|
Post by zooma on Jan 22, 2005 0:32:47 GMT 3
sorular türlü çeþitli<br>yanýtlarý yine öyle
|
|
|
Post by AeH on Jan 22, 2005 0:36:50 GMT 3
aman Allahým ýcýnde hem entrýka hm de gýzem olan bý cewap gulnur sakýn ol
|
|
|
Post by zooma on Jan 22, 2005 0:39:45 GMT 3
artýk ne güneþ eski güneþ<br>ne yýldýzlar eski yýldýzlar neden bilmem günden güne soluyorlar
|
|
|
Post by AeH on Jan 22, 2005 0:42:03 GMT 3
neden dýye sormýcaksýn cewabýný bulup yazcaksýn
|
|
|
Post by zooma on Jan 22, 2005 1:24:42 GMT 3
bir düþünce sarýyor gizlice ben kimim nerden geldim diye hersey sanki bir bilmece......
|
|
|
Post by cemm on Jan 23, 2005 2:06:52 GMT 3
yaw kimse yokmuþ artýk nette fln 2-3 kiþi muabbet çeviriomuþunuz nooldu arkadaþlar. <br>artýk organizasyon olaylarý fln da olmuomuþ duyduuma göre( yani ist te kalanlar için ) hadi millet toplayýn kendinizi ya bi toplu chat bile çeviremedik ne iþþ. bu mudur yani.. olmuo gençler. hani birlik beraberlik kardeþlik fln....(abarttým bayaa galiba) neyse ama dooruu söölüom.. aydýn a gittim sýkýntýdan patladým zatii.bak gece gece netteeyim kimse yok( yani bi kiþi war da o da saolsun bayaa muabbet edio..doyum olmuo yanii [günnur tabii ki]) gençlik hadin yaw kopmaalýmm.yani hoca kopsa bile(!) biz kopmaalým.di mi yani...hepiniz kendinize ii bakýn untmaýn birbirinizi,unutmayalým..neyse yeter döktüm içimi... hadi bay.............
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 23, 2005 3:40:17 GMT 3
BEN DE BU SAATTE YÝNE BURDAYIM...AMA BEN DAA UZUN KALDIM GALBA??? OFFF, GÜNDÜZ TESELLÝLERÝ GÜNDÜZE YETMÝYOR, GECELERÝYSE HÝÇ GEÇMÝYOR...
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Jan 23, 2005 4:02:13 GMT 3
baþlýkta da belirttiim üzere,sýnýfýmýzdaki edebiyat özlemi sanýrým bu topicte gideriliyor..ben tabiki progressive bi admin olarak sitemizin bir eksiðini daha gidermek amacýyla hareket ediyorum we edebiyat köþemizi açýyorum..hepimize hayýrlý uðurlu ola..
|
|
|
Post by zooma on Jan 23, 2005 16:39:09 GMT 3
bak cem dün için valla özür dilerim ama cidden çok önemli bi iþim vardý :)ya annadýn sen biliyorumm
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Jan 28, 2005 2:46:15 GMT 3
yine iþte gece muhabbetlerinin asýl sahipleri ben cem we emrah ööle muhabbetteyiz..forumu andýk da birden birer post atalým dedik..gelin lan muhabbete a aaa
|
|
|
Post by deadgeko on Jan 28, 2005 2:52:02 GMT 3
bu geceler bizden sorulur diyorum.saz arkadaþlarýma bugün(bu gece) beni yannýz býrakmadýklarý için teþekkür ediyorum...
ii uykular...
|
|
|
Post by cemm on Jan 28, 2005 2:52:18 GMT 3
walla ya yine bizm tayfa....gecelerin sahipleri ..walla millet koptunuz iice olmaz yapmaýn etmein..abi þindi giren war giremien war ama yani arada bi iki post ta fena olmaz hani....neyse biz çete geri dönelim...
|
|
|
Post by zooma on Feb 1, 2005 22:16:09 GMT 3
|
|
|
Post by cemm on Feb 2, 2005 2:21:36 GMT 3
bak günnur burdayýz kardeþimm gececiyizz burada yannýzlýk yok burda satýþþ yok burasý dostluk arkadaþlýk ablalýk kardeþlik tekkesi:P ....geceler bizim muhabbetler bizim....
|
|
|
Post by zooma on Feb 2, 2005 2:25:25 GMT 3
ya tam da suanki ruh halime uyuyo bu insanlar neden böyle yahu niye kendilerine verilen degeri farkedemyip biþiler elden gidince anlarlar kýymetini bugece çokkk dertliyim çokkk
|
|