GestAmaGururluCanshener
Guest
|
Post by GestAmaGururluCanshener on Dec 29, 2004 22:47:58 GMT 3
ýlgýncým o msjý on saniyede düsündüm ve kendim sýkýladým...Sonucta kimseyi zorladýgýmýz yok tabiki herkesin zevki farklý.Ravachol'u de buna zorlamayýz emme meydýnýn yeride ayrýdýr yane.........
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 31, 2004 18:39:41 GMT 3
durun bakiyim; ne o öyle..yarým bilgiyle herkes bi yorumda bulunmuþ!<br>þimdi; önce þunu söyliyim: knight errant iyi bir grup, çoðu (4'ünü) de tanýrým.beðendiðimi söyleyebilirim ama eksikleri ve özendiði gruplarýn tarzlarýný(german power metal-80ler ve 90larýn baþý) çok belli ediyorlar.bu da büyük - puan olarak yazýlýyor hanelerine...ama winds of doom gibi bir parçayý yazan ve anathema 'nýn judgement konserinde de alt grup olarak çýkmýþ; hatta en büyük metal festlerinden biri olan wacken'da da çýkmýþ bir gruba saygý duyulur...
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 31, 2004 18:46:55 GMT 3
pentagrama gelince... iy hatta çok iyi bi grup.olmayaný yaptýlar ve bu kaliteli oldu.bana sorarsanýz son albümlere yaklaþtýkça daha iyi oldular çünkü özgünleþti ve kalitelileþtiler.son albüm benim en iyiler listemdedir... ama öte yandan knight errant'ýn basçýsý sevan'a pentagram'ýn bateristi cenk'in mehter marþýný þarkýlarýnda çalacaklarýný duyurma þekli beni kýllandýrmadý deil: "olm sevan bi albüm yapýyoz türkeþ bile dinniycek!" ;D ;D gerçektir...
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 31, 2004 18:50:48 GMT 3
skilpnot: zaten bu grup ve türevlerini sevmem çünkü;<br>tarzý yok, gürültücü,<br>maske boya þebeklik, teknik yok, 3-4 dakika dinneyince kapatýyorum müziði... ama dinleyene engel olmam,fazla teknik düþünüyor olabilirim ama iyi bulmuyorum, ondan önce dinlencek çok þey var...
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 31, 2004 18:53:20 GMT 3
orphaned land:iþte tarzým!!!! bence süper bi grup.ruh mesaj tat bizdenlik teknik orkestrallik bile bulabilirsiniz...ya annatmýycam muhteþem iþte dinneyin görün. bu grubu anlamayana mesafeli bakarým.
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 31, 2004 19:00:46 GMT 3
rock the nations meselesi: bence pentagramýn assolist olmasý evet yanlýþtý.çünkü sentenced (ikinci kýlavuz grubum) katotonia orphaned land gibi gruplar arasýnda abes kaçmýþ headliner olmasý.ama türk grup diye geçilen kýyaðý anlýyorum.ama bence izlediðim en iyi pentagram sahnelerinden biriydi.hatta en iyi playlistleri bu konserdeydi.ayrýca vokalde pek bi kesilme olmadý; 2 kere diye hatýrlýyorum ve bu da çok normal.bir de yeni gitarist gerçekten iyiydi.ne kadar demir demirkan'dan sonra önyargýlý baksam da iyiydi.tüm konseri neredeyse sadece sol eliyle( penasýz! ) çaldý. teknik muhteþem...
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 31, 2004 19:02:47 GMT 3
yeter mi? hadi bakiyim daalýn daha da yok ama bu böyleydi þöyleydi yapmayýn...bu kadar uzun ve arka arkaya da bir tek yase topiinde yazmýþtým.yoruldum be yordunuz beni...
|
|
|
Post by canshener on Jan 6, 2005 11:30:58 GMT 3
abi iced earth ü dinliom bu aralar watching over me bu ne güzelliktir.buradan bana albümü kazandýran emraha da slm olsun
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Mar 1, 2005 22:12:51 GMT 3
www.anadolurock.com/ýlgýna selamlarla..gerçekten çok ii bi site..üye olduktan sonra tüm arþiwdeki þarkýlarý dinliebiliosunuz ayrýca çok güncel ws ws yani kesinlikle ilgiliyseniz ziyaret edin www.kafabindunya.guzeldir.com/bunlar da benim bi arkýmýn arklarýnýn gruplarý amatör fln ama özellikle melankoli anlarý için gayet uygunlar..deneyin belki psychedelic rock sewersiniz..eðlence aramayýn yane bunlarda..
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Mar 7, 2005 20:14:39 GMT 3
...öncelikle Theatre of Tragedy'den Seraphic Deviltry diorum yaa bööle bi þarký dinledikten sonra bence insanoðlunun müzikteki sýnýrlarý hakkýnda bidaa düþünmeli..çok ii..sonra nedense Therion'dan Birth of Venus Illegitima da baya sardý beni..o da çok güsel gerçi..neyse efendim..hatunlardan yanayým ben buara..türkçe de çok dinniom buara..lyricz'e zýrt pýrt biþiler yazmamdan belli zaten..o yazdýklarým özellikle de Ýz Býrakanlar Unutulmaz harbiden çok süpper..dinlemeyen warsa dinlesin..neyse þimdilik ii akþammlar.. trt haber bülteni gibi olmuþ bee
|
|
|
Post by deadgeko on Mar 7, 2005 20:56:54 GMT 3
gerçekten ben de sevdim vegayý. özellikle ninni þarkýsýný! yakýnda sözlerini yazacam buraya. bakalým belki benim sözlerden de yazabilirim ama telif haklarýný aldýktan sonra!
|
|
|
Post by deadgeko on Mar 7, 2005 21:01:00 GMT 3
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Mar 14, 2005 21:15:51 GMT 3
Sentenced - The Funeral Album May 2005 01. May Today Become the Day 02. Ever-Frost 03. We Are But Falling Leaves 04. Her Last 5 Minutes 05. Where Waters Fall Frozen 06. Despair-Ridden Hearts 07. Vengeance is Mine 08. A Long Way to Nowhere 09. Consider Us Dead 10. Lower the Flags 11. Drain Me 12. Karu 13. End of the Road son þarkýnýn ismi yeter sadece..buarada açýklanan konserlerde türkiye yok..ama ümidi kesmiyorum..
|
|
|
Post by deadgeko on Mar 14, 2005 22:48:20 GMT 3
|
|
|
Post by deadgeko on Mar 14, 2005 22:50:43 GMT 3
bu arada konser için benim umudum var. çünkü adamlar dünyan1n hiçbir yerinde görmedikleri ilgiyi burda gördüler.çok souk ve cool olmalar1na raamen burdan etkilendiklerini itiraf ettiler, ki yaranmaya da çal1smazlard1 biliyorum. buray1 pas geçmezler...umar1m!
|
|