|
Post by cemm on Feb 2, 2005 2:31:52 GMT 3
insanoðlu böyle gülnurcum biþi diyemezsin...takmaya deðmez bence rahat ol boþver...elindekilerinin kýymetini bilememek hepimizde war bence bi de kendi açýndan düþün belki bi sonuca ulaþýrsýn..takma býrak derdi tasayý ye iç keyfine bak ööle yapmak lazým gerekmiþþ bunu öðreniyo insan zamanla...
|
|
|
Post by zooma on Feb 2, 2005 2:41:30 GMT 3
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 4, 2005 3:01:27 GMT 3
gece gece yine ahmet ben cem ve gülnur sohbet ediyoruz. Konuda ne acaba tabi ki:AÞK bu konu daha uzar d ye düþünüyorum ben
|
|
|
Post by cemm on Feb 4, 2005 4:00:19 GMT 3
aþk konusu bitti arkadaþlar yine herzaman olduu gibi içimizde patladý zaten patlamamasý olasý diil ki.. þu anda bi ben mal gibi bekliom...herkeþ yattý...bende burda gece gece kendi kendime eyleniyom iþte...ya bu geceler uzar daha....olmaz bi çeki düzen wermek lazm kendine.....
neyse bu gece bu saatlere kadar yalnýz býrakmayan deðerli dostlarým burak,ahmet ve gülnura kucak dolusu sevgiler.....
|
|
|
Post by deadgeko on Feb 8, 2005 4:58:07 GMT 3
nooldu güzellerim? var mý bi kiþi benden baþka? yok...gece gece kimse de olmayýnca bi israilliyle 5 tur tavla oynadým.yendin mi demeyin!yok iþte konu kapanýr orda... kimse yok burda...
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 12, 2005 4:57:48 GMT 3
yaw saat 4 ve ben yine burdayým nerelerdeyiz arkadaþlar bir yarýnki buluþmaya gelmiyorum diye nedir bu tepki yaf
|
|
|
Post by deadgeko on Feb 16, 2005 1:34:18 GMT 3
bu arada saat bir e yaklaþýrken ysf un çýldýrýp yeniden tasarladýðý foruma bakýyorum... h. içine göre geç bir saat. gece kuþaðý baþlamýþ bulunuyor.. ama sanki ysfla ikimiz gece yalnýzlarý olmuþuz gibime geliyor...
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Feb 16, 2005 1:41:22 GMT 3
gecesi gündüzü kalmadý foruma giren post atmýo walla küsecem yakýnda foruma yine býrakcam gidecem uzak diyarlara
|
|
|
Post by ILGIN on Feb 18, 2005 18:57:42 GMT 3
gecesi gündüzü kalmadý foruma giren post atmýo walla küsecem yakýnda foruma yine býrakcam gidecem uzak diyarlara Olurmu be yusufçuum...!!!Hiç seni kýrarmýyým...Bak hatta "Gece Muhabbetleri" ne gündüz gündüz post atýyorum.. Keþke ben de geceleri baðlanabilsem demuhabbete bi ortak olsam.. ....bi gün... >:(Evet bi gün kesin dalacam okula... ..Yani heralde..galiba....
|
|
|
Post by zooma on Feb 19, 2005 2:28:15 GMT 3
ya bak işte bende post atıyorum foruma aaah ahh şimdi bi de derinden iç çekesim geldi evime kavuştum sonunda yaw ne zormuş gurbet ellerde kalmak valla he yurtta kalan arkadaşcıklarımı daha ii annadım şimdi bilgisayarımdan uzak odamdan uzak aah ahh zaten artık kimseyi görems oldum kimsede beni görmüo dolayısıylen yazık bana yazık ama işte herşeye ramen forumu unutmuyorummm ben ne vefalı insanmışım böle allahım iyiki varım dimi
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 20, 2005 22:43:16 GMT 3
hah görüyon mu gülnur neler çektiðimiz iþte biz yurtta bunlarý çekiyoruz bu arada post atmaya baþladým gene bekliyoruz herkesi buralara
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Feb 20, 2005 22:45:47 GMT 3
buraðýn foruma yeniden gelmesi þerefine 7 pare top atýþý<br> (neden yedi?? ee çnk az önce fb7-0 kazandý da ehA)
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 20, 2005 22:54:49 GMT 3
Hadi ya yur hayatý iþte izliyemedim maçý en son da sonuca 5-o iken bakmýþtým demekki 7 olmuþ of be
|
|
|
Post by ILGIN on Feb 21, 2005 17:36:15 GMT 3
|
|
|
Post by gReeNeYe on Feb 22, 2005 15:06:55 GMT 3
ya arkadaþlar kusura bakmayýn artýk ben öle evimden uzak teknolojiden uzak olunca anca kýrk yýlda bir giriyorum internete ama inanýn girmek için fýrsat yaratýyorummmmm. çünküüüü sizleri seviyorummmm( bahr yaklaþýyoya ondan heralde bu fýkýr fýkýrlýk)...... ;D ;D ;D ;D ;D
|
|