|
Post by y⅓Śůf on Nov 19, 2004 18:29:21 GMT 3
ya böyle bi topic de açtýk ya artýk ne diim tabi burasýnýn açýlmasý için baskýlar kuran yase hanýma we ali beye de selamlarýmý iletiyorum..
|
|
|
Post by aLy on Nov 19, 2004 18:39:19 GMT 3
Bu topic aLtýnda sizLerLe kucakLasmanýn mutLuLugunu yasýyorum..Canýnýzýn sýkýLdýgý, icinizin daraLdýgý anLarda, kendinizi burda buLanLardansanýz; biLinki asýksýnýz demektir..burada her türLü mutLuLugu, sevinci, acýyý beraber yasayaLým..acýLar payLastýkca azaLdýgý gibi mutLuLukLar da payLastýkca güzeLLesir, büyür..hepinize en icten sevgiLerimi gönderiyorum
|
|
|
Post by zooma on Nov 19, 2004 18:41:05 GMT 3
burda anlatýlamýcak seylerde varr!!acým çokk büyükk ama kimseye anlatamýyorum
|
|
|
Post by aLy on Nov 19, 2004 18:44:05 GMT 3
biz dinLemek isteriz ama sen anLatmak istemezsen eLden zaten bisey geLmez dimi?
|
|
|
Post by carmelo on Nov 19, 2004 19:59:10 GMT 3
ya abi ali bu kadar içten konustguna göre senin de acIn büyük he?dök olum içini seni dinlemeyen ölsün.
|
|
|
Post by zooma on Nov 19, 2004 21:27:33 GMT 3
ali yaa bende anlatmak isterdim ama þartlar el vermio biliyorum yani sizin nekadar içtenlikle dinliceenizi
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 19, 2004 23:52:21 GMT 3
ali yaa bende anlatmak isterdim ama þartlar el vermio biliyorum yani sizin nekadar içtenlikle dinliceenizi hadi be ne þartlarýymýþ bnlar???
|
|
|
Post by zooma on Nov 19, 2004 23:54:37 GMT 3
þu anda içnde bulunduumz koþullar herseyi sölersem hiçbiþinin anlamý kalmayabilr o zaman çektiim acýya degmes
|
|
|
Post by canshener on Nov 20, 2004 1:26:48 GMT 3
Arkadas arkadasýn p....dir.demiþler bosuna mý tabi ki degil böyle kaba tabir kullandýýmdan dolayý özürs dilerim bana yardýmcý olabileceklerin pmlerini beklerim baska sýnýflar (simdilik deklare etmeyelim hangi sýnýf ya da sýnýflar olduunu)da bol bol tanýdýgým var senin için information da bulmýycam da kimin için bulucam diyorsanýz pmlere kuvvet ne diyim Bu kampanya 18 yasýndan büyük 28yasýndan küçükleri kapsar Yase hanýmcým sizden ögüt falan gibi seyler beklerim
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Nov 20, 2004 1:28:40 GMT 3
Arkadas arkadasýn p....dir.demiþler bosuna mý tabi ki degil böyle kaba tabir kullandýýmdan dolayý özürs dilerim bana yardýmcý olabileceklerin pmlerini beklerim baska sýnýflar (simdilik deklare etmeyelim hangi sýnýf ya da sýnýflar olduunu)da bol bol tanýdýgým var senin için information da bulmýycam da kimin için bulucam diyorsanýz pmlere kuvvet ne diyim Bu kampanya 18 yasýndan büyük 28yasýndan küçükleri kapsar Yase hanýmcým sizden ögüt falan gibi seyler beklerim of ya hakkaten son nokta
|
|
|
Post by Darestan on Nov 20, 2004 8:22:31 GMT 3
Bu kampanya 18 yasýndan büyük 28yasýndan küçükleri kapsar bizi saymýyosun yani ha öle mi 17 yaþýnda genç yakýþýklý az kullanýlmýþ ;D ;D ;D edit:quote yaptým
|
|
|
Post by canshener on Nov 20, 2004 10:28:39 GMT 3
olum az kullanýlmýssan bana ne ben gay degil GUYUM dikkatini cekerim cýk cýk cýk
|
|
|
Post by aLy on Nov 20, 2004 14:36:40 GMT 3
mert oLum sen niyetLen sana da yaparýz biseyLe.. bu arada bu topic adý aLtýnda gececek sohbetLer Pm Ler iLe sýnýrLý kaLmasýn arkadasLar...cidden özeL oLan hicbirseye karsý degiLiz tamam, ama burada da birbirimizin yarasýna merhem oLmak icin buLunuyoruz degiL mi caným geyik bi yana maksat sýnýf icindeki diyaLogumuz&muabbetimiz artsýn..irreguLar oLup da kopmayaLým birbirimizden..
|
|
|
Post by Darestan on Nov 20, 2004 22:49:41 GMT 3
olum az kullanýlmýssan bana ne ben gay degil GUYUM dikkatini cekerim cýk cýk cýk ne dion leayn sen heytttt !!!! varmý leayn bana yan bakan sol taraftaki gitarý kafasýnda kýrarým hüleayn [glow=red,2,300]mafya delikanlýsý mode ON[/glow]
|
|
|
Post by AeH on Nov 21, 2004 9:33:35 GMT 3
aþk bi sudur iç iç kudur dostlar lisede"bir kulunu çok sewdim o beni hiç sevmiyor kalbimi ona verdim artýk geri vermiyor"modundaydým...bi daha olursam....
|
|