarýlacaktý... <br>--Bir eve kapatýlacak, Aseno ya da Asiye adlý bir kýzla evlendirilmeye çalýþýlacak, “Türkiye’nin Hi-Tech Damadý” sýfatýyla anýlacak, %50’lere varan izlenme payý ile rekorlara koþacaktý... --Þarkýcýlýða adým attýrýlacak, kendisine derhal bir albüm yapýlacak ve albümünü tanýtmasý için kanal kanal gezdirilecekti... Muhtemel hit parçasý: F.A.B.Y. (“Format Attýn Bana Yar) --Bir gazetede köþe yazarý olacak, trendy köþe yazarlarýmýz ile “yeni teknolojiler” konusunda polemiðe girecekti... --Türkiye’de olsa “kesinlikle” Cem Uzan’ýn malý olacaðý için, TMSF tarafýndan haraç-mezat satýþa çýkarýlacaktý...<br>--Satýþ sonrasý Erol Köse tarafýndan bazý parçalarýn eksik takýldýðý iddia edilecek, "10 kilo chip’ten, 5 kilo robot yapmýþlar, bu robot deðil þebek!" açýklamalarýna maruz kalacaktý... <br>--
|
|
|
Post by ILGIN on Dec 1, 2004 14:15:07 GMT 3
Londra'da bir sokak kedisine 497 bin euroluk ev miras kaldý. <br>Kimi kimsesi olmayan Londralý kadýn, ölürken evini ''Tinker'' adlý kediye miras býraktý. Kadýn, vasiyetinde, kedinin bakýmý için ayýrdýðý142 bin euroyu komþularýnýn kullanmasýný istedi ve 21 yýl sonra, hayvan ölmüþ ya da baþka bir eve gitmiþse evin komþularýna kalacaðýný belirtti.
MERT'in manyak kedisinin anýsýna...
|
|
|
Post by canshener on Dec 3, 2004 10:52:35 GMT 3
OLAY: Bir piliç bir yolda karþýdan karþýya geçer. SORU: Piliç niçin karþýdan karþýya geçer? YANITLAR: Rene DESCARTES: Yolun öbür tarafýna geçmek için. EFLATUN: Ýyiliði için. Gerçek, öteki taraftadýr. ARÝSTOTELES: Karþýdan karþýya geçmek pilicin doðasýdýr. Karl MARX: Tarihsel olarak kaçýnýlmazdý. HÝPOKRATES: Pankreasýnýn aþýrý salgýsý yüzünden. Martin Luther KÝNG JR.: Tüm piliçlerin nedenini açýklamak zorunda kalmadan özgürce karþýdan karþýya geçtikleri bir dünya düþlüyorum. Richard M. NÝXON: Piliç karþýdan karþýya geçmedi, tekrar ediyorum, piliç asla yolun karþýsýna geçmedi. Sigmund FREUD: Pilicin karþýdan karþýya geçmesiyle ilgilenmeniz, sizde güçlü ve latant bir cinsel güvensizlik duygusunu ele vermektedir. BUDA: Bu soruyu sormak, sizin kendi piliç doðanýzý inkâr etmektir. GALILEI: Oysa piliç karþýdan karþýya geçiyor... Charles DE GAULLE: Piliç belki yolun karþýsýna geçti, ama otoyolun karþýsýna henüz geçmedi. EINSTEIN: Pilicin yolun karþýsýna geçmesi ya da yolun pilicin ayaklarý altýnda yer deðiþtirmesi, tümüyle sizin gösterdiðiniz referansa baðlýdýr. Bill CLINTON: Anayasa üzerine yemin ederim ki bu piliçle aramda hiç bir þey geçmemiþtir. Süleyman DEMÝREL: Piliç geçmiþse geçmiþ, geçmemiþse geçmemiþtir. Tansu ÇÝLLER: Bu memleket için karþýdan karþýya geçen piliç de bizimdir, üstünden geçen traktör de bizimdir. R.Tayyip ERDOÐAN: Ben tavuklu sandviç de satmýþtým. Abdullah GÜL: Hayýr, bana böyle bir bilgi verilmedi ama karþýdan karþýya geçtiyse hükümet gereðini yapar. George W. BUSH: Pilicin bu yolda BM kararlarýna raðmen cezalandýrýlmadan karþýdan karþýya geçmesi, demokrasiye, özgürlüðe ve adalete kafa tutmaktýr. Bu durum, o yolu bizim çoktan bombalamýþ olmamýz gerektiðini göstermektedir. Bölgede barýþý saðlamak amacýyla ve savunduðumuz deðerlerin tavuk türü teröristler tarafýndan bir kez daha ayaklar altýna alýnmamasý için Amerika Birleþik Devletleri oraya karadan 243 bin GI, havadan 846 bombardýman uçaðýyla desteklenen 17 uçak gemisi, 46 firkateyn ve 154 kruvazör göndermeye karar ve bu güçlerine özgürlük ve demokrasi adýna 5 bin kilometre çapýndaki bir alanda bulunan tüm kümesleri yerle bir etmek görevi vermiþtir. Bu kutsal görev, ülkede uzaktan yakýndan kümese benzeyen her þeyi bir avuç kül haline getirinceye kadar sürecek ve küstah kümes efradýnýn milletimize kafa tutmasý önlenecektir. Hükümetimiz, ondan sonra ülkedeki kümeslerin standartlara uygun biçimde yeniden inþasýna ve baþlarýna ABD Büyükelçisi tarafýndan demokratik olarak seçilecek bir horoz geçirmeye karar vermiþtir. Kümeslerin yeniden inþasý finansmana karþýlýk olarak, bölgedeki tüm yem üretimine 30 yýl süreyle el koymakla yetineceðiz. Yerel canlýlarýn, bizimle iþbirliði yaptýklarý takdirde yem üretiminin bir miktarýndan özel fiatlarla istifade ettirilmesi öngörülmüþtür. Bu yeni adalet, özgürlük ve barýþ kümesleri ülkesinde, size temin ederiz ki bir daha asla bir piliç bir yoldan karþý karþýya geçmeye kalkmayacak, çünkü yol kalmayacak ve piliçlerin de yürüyecekleri bacaklarý olmayacaktýr. Tanrý Amerika'yý takdis etsin )) filozof adaylarýna duyrulur
|
|
|
Post by aLy on Dec 3, 2004 23:39:06 GMT 3
su mesajýný görünce kendimi kötü hissettim cancým ama emege saygýda kusur etmedigim icin okudum..okudugumda basýný unuttugum icin 7kere basa dönüp okumak zorunda kaLdým..sonuc eminim komiktir..sagLooam kafayLa tekrar daLacam..
|
|
|
Post by ILGIN on Dec 6, 2004 15:04:35 GMT 3
Hepsi çok ii ama bilhassa ABDULLAH GÜL ve BILL CLINTON yardý beni... ;D ;D ;D
|
|