|
Post by deadgeko on Jan 1, 2005 22:49:21 GMT 3
ama duygulanýlcak þiir tabi haklýsýn...
|
|
|
Post by zooma on Jan 2, 2005 17:30:13 GMT 3
yok yok bu ceme biþiler oldu ne bu þiirler filan böyle cem aþýkmýsýn nesin bilelim yanii
|
|
|
Post by KeyKubaT on Jan 2, 2005 19:34:15 GMT 3
herkes bi þiir yazýyo madem..... nikah masasýna oturdun iþte<br>dayanmak çok zormuþ böyle sevince sana mutluluklar sözüm kardeþçe <br>at artýk imzaný git bir an önce
garibin biriysem sevemezmiyim aþkla karýndoymaz diyen ben miyim þimdi sen zenginsin ben ayrý garip sana BÝR DEMET GÜL VEREMEZMÝYÝÝÝÝÝÝM................
|
|
|
Post by KeyKubaT on Jan 2, 2005 19:35:54 GMT 3
bunu dinlemek kýraluksa ben baþkýroyum ozaman bu arada sanat bu sanat..
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 2, 2005 19:43:23 GMT 3
yok be adaþ ben kýro demem dedirtmem.dese de fark etmez.herkes kendini biliyo.bence sanat diyosun ya ewt sanat adýna biþiler var ama itiraf edelim bazen komik bi hal alabiliyo bu arabeskçiler( ben dail)
|
|
|
Post by zooma on Jan 2, 2005 20:19:14 GMT 3
aaa bak þimdi ortada yapýlmasý gereken bi ayrým var ben onu hemen yapýcam<br>bikerem bu müzigi dinlemek kroluk diil çünkü insanlar dinledikleri müziklere göre isimlendirilemezler ama bu tür müzigin adý çýkmýþ çünkü kro diye isimlendirdiginiz sahsiyetler genelde bu tür müzik dinler iþte böyle yani ama tabi bi de sey var insanlara kro demek ne kadar dogru orasýda zaten ayrý bir tartýsma konusu olabilir
|
|
|
Post by canshener on Jan 5, 2005 10:58:33 GMT 3
Yeter ki para sende olsun. ;D Ya bosver seni dinledigin müzikle degerlendiren insanlar sana kýro dese noolur önemli olan senin arkadaslarýnýn(ki bende bu gruptayýmdýr hrlde)ne düsündügü.Ben hic ööle düsünmüom.Ýnsan sýnýrlanmamalý müzik dinlemek suc digil hayat kýsa o zaman dinle sevdigin müzügü kardesim
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 7, 2005 10:57:06 GMT 3
bence de abi insan sevdiði müziði dinlemeli yani bunun kýroluk muhabbeti olamaz bence
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 7, 2005 10:57:54 GMT 3
bu arada artýk adslim de baðlandý geri döndüm anlýyacaðýnýz net olayýna
|
|
benyamin
olayý kapmýþ forumcu
o ??mez laf?n? aynen iade ediyorum!
|
Post by benyamin on Jan 8, 2005 17:32:28 GMT 3
kardeþim bir insan conconluðunu saklamak için kýro ayaklarýna yatmamalý. sen baþkýro degil baþcigs sin. bu böle biline . adamý þekle sokmayýn samsundan uçarým ha.
|
|
|
Post by canshener on Jan 8, 2005 23:12:04 GMT 3
Yoksa cigarettein cogulumu?tamam tamam biliom iiirenc.Abi napalým okul nisantasýna 5 dakka cigs olmayýp napalým.Özledim bile be benjamin uc ama kafa atma
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 9, 2005 4:49:07 GMT 3
ahanda saat 4 olmuþ.2 gardiyan (cem ve ben) burdayýz.<br>da bi post atalým dedim.cem de kafa oldum sanýyo saaroþa yazýyo beni.neyse.en gececi takým adýna: geko
|
|
|
Post by cemm on Jan 9, 2005 4:52:26 GMT 3
wallahi olm acaip gececi oldk yaa ne iþ.yannýz ii muabbet ettik gekoynan haberiniz olsun.sabah 4 e gelio saat.millet bizi deli sevdi sancak gece gece neyse kml siz bi gece muabbetinden sevgiler saygýlar.<br>esen kalýn efenim......
|
|
|
Post by naruto-kun on Jan 9, 2005 4:58:38 GMT 3
oooo genclik tam gececi olmus naparsýnýz be:) ben az önce butter fly effect i isledim yoksa daha önce dalacaktým forum a cem vallaha sen harbi gecelerin adamý oldun
|
|
|
Post by cemm on Jan 9, 2005 5:15:09 GMT 3
tabii olm gecelerin adamýyýz icabýnda..forum morum aþk meþk herþey benden sorulur artk..walla ya yakýnda býrakçam bu iþleri el etek çekçem..yeter biraz da baþkalarý takýlsýn hoca hep bana hep bana olmaz yani neree kadar di mi..neyse hadi garýý
|
|