|
Post by ILGIN on Feb 25, 2005 18:18:10 GMT 3
1.si delikanlýlýðý kimseden öðrencek deðilim...Aklýnýn olgunluu kadar delikanlýsýndýr.. 2.si dünyadanbi haber yaþýyanlarý haberdar etmeye çalýþmak gösterip elletmemek demekmiþ meðer.. :oBiz de bndan sonra elletiriz.. 3.si "biri hariç" lafýndan o kadar kýllandýysan sileriz..Kimseyi rahatsýz etmek gibi bi derdim yok tabiiki... 4.sü hiç bi zaman lafý ortaya atýp "DEFOLMAM" ya da kaçmam..Söylediklerimin arkasýndayým...
|
|
|
Post by deadgeko on Feb 25, 2005 23:53:32 GMT 3
|
|
|
Post by ﻇﺖÿÀﻼ on Feb 26, 2005 0:57:42 GMT 3
harbiden çaðrý þu andan itibaren hayat felsefemi deðiþtirdin lan helal olsun baba ya:D:P
|
|
|
Post by deadgeko on Mar 22, 2005 22:36:41 GMT 3
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Mar 25, 2005 2:06:10 GMT 3
walla sonunda ankete oy werdim acaba neden mutluyum uleeeynn =)
|
|
|
Post by gReeNeYe on Mar 25, 2005 14:26:51 GMT 3
dün belliydi halinden walla tutmasak havalanacaktýn walla neyse istediðin gibi olur umarým mutluluklar sana ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by aLy on Mar 29, 2005 20:15:22 GMT 3
artýk fazLa oyun gibi geLmeye basLadý hersey..yaptýkLarým ve yapacakLarým sanki önceden pLanLadýgým seyLer gibi..birisiyLe tanýstýgýmda ayný seyLeri yaptýgýmý bi anLamda taktik izLedigimi farkeder oLdum,ki bu bence korkutucu birsey..asýk oLmak o an söyLeyecekLerinin acýga cýkamamasý gibi birseymidir yoksa herseyi akýsýna býrakýp anýn tadýný cýkarýp doyurucuLugunu yasamakmýdýr biLmiyorum..inancýmý kaybetmek de istemiyorum ama kötü tecrübe ediyorLar bizi..sabrýmý sýnýyorLar sanki..istedigim benLe degiL beLki ama mutLuyum su anda..bu da rahat bir tavýrdan mý umursamamazLýktan mý yada baska neden biLmiyorum..
|
|
|
Post by zooma on Apr 1, 2005 17:05:57 GMT 3
aslında hiçbikonuda yorum yapmamaya karar vermiştim ama dayanamıyorum işte napiim.bak ali kardeş bu işler öyle taktik filanla olmuyo bööle hiç beklemedigin bianda herşey olup bitio ve sen onun şaşkınlıyla mutlulugunu biarada yaşıosun...planlanıpda olan bişi yok yani bu konularda ..
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Apr 1, 2005 23:14:15 GMT 3
biriktirirsin kendi içinde biþileri,yaþarsýn yaþarsýn ama kafanda herzaman bi ideal nokta wardýr ulaþmayý istediðin. oturup da biþiler karalarsýn ama bilirsin -daha yazmaya baþlamadan önce bile- yazacaklarýnýn seni tatmin etmeyeciini we bi yerde kaðýdý buruþturup atacaðýný. bazen kýsa hikayeler yazarsýn ama onlar da sonlanýr biter giderler. oysa hayatta herzaman herkesin ideali kendi romanýný yazabilmektir içinde mutluluk olan. bir gün o roman kahramanýný bulduðuna inanýrsýn, hislerin seni yanýltmamýþsa zaten o da seni bekliyordur, hazýrdýr o romanda senle rol almaya. bundan büyük mutluluk olur mu? ewet, ya senin roman diye düþündüðün þey masalsa..? masallar destansýdýr we mutlu sonla biter hepsi...hadi herkese mutluluklar diliom
|
|
|
Post by cemm on Apr 8, 2005 0:09:36 GMT 3
'' býrakýn gençler aþk meþk olaylarýný derslerinize çalýþýn:D:D:D boþ iþler önce okulunuzu bitirin askerliinizi yapýn fln soora bu kendiliinden gelir zaten:P:P '' felsefesi(!) abazalarýn tek bahanesi, ezilmiþliinden kendini kurtarmak için gördüðü en acil çýkýþ kapýsýdýr..........abaza arkadaþlar alýnmasýnlar ama bu gerçek yaniii.. yorumlarýnýzý bekliomm...
|
|
ezik insandan notlar Pgeko
Guest
|
Post by ezik insandan notlar Pgeko on Apr 12, 2005 19:29:15 GMT 3
ya bence de cem ama zamanla yasadıklarım beni öyle noktalara itior ki herseyden kopup uzaklasmak istiorum.bu dönüp dolaşıp aynı yere gelmek gibi ama maalesef bu hal mevcut..
|
|
|
Post by cemm on Apr 13, 2005 0:01:57 GMT 3
abi ööle galiba ya dön dolaþ yerin belli....bu iþleri nasý aþacaz bilemiyorum... aþamiicaz ......bakak görek abi
|
|
|
Post by gReeNeYe on May 23, 2005 12:58:29 GMT 3
ya bu koca seneyi bomboþ ve tek baþýma geçirdim yaaaa ya bide bu ist te tek baþýna olmak hele bide baharda tek baþýna olmak baya bunaltýcýymýþ... öle herkes çift çift üstüne yaðýyor yaaa. nasý iþtir bu böle anlamadým walla... neyse ...
|
|
|
Post by blackh@wk on Jun 16, 2005 17:26:56 GMT 3
ya arkadaþlar illa çift mi olacanýz bak bi de koca seneyi yannýz geçirdim yazmýþ bence gayet güzel bi seneydi ve yannýz filan geçirmedin esra haným ya insanýn sevgilisinin olmasý güzel bi duygu ama çok takmamak lazým öle yannýz geçirdim yok herkes çift filan hayttan zevk alarak yaþamak lazým buluruz acelesi ne de geçç
|
|
|
Post by cemm on Jun 16, 2005 23:11:05 GMT 3
tabi abi ne sevgilisi noluo nan burda abi zevk alýp yaþican tabi ya gezcen tozcan oraya gitçen buraya gelcen aklýna ne geliosa yapçan.... ne öle aþkmýþ meþkmiþ...o da olur sen takýlmana bak.. zati, bilmem siz de farkýna vardýnýz mý hiç, siz rahat olunca hiçbirþeyi dert etmeince herþey kendiliinden oluo... hiçbiþeyi takmican abi... dert etmicen fri takýlcan... ha bi de entel olmak lazým bence (bu yersiz oldu sanýrsam)
|
|