|
Post by KeyKubaT on Oct 25, 2004 20:05:14 GMT 3
dark tranquility projector albumu dýnnemeyen varsa dýnlesýn su ana kadar dýnlemedýgým bý bok kalmadý en iyisidir benc dineyn kendýnýze gelin bu arada kasedým mafoldu dýnnmekten eger varsssa cd fln getýrsenýze býde anathma istiyom kimd vardýr ki
|
|
|
Post by jesheaven on Oct 25, 2004 21:31:09 GMT 3
baba ben de 2 albumun mp3 versiyonu var veririm istersen biara...
|
|
|
Post by KeyKubaT on Oct 26, 2004 13:51:05 GMT 3
yusuf cd icin cok saol kardesımsın
|
|
|
Post by zooma on Oct 26, 2004 14:30:24 GMT 3
s.o.d. dinleyen var mý ki aranýzda
|
|
|
Post by jesheaven on Oct 26, 2004 19:33:08 GMT 3
burdayým burdayým.....baya severim s.o.dý.müzikleri manyak cýlgýn harika
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Oct 26, 2004 19:35:37 GMT 3
s.o.d. dinleyen var mý ki aranýzda soad'dan bahsedios dmi hani bildiimis system_of_a_down...sod ilk defa duydum
|
|
|
Post by Darestan on Oct 26, 2004 20:17:26 GMT 3
valla s.o.a.d hakkýnda bissürü þehir efsanesi dolanýyo yok konserlerine türkler ve köpekler giremezmiþ yazýolarmuýþ iþte yok türk karþýtýymýþ vs vs..
söliyimde haberiniz olsun ama þehir efsanesi gerçekliðini bilmioz
valal dark tranquilty dinlerim diyen bi adama burdan opeth i ve sevgilerimi yolluyorum
hatta opeth sevmeyen ölsün
hatta hatta ingiliz metal hammer dergisine göre 2003ün en iyi 6. metal albümü opeth-damnation iron maiden 7. sýrada dance of deathle bunu da belirteyim
neyse herkese sevgiler saygýlarrr
|
|
|
Post by zooma on Oct 27, 2004 13:14:26 GMT 3
bildiimis system of a down sen neyi ilk defa duydun s.o.d. yi mi
|
|
|
Post by ILGIN on Oct 27, 2004 16:05:54 GMT 3
Gülnur cuum Yusuf haklý...O 'soad' olarak literatüre geçmiþtir...Ama hayret ettim sana.. :oHiç göstermiosun.. ???Pek bi sakin görünüyosun ama..... Bu da iidir.
|
|
|
Post by zooma on Oct 27, 2004 16:47:05 GMT 3
:)tamam öyle olsun abime sordum nasý yasýldýýný oda bana öle söledi nese ismide önemli ama söledikleri benim için daha önemli ;D
|
|
|
Post by Darestan on Oct 27, 2004 21:57:41 GMT 3
s.o.a.d harbi literatüre geçmiþtir<br> yanlýz hernekadar sevmesemde (neden bilemiom galiba bu türk düþmanlýðý efsanesi) bazý þarkýalrý güzel þimdi kabul ediyorum
ayrýca steal this albüm kapaðýnada ayrý bir hastayýmdýr yani baya etkiledi beni kim lan bunlar dedim ama görünce hayalkýrýklýðý oldu alcaadým orjinal eheh ;D
|
|
|
Post by zooma on Oct 27, 2004 22:28:12 GMT 3
þimdi þöyle ki bu grupta türk düþmanlýgý olsa bile þarkýlarýna bunu pek yansýtamýyorlar çünkü sarkýlarýnda çok az daolsa türk müziini andýran yerler var
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Oct 27, 2004 23:29:43 GMT 3
bikere adamlar o türk düþmanlýðý muhabeti warmýþ ama onlarýn yeni çýktýðý dönemlerde piyasa yapmak için -daha doorusu siwrilmek için- yaptýklarý bi muhabbetmiþ.þimdilerde "yok ööle biþey gülüm" fln diolarmýþ we hatta buraya gelmek bile istemiþler ama sponsor çýkmýomuþ soad için. sonra adamlarýn müziðinde türk deðil doðu tarzý týnýlar war sadece.hardcore yada nu-metal,ne derseniz diyin adamlarda bu týnýlar,ama sadece týnýlar,war.fazlasý yok. soad sewen bi insan bence bütün þarkýlarýný çok sewer.çünkü adamlar tarza göre müzük yapýolar.bazýlarý daa iidir tabi ama ben mesela 2 sene önce fln hiçbi þarkýlarýný ayýrt etmeden dinliodum.hala da sewerim.kaliteliler. özellikle de wokallerinin sesini kullanabilme yeteneðine hayran olmamak elde deðildir
soad topici açýlsaymýþ olurmuþ be..peee...
|
|
|
Post by zooma on Oct 28, 2004 21:53:53 GMT 3
ya burda turkish müsik dinleyen yok mu
|
|
|
Post by KeyKubaT on Oct 30, 2004 12:38:28 GMT 3
bende merak ediyodum bu sod olayýný megersem neymiþ ben dsevmem onlarý hatta hiç sevmem bu arada bnim nikah masaasý nerde yusuf neyse..
|
|