|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 9, 2005 11:47:43 GMT 3
yani babs helal olsun gece 4 ha olum manyak mýsýnýz gece 4 e kadar
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Jan 10, 2005 3:21:12 GMT 3
lan bide yarýn sabah buluþucaz allah akýl fikir were... ama cem we emrahla çok saðlam muhabbet dönüyo..!
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 13, 2005 3:19:31 GMT 3
eyw ysf! sen olmayýnca da bi eksiklik oluyo he! bu arada, yalnýz mý kaldým ne?cem 10 dan beri yook? kimse yooook? ben nie size ii hoca bulmak için kasýyom? üff, gece muhabbeti iþte...
|
|
|
Post by zooma on Jan 16, 2005 0:19:09 GMT 3
ya ben uzakta kaldým forumdan netten koptum artýk iicene zaman bulamýyormki hiçbiþiye artýk bi eve ugrayabilsem hepsi olcak ama evi otel olarak kullanýr oldum ooff off bi içimi dökesim geldi
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 16, 2005 4:04:40 GMT 3
|
|
|
Post by AeH on Jan 16, 2005 15:35:47 GMT 3
|
|
|
Post by AeH on Jan 16, 2005 15:37:33 GMT 3
hala çömezim of bea yeter bea nereye kadar bu çömez hayatý
|
|
|
Post by zooma on Jan 16, 2005 21:08:06 GMT 3
ne olucak bu üniversiteli gençliin hali herkes deprsf herkes bunalýmda <br>yok yook ben artýk kendi dertlerimi bi kenara býraktým kafama takmýyorum baskalarýnýn sorunlarýyla ilgileniyorum yani burdan sesleniyorum bi derdi tasasý olan varsa itina ile incelenir çözüm bulunur
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 17, 2005 23:21:19 GMT 3
yok gülnur paylaþýlmýyo paylaþacak bir derdim yok.paylaþabilmek isterdim ama konuþuldukça yayýlýyor yayýldýkça da büyüyor. üff yalnýzlýk paylaþýlmaz...
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Jan 18, 2005 2:50:58 GMT 3
ya n bliim þimdi tatil ii güsel ama hawalar çk kötü insan dýþarý çýkmaa üþenio zten kmse de yok istnbulda..of bide eet kronik can skýntýsý da war..ya bazen acýorum bilgisayar karþýsýnda geçirdiim zamana...
zten alttada yazdýým üzre tarjaturunen ablam negsl sölüo kýraying for mi vaz nevýr vört e tiir,may lonli sol iz onli fild vit fiir ooooof bee
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Jan 18, 2005 4:13:56 GMT 3
"benim de söyleyeceklerim war" demiþ ya sarýkaya,iþte o hesap benimkide..saat üç olmuþ we artýk monitörün baþýnda zombileþmiþ bakýþlarla oturuyorum..bilimum net iletiþim araçlarýndaki insanlara "feci uykum war abi" "ya cnm ok yarýýn görüþürüz" türü yalanlarý henüz attým we kapattým aysikü,emeseni ama aslýnda yalan söyledim uykum fln yok..koca gün zaten ewde döne döne yattým tembelce,uykumun olmasýný nasýl bekleyebiliriz ki?þu tatil hakkaten insaný tembel edio.okul dönemi hiçbiþi yapmasam da taksime gidebilmek için saat 6gibi kalkýodum.bide þimdiki halime bak..ama yanlýþ anlamayýn benim özüm bu zaten..tembel adamým iþte kabul ediorum aslýnda okul döneminde erken kalkmak koyuyodu bana..
dedim ya tatil insaný tembel edio die,tembellik yaparken de kafana bissürü saçma sapan düþünce gelio..yalan mý ama,bütün gün ewde yatakta ws durursan nekadar saðlýklý düþünebilirsin ki? hayýr kabul ediorum ben kötü bi dönemdeyim þu an ama daha ii olamaz mýydý?bilmiyorum çýkamýyorum içinden,zor geliyo açýkçasý düþünmesi bile yoruyo insaný..aslýnda tek gerçek war ortada..hani ilk gün sýfat buluoduk kendimize,ozaman realistic demiþtim ben..ya bi parantez açýyim hiçbizaman kendimi tek kelimeyle nitelendirebiliceemi düþünmemiþtim,hala da düþünmüorum ama ozaman aðzýmdan o çýktý iþte..herneyse ewt ben realistic biriyim we gerçeði sewiorum her ne kadar memnun olmasam da,çünkü gerçek beni gelecek için motive ediyor..þu anki þartlar gerçektir we ben aný deðiþtiremem,o halde geleceði deðiþtirmek için çalýþmalýyým dimi?tek gerçek war ortada ewet ama kafamda binbir türlü düþünce war..onlarýn arasýnda gidip geliyorum,bazen sürükleniyorum bitarafa we sendeliyorum ama "ben güçlüyüm" düþmüyorum yere..düþmem..düþsem de kalkarým..kalkarýz biz,zayýf insanlar deðiliz ki..
"yüreðime söz geçiremiyorum." tüline gel yeniden çaðrýsý yaparken bunlarý söylüodu caner..ikisinin görüntüleri eþliinde bende aðlamaklý oldum..
kolay diildi,gerçekten kolay diildi.. ;D
|
|
|
Post by Darestan on Jan 18, 2005 21:18:39 GMT 3
bendensin be yusuf
aslýnda bende tembelimde bazý þeyleri yapmam gerektiðini biliyorum onu yapýnca tembelliðe devam misal pazartesi günü sabahtan akþama kadar bilgisayar oynadým eheh
bütün gün monitörle bütünleþmek iyi biþey deðil
bugünde vapura bindim kadýköy beþiktaþ arasý iki kere hava kötüydü ve karanlýktý sular yeþildi kýsacasý en çok sevdiðim hava dýr direk melankolinin dibine vurdum,hüzünlendim,güzeldi valla
arada bir dýþarý çýkmak lazým yusuf yoksa bayýyo ev valla
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 18, 2005 22:07:49 GMT 3
iþte...budur ysf!ben de katýlýyorum(yamanma)...aslýnda ilk gün konusunda haklýsýn.realistic ilginç gelmiþti ben de söyleyebilirmiþim demiþtim.ama tek kelime ile açýklanacak kadar deðersiz olduðumuz geldi aklýma...yada insanlar böyle düþünüyordu ama bana bu çok garip gelmiþti.hatta ben tek kelimeyle açýklayamam demiþtim yase'ye...(bazýlarý diycek ki þimdi þerefsiz fln deseydin).bu yüzden en politik cevabý verip chaotic demiþtim...bu ayrýlýk yaramadý bize sanki...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Jan 19, 2005 20:39:39 GMT 3
valla gençlik haklýsýnýz da ne diyim bu konuda biz öle bir nesiliz ki bilgisayar karþýsýna yaðýþýp kalmýþýz atatürkün cumhuriyeti emanet ettiði nesle bak falan iþin þakasý dýþarý mutlaka çýkmalýsýnýz millet ben gündüz dýþarda gece bilgiasyarda taktiðini uyguluyorum iyi oluyo valla tavsiye ederim
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 21, 2005 3:43:12 GMT 3
ne deiþiyo ki burak? bak yine gece, yine kimse yok, yine gündüz gez-gece bilgisayarda, günde 2.5 saat uyu ama hiçbiþi yapma,.... nereye kadar??? ?
|
|