|
Post by y⅓Śůf on Nov 29, 2004 23:16:10 GMT 3
acaba sadece benmi böyleyim..?niye birinden hoþlanýnca onu çok büyütüorum gözümde-we sonra yawaþ yawaþ tanýdýkça dumurlara uðrayýp,en sonunda ýyyy diyorum kendi kendime?ya baþta fazla deðer weriorum sonrada az..hep böyle oldu bu bende..ya çok sewdim ya acýdým..objektif görebidiim insanlara da hiçbizaman potansiyel sewgili gözüyle bakmadým ztn..iþin komik tarafý ben böyle insan psikolojisine fln çok ilgiliimdir we bazý þeyleri bildiimi iddaa ederim..ama kahretsinki kendi kendimin bu özelliini bilmeme raamen hiçbiþi yap(a)mýorum..yani bu sorunu çözmek için..neden þu son 3 yýlým yanlýþ tercihlerle geçio??we neden dooru insan die baktýým kiþiler beni dumurlara uuratýo??ben bu armudun sapý üzümün çöpü cinsi þeyleri yapýorum kabul ama sanýrým ben artýk bütün armudu sap,bütün üzümü çöp olarak görmeye baþladým..ama kafama göre birini aramak benim hakkým deilmi??karþýmdakileri de üzüyorum sorun burda..we galba bn de üzülüorum we daha çok üzülmeye baþladým..dedim ya kafama göre birini aramak hakkým die,galba ben kafamda oluþturduum insan modelinden birascýk farký olsa bile hayal kýrýklýýna uuruyorum..ya öff ya herneyse kafanýzý s.ktm özür hepinizden..napiim gelir bana arada böyle..offf yaa.....
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 29, 2004 23:32:26 GMT 3
buarada yukarýdaki ankete hala oy wer(e)medim.. içimden biþi seçmek gelmioki..
|
|
|
Post by aLy on Nov 30, 2004 0:41:46 GMT 3
bende de var senin durumundan ama biraz daha farkLýsý sanki..ben en basta hakettigi degeri veremeyip onu kaybettigimde hayatýmdaki gercek yerini,ruhumdaki gercek izLerini anLayabiLiyorum..ondan sonra da kendimi yerden yere vuruyorum ve inan cok darmadagýn oLuyorum..cok yaraLanýyorum ve YARALIYORUM!en sevdigimin,en deger verdigimin asLýnda en cok istedigim oLdugunu onu kaybettikten,o baskasýyLa birLikteyken anLýyorum ve geriye dönüp baktýgýmda sanki bunLara ben sebep oLmusum,ben böyLe istemisim hissine kapýLýyorum..istedikLerimi eLde edemeyisimin sebebi kendimmisim..bunu anLýyorum..
|
|
|
Post by aLy on Nov 30, 2004 0:49:54 GMT 3
Lisede cok uzun süreLi bir iLiskiden cýkýnca sözde hür oLmanýn verdigi rehavetLe ona buna saLdýrýr oLmustum..düsüncesizce yaptýgým herseyin cezasýný,bundan2 sene öncesindeki hareketimin acýsýný simdi cekiyorum..erkekLere..pLayboy oLmak cok istemistim..ugrastým,ufak capta bir cevrem de oLmustu..ama sonunda hayaL kýrýkLýLýgý yasýyorum haLa..hayatýnýzdakinin yakasýna yapýsýn gerekirse..onun en dogru oLduguna inanýyorsanýz,býrakmak zorunda kaLmazsýnýz insaLLah..cok üzüLürsünüz..
|
|
|
Post by ILGIN on Nov 30, 2004 14:43:30 GMT 3
Yusufcum ve alycim...Abartmýorum TAMAMEN ayný durumdayýz..Hatta öyle ki YUSUFla aþýrý bi benzerlik durumu var..Okurken ben yazmýþým gibi hissettim...Bana biraz da olsa tercuman olduðunuz için teþekkürler..
|
|
|
Post by canshener on Nov 30, 2004 16:26:28 GMT 3
bende de var senin durumundan ama biraz daha farkLýsý sanki..ben en basta hakettigi degeri veremeyip onu kaybettigimde hayatýmdaki gercek yerini,ruhumdaki gercek izLerini anLayabiLiyorum..ondan sonra da kendimi yerden yere vuruyorum ve inan cok darmadagýn oLuyorum..cok yaraLanýyorum ve YARALIYORUM!en sevdigimin,en deger verdigimin asLýnda en cok istedigim oLdugunu onu kaybettikten,o baskasýyLa birLikteyken anLýyorum ve geriye dönüp baktýgýmda sanki bunLara ben sebep oLmusum,ben böyLe istemisim hissine kapýLýyorum..istedikLerimi eLde edemeyisimin sebebi kendimmisim..bunu anLýyorum.. Gecmiþ hep acýtýr alicim sevmedigin acý veren seyler bile özlenir.Çünkü gecmiþtir hele bi de sevdigin seyler içini parçalayarak senden kopmaya calýsýr.ULasýlmazlýk ve hayatýmýzýn sonuna yaklasma sembolüdür gecmiþ bence.Ben yapamasam da(senin de yapman zor )anýn tadýný cýkar (carpe diem) çünkü yarýn bugünün ne kadar cazip oldugunu fark edeceksin
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 5, 2004 22:38:57 GMT 3
|
|
|
Post by ILGIN on Dec 7, 2004 16:54:28 GMT 3
Bu bence ÝHTÝYAÇ deðil de;birinin seni sevmesi ve senin de ona tutkuyla baðlanmandandýr... Birinin seni sevdiðini görmen genelde yeterlidir...
|
|
|
Post by zooma on Dec 7, 2004 17:03:36 GMT 3
bence bu tam anlamýyla bir ihtiyaçtýr yemek içmek gibi biþey yani...sevilmek ve tabiki de sevmek belkide insanoglunun en masum ihtiyaçlarýndan..kimseye zarar vermeden kendini mutlu hissedebilmenin mümkün olabildigi birþey..........
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 7, 2004 17:51:31 GMT 3
ya hadi ya... dört bir yandan darbe alýrken bu aþk seferinde; hangi kalp gemisi koruyabilir ki beni?
|
|
|
Post by zooma on Dec 7, 2004 19:53:29 GMT 3
ya ben yasadýklarýmdan sunu anladým ki-hala acý çekmeme ragmen- aþk konusu sorgulanýcak bir konu degil.bu duyguyu yasarken sadece onun büyüklügü içinde kaybolucaksýn.....çýkmazlara girmek sadece zarar getirir..
|
|
|
Post by zooma on Dec 9, 2004 21:52:50 GMT 3
off ya bu erkeklerin hepsinden nefret ediyorum hepsi anlasýlmasý zor garip uzaylý yaratýk gibiler..bi günleri bi günlerini tutmaz ne yaptýklarý belli olmaz karsýsýndakini anlamaya çalýþmaz
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 9, 2004 22:12:05 GMT 3
ya mor yapma o kýzlar di miydi?hani bu týbben bile bildiriliyo(en az 28 günde bir)
;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by aLy on Dec 10, 2004 9:58:53 GMT 3
kýzLarýn erkekLere cektirdi cok acýk ve biLinen birsey zaten..kýzLar(hepsi diiL ama anLatmaya caLýstýgýmý anLayýn) kendiLerinin egemenLiginde oLan erkekLere daha bi bagLanýverirLer sanki..yada sevmeden, birseyLeri bagýsLamadan önce bi süründürmeyi severLer..bu asLýnda onLar icin bir testtir,sanki bizim icin sabýr öLcme,onLar icin iLgi ve sevgi öLcme oLarak aLgýLanýr...her kýzdan bahsetmiyorum..topLumda bunLar kendini gösterir zaten
|
|
|
Post by B KIZ on Dec 20, 2004 18:31:43 GMT 3
|
|