|
Post by y⅓Śůf on Nov 29, 2004 23:30:52 GMT 3
hatýrlarým da þimdiye kadar iki kere cidden aþýk oldum,ikisinde de dayak yedim.. of ya bu da çok derin mewzudur neyse eski defterleri þeyetmiyelim þimdi..caným çok sýkkýn buaralar..
|
|
|
Post by aLy on Nov 30, 2004 0:32:47 GMT 3
beLki ikimiz de benzer duyguLarLa kývranýyoruzdur kimbiLir??bir ara bunLarý masaya yatýrmak Lazým..birbirimize yardýmcý oLmak Lazým..benim de ufak capta bir sýkýntým var bu konuda:) bitmek biLmez bi türLü zaten ya neyse..asLýnda pek ufak da diyemem bende býraktýgý tesir karsýsýnda ama..biLemiyorum..oLmayacak bir hayaLin pesinden cocuk gibi kosturuyorum..beni neLerin bekLedigini görüyorum ama inanmak istemiyorum..
|
|
|
Post by aLy on Nov 30, 2004 0:34:20 GMT 3
ne karýsýk cümLeLer oLdu ya..caným sýkkýn bir sevgiLi meseLesi yüzünden kýssadan hisse..ben her zamanki gibi istenmeyen adam roLünde oLuyorum..cok yakýstýgýmý yada cok iyi becerdigimi düsünüyorum bunu bazen..
|
|
|
Post by canshener on Nov 30, 2004 16:34:34 GMT 3
Bu konu cok acý verir en son cuma sözlükten okurken fark ettim.O an ilk aským da dahil acýmý kimse dindiremezdi.Ara ara esio sözlükteki etkili tanýmlamalarý koyarým bi ara
|
|
|
Post by canshener on Nov 30, 2004 17:03:52 GMT 3
ilk aþk ayný zamanda son aþktýr bir daha öyle aþýk olmazsýnýz. bir daha aþýk olsanýz bile siz artýk o eski siz deðilsinizdir.asla unutulmaz . zaman icinde pek cok seyi unutsakda o insan hicbir zaman unutulmaz. sadece yavas yavas, hayal meyal , gecmiste yasanmis hos bir ani haline gelir. cok ilerde kimi zaman bizi gulumseten, kimi zamanda hafiften icimizi burkan, belkide gozumuzden birkac damla yas getiren bir hatira olur.ilk tecrübe, ilk öpüþme, ilk elele tutuþma. ilk seni seviyorum demek onu görünce hala gözlerinin içi gülmesi. hiç bir zaman unutulmayacak, her zaman "onun yeri ayrýdýr" dedirten olay. bir nevi son aþktýr ayný zamanda. birincisi ve ikincisi arasýndaki fark, ikincisi ve üçüncüsü arasýndaki fark yanýnda uçurumdur çünkü.sonrakilerin hicbir zaman mukemmel olmamasina sebep olan, deli dolu, cicek kokan, ve aptal bir sebepten son bulan, karsi cinsiyete saf duygularla olan baglilik.
|
|
|
Post by canshener on Nov 30, 2004 17:07:30 GMT 3
hicbir zaman unutulmayan,hatýrlandýðýnda gözden bir damla yaþ düþmesine sebep olacak ili$ki.kýymeti bilinmi$ ise her iki taraf için de paha biçilmezdir.eðer bir gün tesadüfen karþýlaþýlýrsa,o güzel günlerin hatýrasý göz önüne gelir.hýzla gözünüzün önünde akar gider,geçmi$ gitmi$tir çünkü. <br>dönüp de baktigin zaman geriye sadece aci ve hüzün kalmis olsa da hiçbir zaman unutamazsin ve hep iyi ve güzel olarak hatirlamak istersin yýllar sonra eskileri açtýðýnýzda, eski olaylarý konuþtuðunuzda,eski güzel ve kötü þeyleri birbirinizle paylaþtýðýnýzda gecenin bir vakti sizden düþen bir kaç damla gözyaþýdýr. kimsenin bilmediði çok þey ondan yadigar kalmýþtýr size. ilk hayattýr ilk ömürdür ve ilk ölümünüzdür o. acýdýr sevinçtir yýllar sonra verdiðiniz bir ufak þeyi sorduðunuzda "hayýr duruyor hala!" dediði anki yürek sevincinizdir.anlatýlmazdýr mükemmel bir gülüþtür 20 senede bir yüzünüzde gerçek olabilecek. ama genede efkarlandýðýnýz bir gece yarýsýdýr. iþtahsýzlýðý, onu düþünürken dalýp gitmeleri, sevgi sarhoþluðunu, kýskançlýðý, ilk öpücüðü, dokunarak sevmenin mükemmeliðini hayatta ilk kez yaþatan, bir nevi gerçek rüya.<br>Ayný zaman da son gercek aþktýr.
|
|
|
Post by canshener on Nov 30, 2004 17:15:03 GMT 3
zor unutulur...tecrübesizlikten insan kenidini kolay kaptýrýr, kendini çok açar ve baðlanýr.aklýna gelmez ki o baðlar kopup suratýna çarpýcak.ama yaþa ve öðren dünyasýnda kimsenin gelipte ilk sevgilisiyle beraber olan birine bunu anlatmasý kolay deðil. bi gece alkollüyken insanýn aklýna aniden geliverirse önce bi tebessüm sonra bi hüzün...ama uçar gider bu duygularda alkol gibi çünkü geçmiþ geçmiþte kaldý....<br>ilk kez ilk aþk ne güzel bir duygu ardýndan gelen ilk öpüþün tutkusu... en gerçek en saf duygularla oluþan sevgili. hiçbir art niyetin olmadýðý, çocukluðun verdiði masumlukla sürdürülen iliþkinin kahramaný. sonraki her iliþkide kendini anýmsatan bir parça býrakan insan. daima özlenesi, güzel anýlarla tekrar tekrar yaþanasý... kalbinizin üzerinde kalan dikiþ izi... kalbe atýlan ilk çiziktir. sonrasýnda zaten kalp cila tutmaz. ama sanýlanýn aksine illa ki ilk öpüþülen, ilk dokunulan ya da ilk olarak birlikte olunan kiþi olmak zorunda deðildir bu kiþi. ilk sevgili gerçekten kalbe ilk çiziði atan kiþidir.<br>onu dusunerek my girl* sarkisinin sokakta, evde, okulda, apartman boslugunda* tum safligiyla eller siklatilarak, dertsiz tasasiz soylenebildigi ilk sevdicektir. hatta tek???
|
|
|
Post by zooma on Nov 30, 2004 17:34:56 GMT 3
üzülmeyiiiin sýkmayýn tatlýcanýnýzý herseyy güzel olur eger siz gercekten isterseniz merak etmeyin mutlu olun bakýn hayat ne güzel ilkler kalýcý diye bisi de yok bence unutulup gitti mi ne ilk kalýr ne son hayatý tadýný cýkartarak yasayýýn
|
|
|
Post by jesheaven on Nov 30, 2004 21:35:45 GMT 3
Abi benim için ilk tektir...aþk mevzusunda ikinciye üçüncüye inanmýyorum ben.eger sen beþinciye aþýk olmuþsan ondan oncekilerine boþuna aþýk oldum falan deme bence...aþk bence bu kadar basite alýncak biþey diildir...Allah'a þükür aþký tattým(ve hala tadýyorum)...gelecek ne getirir bilinmez cok büyük konuþmayým ama bundan baþka bi aþk getirmez bana(getirmesin de zaten getircekse....!!)bilmiyorum ben boyle duþünüyorum...belkide ben aþký boyle yorumladým deyim...kimseyi eleþtirmiyorum yanlýs anlaþýlmasýn sakýn;))
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 5, 2004 22:30:32 GMT 3
aþk birinin peþine takýlýp gitmek deðil mi? kendini teslim etmek... ilk teslimiyet de özeldir...
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 5, 2004 22:33:17 GMT 3
ama bazen de ilk olmadýðý halde aradýðýn þeye daha yaklaþtýðýný hissedince heyecanlanmaz mý insan?
|
|
|
Post by aLy on Dec 10, 2004 9:56:16 GMT 3
bence bunun fizikseL bir tanýmý yoktur..ayrýca yeri ve zamaný yoktur..1kere asýk oLdum diye baskaLarýnda kendini aramayan, kendini kapatan, sartLayan insan yanLýstýr..3keredir,5keredir diye sýnýrLamak yanLýs..bir ask yasarsýn,1000asýk gücünde oLdugunu hissedersin..baskasýnda onu buLamazsýn,meger asýk diiLmisim dersin..hep sorguLamaca,hep suaL oLursun..gider böyLe..geneLde basLarý ve sonLarý chaos oLur..
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 10, 2004 20:15:50 GMT 3
aþký kalýba sokamadýðýmýz gibi "benim 179. aþkým gerçek aþk olacak" da diyemeyiz... DÝ MÝ?
|
|
|
Post by zooma on Dec 10, 2004 23:58:53 GMT 3
ne ilki ,ne sonu,ne kalýbý ne yaptýnýz aþk aþktýr neyi tanýmlamaya ugrasýosunuz anlamadým herkes kendi içinde yasar ve herkesin kendine göre bir tanýmý vardýr ve bu taným zman geçtikçe yaþanýlan þeylerin boyutuna göre degiþr yani netice itibarýyle onu sadece yasayýn bence tanýmlamak ilk aþk yada sonuncu diye nitelendirmek onu bozar kimligini degiþtirir...allah allaaah
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 11, 2004 0:19:27 GMT 3
aþk su gibiyse insanlar bardak gibidir...aþký þekillendiren þey doðrudan BÝZÝM varlýðýmýz ve tarzýmýzdýr...
ben farklý biþi dememiþtim gülnur...
|
|