|
Post by ILGIN on Dec 1, 2004 12:47:05 GMT 3
|
|
|
Post by ILGIN on Dec 1, 2004 12:52:41 GMT 3
|
|
|
Post by ILGIN on Dec 1, 2004 13:00:40 GMT 3
ÝLGÝNÇ TÜRK ÞARKI SÖZLERÝ<br> 1) "Çok dolaþtým diyar diyar, ne de zor oldu gezmesi, hele içbükey gamzesi, ah aerodinamik yar..." (Emel-Erdal ikilisinden Erdal) 2) "O eline yüzüðü sen takarsan, ansýzýn yoluma da çýkarsan, benden baþkasýna varýrsan, bak çakarsam oturturum..." (Çýlgýn Sedat) 3) "Benim olmazsan taciz ederim, bana gelmezsen yer bitiririm..." (Nihat Doðan) 4) "Yani devir deðiþti beyefendi, devir deðiþti ya, kafama tas düþtü ya, sonradan zekam geliþti..." (Emel Müftüoðlu) 5) "Serseriyim serseri, okur yazar ve sevimli, biraz þakacý ve düzenbaz ama yine de bir serseri..." (Selçuk Ural) 6) "Al pabuçlarýný ve git sen kendi yoluna, aman diþ fýrçaný unutma yoksa ne yaparsýn sonra..." (Zafer Peker) 7) "Yaz gazeteci yaz, býktým yazý beklemekten, yazýver de gelsin bu yaz..." - (Emrah) 8) "Bir iki üç dört Cucu öptüm seni, bir iki üç dört Cucu yedim seni..." (Neþe Karaböcek) 9) "Hey Caretta, hey Caretta, ayný göðün altýndayýz þimdi... Evet, evet, evet bu Turkish delight..." (Rüya Ersavcý) <br> 10) "Kaç kestane çizmiþ, nice kaftan biçmiþ, yasak günah tanýmaz ant içmiþ... Fiyakalý cakalý Covino..." (Bendeniz) ;D ;D ;D
|
|
|
Post by ILGIN on Dec 1, 2004 14:49:27 GMT 3
|
|