|
Post by y⅓Śůf on Nov 21, 2004 14:48:51 GMT 3
aþk bi sudur iç iç kudur dostlar lisede"bir kulunu çok sewdim o beni hiç sevmiyor kalbimi ona verdim artýk geri vermiyor"modundaydým...bi daha olursam.... olursun be abi hiiiiç üzülme(!) zewk,eðlence içinde kafama takmadan yaþicam fln diosun bazen,hatta yapýosun amaaa sonra yine.... bir kulunu çok sewdim... olayýna giriosun walla
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 22, 2004 15:14:54 GMT 3
Olum hakkaten de ööle..Ben de ayný durumdaydým yani kimse begenmezdi beni.. :-[Artýk harem kurma iþlemini bitirmek üzereyim... ;D ;D ;D Þaka bi yana halaboþ olmaktan dolayý mutsuzum... :'(Heralde sevdiðimi söleyemedigim için böle oluyo.Size de olmuþtur..Hani çekinirsin falan o hesap......
|
|
|
Post by zooma on Nov 22, 2004 21:21:10 GMT 3
Olum hakkaten de ööle..Ben de ayný durumdaydým yani kimse begenmezdi beni.. :-[Artýk harem kurma iþlemini bitirmek üzereyim... ;D ;D ;D Þaka bi yana halaboþ olmaktan dolayý mutsuzum... :'(Heralde sevdiðimi söleyemedigim için böle oluyo.Size de olmuþtur..Hani çekinirsin falan o hesap...... ya ýlgýncým ya bi insan niye sevdiini sölemeye çekinirki sewmek bu dünyanýn en güzel seyi ve bunu söylemekten çekinmemelisin...karsýndakinin tepkisi herneolursa olsunnn
|
|
aylin
olayý kapmýþ forumcu
|
Post by aylin on Nov 23, 2004 15:25:20 GMT 3
ben de ayný þekilde düþünüyorum!!gülnura katýlýyorum yani budurumda!!açýklamadýðýnda da onu pisi pisine kaybettiðini düþünsene!!çok kötü yaaa!bence git söyle nolursa olur!!
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 23, 2004 16:42:42 GMT 3
Olur ama ben onu onda bulucam daha sonra sölerim...O zaman haykýra haykýra sölerim...
|
|
|
Post by aLy on Nov 24, 2004 12:37:49 GMT 3
bu nasýL bir cümLe be ýLgýným:)) saka bi yana sevdigini söyLemekten asLa cekinme abi..sonra asLýnda hic istemedigin ve cok pisman oLacagýn sonucLar dogar, bu da adamý süründürür..
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 24, 2004 17:02:18 GMT 3
Yani güzel kardeþim demek oluyo ki karþý taraftan kývýlcým görsem onu yangýna çeviririm.. "Beni yak kendini yak herþeyi yak"hesabý... ;D
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 24, 2004 17:04:43 GMT 3
|
|
|
Post by canshener on Nov 24, 2004 23:00:16 GMT 3
aylin ne uzun msjdýr bu böyle okurken kurdesen oldum zihin sorlamasý ve daha nice semptomlar gözlendi
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 25, 2004 17:16:49 GMT 3
Yaw ilk defa alýntý yaparak cevap yazdýgýmda deriiiiin bi boþluk gibi görünüyo.. ;D ;D Ne iþ Aylin... Çözemedim wallaa... ;D
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 28, 2004 21:21:33 GMT 3
Ya ahmet altan tribine girip ahkam kesmek istemiyorum ama BENÝ BUNA MECBUR ETTÝNÝZ!!!!!!!!! ;D ;D
|
|
|
Post by deadgeko on Nov 28, 2004 21:28:12 GMT 3
AÞK ZORDUR, YAKALAMAN ÝÇÝN TUTKUNU KONTROL ALTINA ALMAN, ONU YENMEN LAZIM... COÞKU ÝÇÝNDE ONA KOÞMAK VE SARILMAK ÝSTERKEN, KAFANI ÇEVÝRÝP GÖZÜNÜ KAÇIRABÝLMEKTÝR AÞK... BELKÝ SEVÝLME, VE BAZEN DE (SADECE) SEVME ÝSTEÐÝDÝR AÞK... BAZEN BÝRÞEYLERÝ FEDA ETME, BAZEN O'NUN ÝÇÝN ÖLÜME GÝTMEKTÝR AÞK... BAZEN O'NUN ÝÇÝN AÐLAMAK, BAZENSE AÐLAMAMAKTIR AÞK... BAZEN DUYGUSALLAÞMAK, BAZENSE DUYGULARINI HÝÇE SAYMAKTIR AÞK...
AÞK; BÝZE (T)UZAKTIR...
|
|
|
Post by Hot Chocolate on Nov 29, 2004 15:26:05 GMT 3
Hý hýý.... Anlýyorum...
|
|
|
Post by zooma on Nov 29, 2004 21:15:01 GMT 3
Aþktan nekadar çok söz edersek edelim,ayný ölüm gibi,aþkada hiçbirimiz hazýr olamýyoruz,onunla karþýlaþtýgýmýzda ilk büyük titreyiþ ve coþkuyla birlikte tedirginligi,þaþkýnlýgý,dehþeti,acýyý,endiþeyi,incinmeyi,bir baþkayý kendisinden çok sevmeyi þiddetle yadýrgayýp ayaklanan guruda hissediyoruz,o depremde en iyi tanýdýgýmýz,en güvendigimiz ve kaybetmekten en çok korktugumuza,kendimize sarýlýyoruz.
|
|
|
Post by aLy on Nov 29, 2004 21:47:05 GMT 3
aský tartýsýyoruz da sevgiden hic bahsedeniniz yok yanýLmýyorsam..ben bir insaný cok seviyorum, o da beni seviyor ama seviyor iste sadece..arkadasca oLdugunu idda ediyor..oLmnyor sonuc oLarak, oLmuyor..nerden cýktý Len sindi bunLar derseniz, orasýný bende kestiremiyorum..duyguLarým birikti beLki de:)
|
|