|
Post by aLy on Jan 8, 2005 21:09:09 GMT 3
bence sonu hayır oLmuyo abi...biraz fazLa acık sözLü oLdu burak ama kusura bakma..iLLa bi acı,hüzün cıkıp buLuyo seni..cok mutLuyum derken tepetakLak gidiyosun..ama biLe biLe onun pesinden de gidiyosun..biLe biLe pisman oLuyosun..biLe biLe acı cekiyosun..böyLe bu isLer..ben tam mutLuLugu yakaLayamadım daha..1kez carpıLdım,adam gibi..asık oLdum iLk görüste,oLmadı..haLa da oLmuyor iste..ama üzüLecegini biLip,yine de onu istemek var ya,o iste bitiriyo oLayı..o zaman koLay kopamayacagını anLıyosun..
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 8, 2005 22:04:02 GMT 3
ali þu yaptýðým açýklama varya bence eþittir aþk o yüzden takmýyom kafaya ben de biliyorum bunlarý ama yine de ilgilendiðin için sago
|
|
|
Post by carmelo on Jan 9, 2005 1:23:23 GMT 3
arkadaþlar buqün ilk aþkýmýn doðumgünü yani onu bile hatýrlýorum ne aþkmýþ dimi:)
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 9, 2005 2:43:22 GMT 3
hatýrlamak mý hatýrlamamak mý daha iyi bunu bilemiyorum.kalpte bir sýzý býrakýyorsa farklý; yüzünde bir tebessüm kalýyorsa farklýdýr tabi...
|
|
|
Post by naruto-kun on Jan 9, 2005 5:15:09 GMT 3
hatýrlamak ii dir tabi abi yoksa ne unutturur ki en derin yaralarý<br>hoþ derin yaranýn kendisidir aslýnda ama civi civiyi söker misali iste
|
|
|
Post by naruto-kun on Jan 9, 2005 5:18:13 GMT 3
ilk ask , son ask bunlar..... ne bileyim bunlar ksýye göre degisir yani kimisi her beraber olduguna ''asýk oldum'' der kimisi de bi türlü aský bulamadýgýný söler.
|
|
|
Post by naruto-kun on Jan 9, 2005 5:22:07 GMT 3
yine de ilk aþk dendiginde benim aklýma hep anasýnýfýnda ki kýz aklýma gelir LEYLA sacma biliyorum ama bi þekilde unutmuyo insan. hatta daha sonralarý da karsýlastýk kýsla ama o sýralar da caným cigerim dedigim bi arkadasým <br>ona kendini fena halde kaptýrmýstý.<br>e bu durumda da bana susmak kaldý
|
|
|
Post by cemm on Jan 9, 2005 5:27:18 GMT 3
ya bu iþler bööle kardeþim.aþk herkese göre deiþir.kimine göre imkansýz olmasý aþktýr,kimine göre sonsuza kadar sürmesi ve benim gibilere göre ise hiçbiþey, ta ki tekrar baþýna gelene kadar.. anlatýlamayan veya açýklanamayan biþey olmasý onun ne kadar saçma bi mevzuu olduunu göstermiomu zaten ha? býrakýn bu iþleri...bigün karþýnýza çýkar zaten dert etmeye takmaya hayatýný adamaya deðmez......
|
|
|
Post by naruto-kun on Jan 9, 2005 5:36:51 GMT 3
cem abi naptýn sen yaw üzüldüm bak simdi:( olum felaketlerle dolu su hayatta tekbasýna tutunabilmen bi hayli zor içindeki o sevgiyi birileriyle baylasmalýsýn bence dostum
|
|
|
Post by cemm on Jan 9, 2005 5:44:04 GMT 3
abi güzel söölüon hoþ söölüon da o birini bulmak maarifet ve ben onu bulmak bulabilmek için uðraþmýom annadýn mý yani uuraþmaya gerek duymuom..hayatýmý kýz peþinde koþmaya mý adim abi sýrf yannýz kalmamak için..olacaý warsa olur ya da sonsuza kadar......
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 9, 2005 11:53:17 GMT 3
abi ben bir uyudum ne felsefeler doðmuþ burda ya olum nedir bu harbiden ben bu forum postlarýný ileride kitabýmda topluyacaðým abi aþkýn felsefesi Not:burda dalga geçme falan yoktur alýnmayýn gerçekten ciddiyim
|
|
|
Post by carmelo on Jan 10, 2005 22:08:00 GMT 3
cem aslýnda haklýsýn hayatýmýzý kýz peþinde koþarak harcamak saçmalýk olacaðý varsa olur
|
|
|
Post by zooma on Jan 10, 2005 22:11:50 GMT 3
amaaan boþverin ya olmasýn ne gerek var
|
|
|
Post by carmelo on Jan 10, 2005 22:17:48 GMT 3
hayatta sevecek baþka çok þey var dimi yani mesela spor:)
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 11, 2005 10:29:23 GMT 3
özkan iþte mantýk bu aþk genel bir kavramdýr sadece insanlara duyumsanmaz biri spora aþýktýr biri bilgisayarýna biri de kýz arkadaþýn ayani bu çok genel kavramdýr genel anlamda da tekrar söyleyeyim güzel ama b.ktan bir þeydir
|
|