|
Post by zooma on Oct 30, 2004 19:56:50 GMT 3
aaaa tamam ama harbiden de s.o.a.d olsaymýþ topic herkesin sölicek biþiyi varmýþ ben ölesine sormuþtum bu kadar üzerinde durmaya gerek yoktu
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Nov 3, 2004 13:22:16 GMT 3
harbiden bende ilk okuduðumda sod ne demiþtim ama soad fena deðildir daha çok albümlerini dinlemedim ama dinlediðim parçalarý vardýr türk karþýtlýðý olayýna gelince olabilirler ama bu adamlarýn güzel müzik yapmalarýný engellemez biz de konsere gitmeyi veririz
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 10, 2004 13:32:50 GMT 3
ya KoЯn metallica'dan one'ý cover'ladý çok da güsel yaptý da son coverlarý bomba:another brick in the wall...!!
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 10, 2004 19:52:30 GMT 3
kalifiye türk müzii hastasý var veriim mi abla?(gülnur)
aþýn biraz beyler çeþit yapýn. acil flemenko olsun taþtan olsun cdsi lazým(krizim tuttu)du bakiim daha beklenmedik kimler çýkacak fan olarak(bnz:gülnur-soad) ;D
|
|
|
Post by KeyKubaT on Nov 10, 2004 22:34:49 GMT 3
ya KoЯn metallica'dan one'ý cover'ladý çok da güsel yaptý da son coverlarý bomba:another brick in the wall...!! ya yusuf yazmýþsýn cok guzel de internette nerden bulcam ben onu bi adres versene merak ettim þimdi
|
|
|
Post by Darestan on Nov 10, 2004 22:43:12 GMT 3
kazaa yada dc++ kullan caným...<br> ha yoksa zor bulursun hatta bulamassýn =)
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 10, 2004 22:47:27 GMT 3
kazaa yada dc++ kullan caným...<br> ha yoksa zor bulursun hatta bulamassýn =) ben soulseek'ten buldum bak ordan indirebilirsiniz...
|
|
|
Post by KeyKubaT on Nov 10, 2004 22:49:18 GMT 3
|
|
|
Post by KeyKubaT on Nov 12, 2004 13:53:06 GMT 3
yok hiç bir yerde bu vanýn kavýrý dinleyemedim.. verdiðim adreste de yok bakmayýn bile..
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 21, 2004 17:27:10 GMT 3
yeni albümleri de geçti elime ooof yaa süper bu insanlar..süper,harika,mükemmel,aþmýþ..yok ya anlatamam ben..!
|
|
|
Post by canshener on Dec 8, 2004 20:10:21 GMT 3
|
|
ravachol
forum çömezi
outsider
I`ll see you in my dreams..
|
Post by ravachol on Dec 21, 2004 3:08:27 GMT 3
Abi slipknot dinleyeniniz var mý bilmiyorum ama dinlemenizi oneririm...Cok ii soyluyolar ya.Benim favorim: Wait and Bleed'dir. Bunun haricinde heavy metal de kulagýma hos gelir.Pentagram kaliteli is cýkartýyor bu platformda.Adamlarýn ilk albumleri ii hostu ama satn muhabbetlerine kýl oluyodum ama son albumde yola geldi keretalar...''Hepsi bir hepsi Haktan....'' cnm kardeþim aranýza sonradan girdim hoop diye muhabbete atlicam,artýk kusura bakmazsýnýz <br>ha bu arada slipkno tne yaptýgýný kendi de bilmio,eglendiriolar ama virtüözlük ve yaratýcýlýk namýna pek bi olayý yok ,zaten yaptýklarý müzik de yarak metalden baþka bi þey deil. pentagrama gelince satanist zamaný dediðin zamanýnda önce (yanýlmýyorsam 90 da) çýkardýklarý pentagram albümü ve sonrasýndaki trail blazer þu anda avrupa'da hala sipariþ edilen ve satýlan albümleri.Albümün tüm þarkýlarý ayrý güsel gerçek anlamda devlet ve ordu karþýtlýðý ortada,oturup þarký sözleri okundugunda aðlanýlacak bi albüm-bu ülke de bunlar da mý oluyor die.Ha senin adam oldular dediðin dönemde ise gerçek anlamda popçu oldular.BKZ:rock the nations 2004) bu yaz 3. gün adamlar ama gruptu_blaze'in di anno'nun,amon amath'In,lake of tears'ýn,sentenced'ýn,katatonýa'ýn en önemlisiorphaned land'in olduðu yerde adamlar ana gruptu; fakat bizim yarak abilerimiz naptýlar içtiler içtiler, gece2 de sahneye cýkýncada murat abimiz sesini kontrol edemedi ve þarkýný ortasýnda kesildi._habi de türkiyenin en iyi grubu derseniz hiç kuþkusuz knight errant derim zaten kýsa bi süre önce yaptýklarý açýklama da tekrar birleþip yeni albüm çýkaracaklarýnýn müjdesini verdiler.adamlar blindguardýan konserýnýn öncesinde dagýlmasalardý o adamlarý köpek ederlerdi.zaten knýght errant'ýn sahneye çýkmayacaðýný öðrenen grup elmanlarý yerine gelecek alt gruba kendi sistemlerini kullandýrtmayacaklarýný söölemiþler,bundan ötesi olabilir mi? ha bi de sahne performansý konusunda konuþulacaksa avrupanýntek devi MOONSPELL dir diorm ve karþý çýkaný da yandaki resimde görüldüðü üzere gözümü kýrpmadan dövüyorum dövüyorum dövüyorum... bööle atladýðým için tekrar kusura bakmayýn!
|
|
|
Post by canshener on Dec 21, 2004 18:43:04 GMT 3
Maidenýn oldugu yerde sahne performansýndan bahsedilmez fazla uzatmadan acýklýyayým:MAÝDEN ÝS THE BEST,THE OTHERS ARE THE WASTE
|
|
|
Post by ILGIN on Dec 27, 2004 17:09:49 GMT 3
Maidenýn oldugu yerde sahne performansýndan bahsedilmez fazla uzatmadan acýklýyayým:MAÝDEN ÝS THE BEST,THE OTHERS ARE THE WASTE O ne can...???Mahalle maçý sloganý gibi... Biraz dandik gibi..
|
|
|
Post by jesheaven on Dec 27, 2004 18:51:32 GMT 3
ravachol ii gusel de dediðin grubu da dinledim(knight errant) bence kesinlikle pentagramýn yanýndan bile geçemicek bi grup,pentagramýn müziðinin ve vokalinin yanýnda halt etmiþ resmen...adamlarý festte yaptýklarý bi aptallýktan dolayý bu kadar aþaðýlamak bence yanlýþ adamlarýn son yaptýklarý albüm popsa ben metal dinlemeyi býrakýyorum abi ne deyim...
Slipknot konusunda bence adamlarýn müzði gayet ii cogu þarký da vokalde baba(brutal vokal seviyosan tabi...) tabi zevkler ve renkler tartýþýlmaz ama emeðe saygým vardýr...
|
|