|
Post by carmelo on Dec 23, 2004 5:45:54 GMT 3
arkadaþlar bu haftanýn aþk olayý bende ýcq dan tanýþtýðým 15 yaþýndaki mersinli bir kýz beni amerikalý zannedio ama gerçekten ben kendimi öyle tanýþtýrmadým kýz beni buldu e tabi benim isimde bi nba oyuncusu olunca kýz da beni amerikalý sandý þu an inanýlmaz bi aþkýn içindeyim cam kenarýndaki oturum düþünmem hep bu yüzden tabi tek kýzla yetinmiyorum ýcq gibi bir ortamda bi de nerden var tabi ki rusyadan ismi maria 16 yaþýnda resmini benden sonra ilk kemal gördü ama o benim türkish olduðumu bilio hatta yazlarýda belekte geçiriomuþ konuþtuk ya ben gidiyorum rusyaya(burak da gelio)ya da ukraynada buluþuyoruz.. Baþvuran herkese kýsmet var kýzýn çevresi geniþ...
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 23, 2004 21:13:02 GMT 3
hay aðzýný öpiim be çaðrýcým netten babam çýksa adam saymam.ne mal olduðu belli olmayanla iþ olur mu be? amma velakin kýzlara saydýðýn bilimum küfür ve hakaretler sanki biraz aðýr olmuþ...(sen de fark etmiþsin zaten...)sanki biraz da haklý gibisin ya... neyse...
|
|
|
Post by cemm on Dec 23, 2004 21:28:34 GMT 3
cidden þu netten manita yapma olaylarýna ben de ýsýnamadým.aþk meþk zor abi netten.ama hani ben baþka iþler peþindeyim diyosanýz bilemem yani.þöle bi avrupaya kapaaðý atim de ne olursa olsun filan diosanýz tam yeri yani. bu arada çaðrý baba harbiden aðýr konuþmuþun yaw.ama katýlmamak da elde diil hanii............ ;D
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 23, 2004 23:30:19 GMT 3
ya iyi de cemcim, avrupaya kapaðý atmak ne demek? avrupalýlarý birþey mi sanýyorsunuz? görmedik deðil hiç de özenilcek gibi diiller
|
|
|
Post by deadgeko on Dec 23, 2004 23:33:22 GMT 3
benden uzak, allaha yakýn olsunlar! ;D ;D ;D
|
|
|
Post by carmelo on Dec 24, 2004 0:25:52 GMT 3
arkadaþlar (lan özellikle sen çaðrý) tabi ki netten aþk olmaz bizimki sadece eðlence( ama rusu bi görseniz böle konuþmazsýnýz) neyse caný sýkýlan herkese tavsiye ederim bu arada emrah yani avrupayý bilmem de slm dediðim zaman kýzlar msj atmýo harbiden ama 'hi' gibi bir god selamý verirsen kýzlar seni amerikalý sanýo ve peþine düþüo yani biz türklere bakan yok ne varsa onlarda sonuçta bulduðunuz kiþinin ne mal olduðu meçhul diosunuz ama tabi benim de ne olduðum meçhul deðil nette bazýsýyla türkçe konuþuorum bazýsýyla ingilizce bu arada merkezkantin gerçekten ýcqya benzemio saðlam iþ yani herkes oraya üniversitesini ve bölümünü yazýo fotoyu koyuyo zaten çoðunluk da bizim okuldan oluo çünkü moderator itüden... www.merkezkantin.com'a herkesin uðramasýný tavsiye ederim...
|
|
|
Post by zooma on Dec 24, 2004 21:34:36 GMT 3
SONUNDA ASK KONUSU ALTINDA BÖYLE ABUK SEYLERDE KONUÞULDU YA BASIMIZA TASLAR YAGICAKKK!! SÝZE SÖYLÜYORUM AÞK KUTSAL BÝR ÞEYDÝR ÖYLE KARI KIZ MUHABBETLERÝYLE KÝRLETÝLECEK BÝR ÞEY DEGÝL!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by cemm on Dec 24, 2004 21:44:37 GMT 3
Bana göre aþk laftan ibaret
Sana göre hayatýn anlamý<br><br>Sen bu yolda böyle devam et
Aþk layýk olanda kalmalý...................
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Dec 25, 2004 18:51:06 GMT 3
ah arkadaþlar ah yakýnda açýlacaðým kýza ama kýzýn kontörü yokmuþ ondan mesajlaþamýyoruz sen kontör at derseniz benim de hatlý olmasýna karþýlýk babam faturada en son kontör yollama yazýsýný görünce canýmý okuyordu
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Dec 25, 2004 18:52:50 GMT 3
bizi saymýyosun yani ha öle mi 17 yaþýnda genç yakýþýklý az kullanýlmýþ ;D ;D ;D edit:quote yaptým ah harbiden bizi saymýyonuz di mi tebrikler yani ne diyim
|
|
|
Post by carmelo on Dec 26, 2004 20:55:08 GMT 3
aynen öle aziz kardeþim cem, býrak onlar bu yolda böle dewam etsin bence de aþk laftan ibaret burdan tüm aþýklara saygýlarýmý sunarým, hepimiz aþýk olduk ama geride kaldý...
|
|
|
Post by canshener on Jan 5, 2005 11:46:01 GMT 3
Bana göre aþk laftan ibaret Sana göre hayatýn anlamý<br><br>Sen bu yolda böyle devam et Aþk layýk olanda kalmalý................... süoer cem harbiden noktaaaaaaaaaaaa.
|
|
|
Post by aLy on Jan 5, 2005 12:57:20 GMT 3
arkadasLar bugunLerde pek bi cenem düsük pek bi cevvaLim farkettiniz mi? keyfim yerinde yane sizin anLaycagýnýz..bu topik adý aLtýnda yazmamdan anLayamayýn sakýn manita mevzuLarýndan mý diye..yok öyLe bisey!! kendi yagýmýzLa kavruLuyoruz iste..yasayýp gidiyoruz bak ne güzeL..yayýnda ve yapýmda emegi gecen sýnýf arkadasLarýma üzerimdeki emekLerinden doLayý tesekkürü borc biLirim.. En Biseyden SaygýLarýmLa ;D
|
|
|
Post by naruto-kun on Jan 7, 2005 22:36:14 GMT 3
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Jan 7, 2005 22:39:07 GMT 3
ewet yaa oktay haklýsýn ama sen buldunu sanýrsýn da aslýnda ööle diildir fln ya sööliemezsin yada hayýr derler sana ohoo...acý war bu iþte bolca...!e tabi becerebilene de mutluluk..sonunda bööle gülersin walla -buarada oktay cd'ler süper
|
|