|
Post by Darestan on Dec 11, 2004 21:58:27 GMT 3
aþk insanýn kendine yakýþaný giymesidir valla ben hala ilk aþkýmla beraberim ki önce bir ayrýlma ardýndan gelen benim ve onun zilyonlarca çapkýnlýðý olmasýna raðmen tekrardan birbirimize dönmemiz ayrý bir enstantanedir bu arada ilk aþk derken ilk çýktýðýmý kastediyorum yoksa anaokulunda ilkokulda ohoooo aþmýþým ben o olaylarý hele hayatýmda biri yokken ultra-çapkýn mode gezerim kýzlar be careful þu an occupied moddayým ama biþe yapamam rahat olun ehe
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 12, 2004 19:48:16 GMT 3
aman mert ben bile korktum çapkýnlýðýndan!!! iyi ki kýz arkadaþýn VAR... yoksa kýzlar (hatta erkekler ) naapardý??<br> ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by seydaa on Dec 17, 2004 14:59:06 GMT 3
ilk önce selaaammmlllaaar!!!ben de geldim:) ya ben gülnura katýlýyorum.neyi sorguloyuruz ki.hayatý nasýl akýþýna býrakýyosak hissettiklerimizi de sürekli sorgulamadan akýþýna býrakalým.ben bi kere aþýk oldum ama bidaha aþýk olabiliyosam diðerini zaten hatýrlamam..
|
|
|
Post by aLy on Dec 19, 2004 19:13:33 GMT 3
hatýrLamaman kötü bence..cünkü sonucta o insandan da birseyLer ögrenmis oLuyosun,senin bir parcan oLuyo o zamanýnda..beLki ondan sana kaLanLarLa yeni bir kisiye bagLanýyosun..onda yaptýgýn hataLarý buna yapmýyosun..böyLe düsünüyosan bence yanLýs yapýyosun..
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 20, 2004 23:49:47 GMT 3
ufakraký resminin yanýnda aþka dair böyle acý, böyle kin dolu sözler görünce; meyhanelerde aþktan çok çekmiþ ama acý çekmekten ve içmekten býkmýþ o berduþlarýn yorumlar geldi... ;D çaðrý alýnmaz biliyorum çünkü onu en güzel nick ve resimli üye seçtiðimi biliyor.biz severiz bu muhabbetleri ayrýca...
|
|
|
Post by canshener on Dec 21, 2004 18:52:14 GMT 3
Bu arada süper cýldýrmýssýn neyse benim dedigim hic bi zaman aynýsý olmaz tabi hepsi kendi icinde özeldir.Kimse bana aynýdýr geyigi yapmasýn lütfen cünkü yasadýgýn olaylardan sonra bile ayný kalmaz insan kalamaz cünkü.Tabi ki asýk olursun ama hic biri digeri gibi olmaz farklýdýr özeldir yani....
|
|
|
Post by aLy on Dec 21, 2004 20:47:16 GMT 3
cagrýya bazý konuLarda katýLmamak eLde deiL,ama cok fazLa katýLýrsam moaderator oLarak tarafsýzLýk iLkeme ters düserim..en iyisi susmak ve bu poLemigin sonunu bekLemek..herhangi bir kýzýn yorumunu ise ýsrarLa merak ediyorum ve bekLiyorum...
|
|
|
Post by gReeNeYe on Dec 22, 2004 15:55:44 GMT 3
walla katýlýyorum çaðrýya bencede aþkýn ilki üçüncüsü falan yoktur.. bende yakýn zamanlarda aþýktým ama yok artýk yok doðru düzgün sevip sevilmedim lan yok artýk her erkek benim için abi kardeþ ( fazla abarttým her halde) neyse ya .....
|
|
|
Post by blackh@wk on Dec 22, 2004 17:26:20 GMT 3
oðlum herkes patlamaya hazýrmýþ walla bu topici acmakta gec kalmýsýz<br>baksana esra bile post atmýsssss
|
|
|
Post by cemm on Dec 23, 2004 0:03:17 GMT 3
ben de ilk aþktan sonra, o tadý bulamadm.o tutkuyla baðlanamadým kimseye.arada pissürü kiþi geldi geçti ama olmuo iþte.bilmiom nie böyle. ama hala o kadar ciddi bir duygu yoðunluu yaþayamýom.yok kardeþim.belki de ilgilendiim kiþiler ilk aþkým gibi olmadýýndan kaynaklanýo bu sorun.yani belki de aramaya çalýþtýýmýz kiþi hep ilk aþkýmýz oluo. aslýnda platonik aþk çok daha aðýr gelio insana. çünkü hiç yaþanmamýþ ve belki de yaþanamayacak þeyleri hayal etmek, saplantý haline getirmek insan hayatýný anlamsýzlaþtýrýo.hiçbiþeyden haz alamaz oluyorsunuz.nedir bu yani.iþkencenin en büyüðü. karþýlýksýz aþkýn altýndan kalkmak için daha büyük bi karþýlýksýz aþk lazým herhalde.
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Dec 23, 2004 0:21:32 GMT 3
ilk aþk fln boþ iþler..cidden..bi insanýn deðeri sadece hayatýnýza önce yada sonra girdi diye deðiþebilirmi?? bence önemli olan ilk yada son olmasý deðil,doðru olmasý.."ilk görüþte aþk" da çok saçma..aþk öyle ilk görüþte fln olmaz kardeþim..zaman lazým..insaný zamanla tanýrsýn,zamanla aþk da oluþur,olgunlaþýr ws..buarada cem karþýlýksýz aþkýn acýsýný atlatmak için daha büyük bi karþýlýksýz aþk diil sadece we sadece zaman lazým
|
|
|
Post by aLy on Dec 23, 2004 1:10:44 GMT 3
zaman hicbiseyin iLacI oLamIyo kardesim..inanmIyorum ben zamanLa biseyLerin degisme oLgusuna..uzun bi zamandan sonra yine onu gorunce kitLeniyosan gecen zamana yanma da ne yap?
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 23, 2004 23:16:06 GMT 3
ya ben arka arkaya karþýlýksýz aþk yaþasam kendimi öyle þýpsevdi gibi hissederim.yani kendimi sorgulamaya baþlarým. ayrýca hayatta beni en çok etkiliyecek kiþi ilk kez aþýk olmamdam daha sonra hayatýma girdi diye onu daha çok sevemez miyim? beklemekse sadece o ölümcül acýyý özümsemeyi ve o acýyla yaþayabilmeyi öðretiyor o kadar...
|
|
gestimlangestimAllahmsnzCAN
Guest
|
Post by gestimlangestimAllahmsnzCAN on Dec 24, 2004 0:13:33 GMT 3
walla heralde kisiden kisiye degisiyo heralde ally cünkü zaman benim ilacým oldu.ama sendeki cok ilginc bi durum gibi sanki.
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 7, 2005 19:51:24 GMT 3
millet ya bilenler bilir ben ilk aþkýmý yaþýyorum bakalým ne olucak sonu NOt:tabi bunun aþk olduðunu da sanýyo olabilirim ama bi þeyi anladým þu zamana kadar gerçekten aþýk olmamýþým çünkü ben hep aþkýn güzel yönünü görürdüm ama aþk güzel olduðu kadar boktan da bir þeymiþ
|
|