|
Post by ILGIN on Nov 23, 2004 16:33:13 GMT 3
yaw sen boþver md. yard. odasýný þimdi..O bilio bizi nereye sokacaaný..Dimi YUSUF.... ;D
|
|
ravachol
forum çömezi
outsider
I`ll see you in my dreams..
|
Post by ravachol on Dec 12, 2004 5:18:40 GMT 3
lan yusuf gece okul korýdorlarýnda ,sabahdolaþandan daaa fasla adam dolaþiodu soolesene.. ulan okulun tuvaletýnde az mý karý göturdk.. diicem ayýp olcak arkadaslarina aman neyse,ben söylememiþ,siz de duymamýsh olun..
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Dec 13, 2004 18:16:59 GMT 3
lan yusuf gece okul korýdorlarýnda ,sabahdolaþandan daaa fasla adam dolaþiodu soolesene.. ulan okulun tuvaletýnde az mý karý göturdk.. diicem ayýp olcak arkadaslarina aman neyse,ben söylememiþ,siz de duymamýsh olun.. erkan dooru sölüosun da þimdi millet özenir tekirdaa fene gitmeye fln çalýþýr diye bazý ufak(!) detaylara girmedim anlatýrken..
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Dec 18, 2004 16:29:18 GMT 3
abi arýk yazýk olmuþ ben üniyi býrakýp tekrar liseye baþlýyorum tekirdað fende keh keh khe ;D
|
|
|
Post by carmelo on Jan 6, 2005 3:10:43 GMT 3
arkadaþlar arkadaþlar artýk buraya prep a16 olarak anýlarýmýzý yazmayý teklif ediyorum en büyük anýlar burdan olucak heralde mesela internet kafe organizasyonumuz.... ne gündü be sabah herkesten önce okula gelmiþtik yani okulu ilk defa o kadar boþ görmüþtüm:)her yerde bi uyuyan vardý pencere kenarýnýn orda yerde kemal ve çaðrý duvar kenarýnda mehmet ve oktay... bankada(ne bankasý tabi ki iþ bankasý)yine kemal; otobüste benle kemal nöbetleþerek, oktay yaþlý bi amcamýzýn yanýnda; oktayý uyandýrmak da biraz zaman almýþtý ki otobüs durakta gereðinden biraz fazla kaldý ne günler geçirdik be tabi hepsini ben yazamam hele o taksimdeki kamera olayýný ýlgýn kardeþimizin kendi aðzýndan dinlemek isteriz...
|
|
|
Post by carmelo on Jan 9, 2005 1:29:38 GMT 3
ilerde buraya lütfen bu 5liden birisi (ben de olabilirim tabi) þöyle baþlayan bi hatýrayý yazsýn 5 kiþi toplandýk(can,ýlgýn,özkan,cem,kemal) itü-erdemir maçýna gidcektik ama sonra karar deðiþtirdik ve .................................................................................................................
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 26, 2005 0:51:33 GMT 3
olum buralara bakýyordum iþte gene hatýrladým bu satýþýný ulann varya
|
|
|
Post by blackh@wk on Jun 16, 2005 17:37:41 GMT 3
olm buraya yaz yaz bitmez lan hangi birini yaziyimki buraya ama aklýmda en çok kalan iftar internet cafe ve istiklal deki kamera olayý ama daha neler var nelerrrrr....
|
|
|
Post by cemm on Jun 16, 2005 23:36:54 GMT 3
acýsýyla tatlýsýyla güzel bir yýlý hep beraber bititrdik.... çok güzel þeeler yaþadýk paylaþtýk... sanýrým kimse bööle dolu bir sene olacaýný düþünmemiþti baþlarken... hatta kimse bu kadar iyi dostluklar kuracaýmýzý da düþünmemiþtir haliyle.... ama gerçekten mükemmel bir yýl oldu diyebilirim kendi adýma... bütün bu kuvvetli baðlarý kurmamýza temel atan yüce þahsiyet YASE ABLAMIZA sonsuz teþekkürler ediyorumm..... saolsun warolsun.....
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jun 22, 2005 13:00:00 GMT 3
cem tam anlamýyla trt kapanýþ konuþmasýný yaptý bravo
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Jun 22, 2005 13:49:53 GMT 3
hakkaten cemdende bu beklenir zaten...adamýn iþi gücü yok saçmalayýp duruyo lan oolum cem kulak wer bana,ulan sen amma boþ beleþ amma týrt amma výrt-gel aðýzlý birisisin...yuh lan tiksindim senden
|
|
|
Post by cemm on Jun 22, 2005 20:47:28 GMT 3
taam kardeþim bi daa yazmýom biþe adamlara bak ya...
|
|
|
Post by gReeNeYe on Jun 23, 2005 13:47:43 GMT 3
|
|
|
Post by blackh@wk on Jun 29, 2005 17:59:19 GMT 3
harbi lan ne oluo saydýrmýþsýnýz adama þþ daýtýrým valla haa adam ne güzel yazmýþ iþte cem olmasa kim satcak kim lüzumsuzluk yapcak kim baðlama çalcak arkadaþlar bilelim birbirimizn kýymetini olm arkandayým devam et konuþmaya
|
|
|
Post by cemm on Jun 30, 2005 20:24:51 GMT 3
yürü be kemal koçsun sen koç kesseler acýmaz be iþte bu be... gerçek destek böle bi kol kanat germe , arka çýkma helal bee.. konyaya geliom olm bunun üstüne (uln laf arasýnda sen de kaymýþýn bi temiz de neese )
|
|