|
Post by y⅓Śůf on Oct 22, 2004 15:11:30 GMT 3
neleri,kimleri dinliyoruz,nie dinlioruz,kimler iþini ii yapýo...tarzlara göre muhabbet için yeni topicler açýlsýn
|
|
|
Post by ILGIN on Oct 22, 2004 16:38:03 GMT 3
beyler özellikle özgün müziði tercih ederim ama genelde altrntf. takýlýrým...
|
|
|
Post by ILGIN on Oct 22, 2004 16:45:31 GMT 3
Yaa yusuf arabesknedir...Bizde öyle biri olacaðýný samýyorum..Deðiþtirsek mi??
|
|
|
Post by Darestan on Oct 22, 2004 22:23:14 GMT 3
ya yusuf abi death metali metalden saymýomusun abi ne ya ben opethi doom kalýbý altýnda görceeeme ölürüm deeeermiþim<br> neyse insan biraz metal türlerine uraþýr yada direk "metal" diye tek tür koy ayrým yapma cýk cýk cýk ;D
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Oct 22, 2004 22:33:57 GMT 3
ya yusuf abi death metali metalden saymýomusun abi ne ya ben opethi doom kalýbý altýnda görceeeme ölürüm deeeermiþim<br> neyse insan biraz metal türlerine uraþýr yada direk "metal" diye tek tür koy ayrým yapma cýk cýk cýk ;D alla alla..þimdi dellendircen adamý ya..benziyenini seç iþte deliye bak
|
|
|
Post by Darestan on Oct 22, 2004 22:51:37 GMT 3
bi üstteki mesajý quote lamak gereksizlik bu arada forum kirlenmesin gýcýr gýcýr olsun hiç eskimesin isteriz
di mi ?
aþþadakilerden hangisi opethe benzer a.britney spööörs b.blink one eight two c.ayrýn meydýn<br>d.naytwöþ<br>e.hiçbiri cevap e seçeneði olcadýr<br> (gruplarý komik yazmanýn sevmemeyle ilgisi yoktur üstteki ikisi hariç hepsine taparým)
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Oct 22, 2004 23:20:32 GMT 3
ya millet bende genelde alternatif dinlerim ama yine de tam bir müzik türünü severim de diyemem içimden hepsini dinleyesin geliyo
|
|
|
Post by Darestan on Oct 22, 2004 23:26:41 GMT 3
popçusun olm
|
|
|
Post by Darestan on Oct 22, 2004 23:27:35 GMT 3
cebindeki melodileri unuttuk sanma purak =)
|
|
|
Post by canshener on Oct 23, 2004 1:15:35 GMT 3
ben hoslandýým seylerin bazýlarýna müzik demeye kýyamam . bkz: ölmek bu soloyu bir daha dinlememektir der ünlü itü düsünürü sadýkcan<br>neyse aynen bir yerden okuduum gibi aktarýom ironmaiden e hastayým çünkü en boktan sarkýsýnýn solosu bile süper <br>bkz:kötü maiden sarkýsý yoktur dinlemeyi bilmeyen vardýr (biraz iddialý mý oldu ne)
|
|
|
Post by Darestan on Oct 23, 2004 21:10:48 GMT 3
maiden güzeldir ama cd den dinlerken opeth daha güzeldir
ama sahnede maiden opethi s... atar ne diyim
*steve harrise tapmak*
|
|
|
Post by canshener on Oct 23, 2004 22:42:59 GMT 3
maidenin sahne performansý süper olduu içindir adamlar sahnede fazla iyi
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Oct 24, 2004 19:10:41 GMT 3
**lacrimas profundere'yi dinleyin..hatta duygu yoðunluðunuz yüksek olduðu bi zaman,yüksek sesle,loþ bi ortamda,elinizde içkinizle dinleyin..daha mükemmel olamaz..yok..imkansýz..
|
|
|
Post by jesheaven on Oct 24, 2004 19:47:34 GMT 3
Abi slipknot dinleyeniniz var mý bilmiyorum ama dinlemenizi oneririm...Cok ii soyluyolar ya.Benim favorim: Wait and Bleed'dir.
Bunun haricinde heavy metal de kulagýma hos gelir.Pentagram kaliteli is cýkartýyor bu platformda.Adamlarýn ilk albumleri ii hostu ama satn muhabbetlerine kýl oluyodum ama son albumde yola geldi keretalar...''Hepsi bir hepsi Haktan....''
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Oct 25, 2004 19:15:32 GMT 3
tarja'nýn (bknz.nightwish) sesine aþýk olmayan warsa ölsün
|
|