|
Post by Darestan on Oct 27, 2004 21:59:19 GMT 3
geçen sýnýfta konuþyoduk hep beraber herkes komik yada düþündürücü anýlarýný buraya yazarsa süper olur yine burda yusufa tenks diorum
|
|
|
Post by carmelo15 on Nov 1, 2004 20:38:20 GMT 3
abi boþverin þimdi anýlarý geleceðe bakalým burdan sponsorum and1'a ve bünyamine çok teþekkür ediyorum ve anýlarý tazeleme fikrini ilginç bulduðumu itiraf ediyorum
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 2, 2004 16:11:29 GMT 3
Abi benim sürüyle aným var..Ahanda biri..... : Bizim elemanlar okulda çok sigara içerdi.Nerde içecek.. ???Tabii ki tuvalette...Ee nöbetçi öðretmenler her tuvaleti kontrol edemiodu (Zaten bekçilerimiz mevcuttu..).Okul yönetimi de çareyi ''Erkekler Tuvaletlerini Kapatmak''ta bulmuþ... :oMD.Yard. geldi [glow=red,2,300]''Bi gün tutverin..Biþi olmaz..''[/glow] dedi..Aradan bi kaç ders geçti..Ulan biz bi sýkýþmýþýz..Var ya içimizde þelaleler seller akýyo.''Tazyik-i Meshane'' olmuþuz,duramýyoz.... Biz de naaparýz----> Dalarýz ''Kýzlar Tuvaleti''ne...Bütün kýzlar baarýyo..Zaten eller fermuarda,týrstýlar tabi..Neyse,bunlarý çýkarttýk dýþarý,bi güzel hacet giderdik ;)Boy boy fotooraf çektik..Sonra da salýna salýna çýktýk.... ;D
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 3, 2004 12:50:03 GMT 3
ýlgýnýn aný süper ya benim öle bir aným vardý orta okulda okulun erkekler tuvaletinde su patlamasý olmuþtu bende bi dalmýþým kýzlar tuvaletine sonra beni bir müdüre yollamýþlardý ama neyse onda da bi þey olmadý
|
|
|
Post by cemm on Nov 3, 2004 20:22:06 GMT 3
abi bizim okulun arkasýnda bi dürümcü vardý.biz de kravatlardan ip yapýp paso dürüm yerdik öðlenleri.bizim günnur varya bizim günnur üçer beþer yuvarlardý dürümleri.mdr.yardýmcýsý bi kere bizim ipi tutup çekti.biz de yukardan çektik.çok komikti.sonra sýnýflara çýktý.tabi herkes yapýyo bizim gibi. bayaa bi kýzmýþtý.sonra bi daha yiyemedik.ama dürümler güzeldi valla....isteyene ayarlarý biþiler.
|
|
|
Post by zooma on Nov 3, 2004 21:51:18 GMT 3
ülen cemmm baþka anýmý bulamdýn okadar olay arasýnda he?
|
|
|
Post by Darestan on Nov 3, 2004 23:59:49 GMT 3
þimdi bizim okul eski saray(kabataþ erkek lisesi) ama tavanlar restore edilemediðinden baya göçüktür güzelim duvar resimleri yýpranmýþtýr<br> iþte kimya dersindeyiz lise sonda alkan alkin dinlioz adamdan bi baktýk tavandaki delikten bi güvercin girdi gitti tahtanýn üstüne kondu aþþa bakýyo<br> hoca önce"çocuklar korkmayýn kimya öðrenmeye gelmiþ" diye iðrenç espri yaptýktan sonra kovaladý biraz güvercini eha kýlzar çýðlýk çýðlýða tabi kafanýn üstünden güvercin geçiyo(yanlýz bizim tavanlar normal ev gibi deðildir aynen þimdiki sýnýfýmýzdaki gibi kocaman) ehe güvercin ordan oraya uöçuyo florsanlara konuya neyse sonra camdan denizin ufkuna doðru uçtu gittii
|
|
|
Post by Darestan on Nov 4, 2004 0:05:14 GMT 3
okulda bi kere rejoice daðýtýcýlar geldi böle küçük paket iþte(naylon mu desem ambalaj iþte) veriyolar rejoice u ben gittim 10 tane 20 tane falan topladým milletten(aç diolardý eheh ;D )
sonra lise 1 arkadaþlarýn sýnýfýna gittim(ben L2 yim) iþte deneme yapýoz kafamýzda bunlarý patlatýp ortamý o beyaz(anladýnýz) þampuana bulayacaz
eha bi kaç denemeden sonra önce ambalajýn ön kýsmýna bi yumruk atýosunuz tüm þampuan arkada toplanýo sonra bi kerede arkaya vurunca yumruðu fýþkýrýyo þampuan uçauça gidiyo
bizim sýnýfta 2. kattaydý mat hocasýndan nefret ederdik oda aabasýný tam bizim camýn altýna koymuþ<br><br>eh bi 10 tane falan rejoice boþalttým adamýn arabasýnýn üstüne =)
sonra biþe olmadý ama aný benimle kaldý<br><br>bi kerede gerizekalý emre altuð geziyodu(malum lise defteri gerizekalý dizisi bizim okulda çekiliodu) ehe adam hawaii tiþörtle kýþýn ortasýnda kýzlara aptal aptal sýrýtarak geziodu dövücektik adamý (hiçbi kýzda sevmiodu yaw bizim okulda ezik herif)
eha bide yazýn okula gitmiþtim bi baktým bizim koridorda full yatakhane dolaplarý var dedim ne iþ film çekçeklermiþ sonra okuldaki meþhur dolap sahnesi oldu heh =) o filmde korku unsuru olarak bizim matematikçiyi kullanabilirlermiþ aslýnda ;D
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 5, 2004 23:12:17 GMT 3
valla mert harbiden iyi yanlz sizin okul acayip þanslýymýþsýn orda okumak konusunda
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 7, 2004 19:03:10 GMT 3
yatýlý okumak çok kral dooru,ama bide yatýlýlýðý tdað fen'de okuyanlara sorun bakalým bende okulun bilimum anahtarlarý wardý (dýþ kapý,bilg.odasý,yemekhane,yatakhaneler,boþ lojmanlar vs) ve mükemmel ötesiydi resmen..e tabi bide geceleri "o"nunla kaçýnca okuldan..anladýnýz siz caným
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 10, 2004 11:07:27 GMT 3
valla yusuf ne diyim abi harbiden iyiymiþ senin yatýlýlýk valla bende çok istmiþtim yatýlý olmayý ama malum deprem senesi bizimkiler korktular göndermeye ama olsun napalým kader böle imiþ þimdi ünide yurt ortamýna alýþmaya çalýþýyorum
|
|
|
Post by carmelo on Nov 21, 2004 22:26:03 GMT 3
ben de yusufun yaptIgInIn tam tersini yaptIm üst sInIflardan bi abiyle anlastIk ve gece okulun tüm kapIlarInI asma kilitle kitledik sabaha harika oldu çilingir çagrIlIncaya kadar süperdi öglene kadar okul tatil oldu ama halen yakalanmadIk ve aranIyoruz(wanted dead or alive)
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 22, 2004 15:57:15 GMT 3
la oglum yusuf sende anahtar varmis ii valla bizde anahtar falan yoktu gece yurttan kacmak imkansiz cunku cok yuksekti .ama gunlerden bir gun benim oda arkadasim yurtta nobetci kulubede cani sýkýlmýs gitmis eleman yurdun kapi deligiyle oynuyo adamýn ev anahtari vardi.onu delige bi sokuyo kapi aciliyo anasini satayim ama bir sorun var kapi icerden aciliyodu disardan acilmiyodu bir de gece ayaz olduu icin kullanmadik hic.lise 2lere 30 kagita sattik anahtari siz 30 kaðýta satmýþsnz ii abi ben sattm anahtarlarý ama onlara ynlýþ anahtar werdim adamlardan para alýp kekledim yani anahtarlar hala bende duruo belki lazým olur bigün
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 23, 2004 16:18:58 GMT 3
Beyler toplanýn YUSUFun mekana gidioz... ;D ;D ;D
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 23, 2004 16:31:04 GMT 3
harbiden ýlgýn haklý ya yusuf artýk gidelim tekirdaða sokarsýn bizi her yere harbiden iyiymiþ ya bizde anca müdür yardýmcýsýnýn odasýnýn anahtarý olan bir ark vardý
|
|