|
Post by naruto-kun on Jan 7, 2005 22:39:16 GMT 3
of of anlýcagýnýz ben doluyum ama su an halimden de memnunum yani ennihayetinde hepimiz insanýz<br>ve düsündügümde ac dolasan bu duygularý tatmaya dahi vakti olmayan insanlar var o yüsden fazla acele etmemek lazým dimi
|
|
|
Post by naruto-kun on Jan 7, 2005 22:41:33 GMT 3
eyvallah kýsa bi zaman sona komihler 2 yide cýkarcaz insallah:) abi dedim ya sabretceksin iþte doðruyu senin icin yaratýlaný bulana dek denemeye daha dogrusu iliþki yasamaya devam tabiyki suyunu cýkarmadan
|
|
|
Post by gReeNeYe on Feb 10, 2005 11:34:00 GMT 3
ya bu ne böle sýnýf aþksýz sevgisiz mi kaldý? kimse biþi yazmýyoooo.(ben çok yazýyorum sankii )ama olsunn yazýnn biþiler yaaaa. mesela aramýzda yeni iliþkilere adým atanýmýz yok mu? benimde bildiðim üzere elbette varr.........
|
|
|
Post by ILGIN on Feb 10, 2005 12:36:40 GMT 3
Oooo..!!! ;)Elbette var dediine göre bizi takip ediosun...!!??Sööle de biz de bilelim..Nasýl olsa saklanamaz...dimi.. Þahsen ben bizzat kendim olarak bu durumdan habersizim..(biri hariç.. )
|
|
|
Post by ayp be ayp on Feb 10, 2005 19:49:56 GMT 3
biz size burda dedikodular öðrenip de söylemeden paylaþmadan hava atýn diye mi topik açtýk?hadi durmak yakýþmaz söyleyin bakalým kimmiþ?
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Feb 10, 2005 20:49:05 GMT 3
ben bitane biliyom ama kendisi çýksýn açýklasýn kardeþim...dimi ***** buaradaa ya ben ankete hala oy wermedim we sanýrým "süper" diyene kadar da oy wermicem..ee budurumda bayaaa bi süre beklemem gerekcek eha yaw bide gittiniz fakültelere fln tanýþýonuz ywþ ywþ yeni insanlarla,bööle bi kýpýrtýlar olanlar yazsýn buraya paylaþalým.. unutuodum ya 14 þubat war bide..çoðumuz acý içinde olduu için bu sene çok acý bi 14 þubat diliom herkese,ki önümüzdeki yýllarda mutlu olunca bu yýla bakýp bakýp piþman olalým
|
|
|
Post by zooma on Feb 11, 2005 21:02:40 GMT 3
eft ya kim ki ooo aşk olsun yani biz böle gizliomuyuz..yani sonuçta ne olursa olsun
|
|
|
Post by UFaKRaKi1 on Feb 12, 2005 0:25:03 GMT 3
bi kere kardeþim ilk olarak düþünün bakalým kendine manita yapan vatandaþ çýkýp buraya "yuppi benim artýk manitam var" diye yazý mý yazacak?adam belki reklam yapmak istemiyo ama bak esra bu sefer de sana çatýyorum madem biliyon söyle o zaman utanýlacak tarafý yok bu iþin sanýrým?adam çýkýp reklam yapmak istemeyecektir belki ama sen dersen þu vatandaþýn dalgasý warmýþ en güzeli olur biz de tebrik yaparýz allah bir yastýkta kocatsýn deriz tabii ki ardýndan darýsý baþýmýza ya da psikolojik durumumuza baðlý olarak allah korusun
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Feb 12, 2005 0:58:55 GMT 3
çaðrý bigece senle oturup içip muhabbet edemessem gözlerim açýk gider
|
|
|
Post by UFaKRaKi2 on Feb 12, 2005 1:57:30 GMT 3
walla yusuf icip icip muhabbet ederiz ayýp ediyon ya ama bak bastan soyleyeyim genelde icince biz gencler asktan falan konusuyoruz ama raký sofrasýnda da seytan muhabbeti yapmak rakýya ayýp demek ya...o yuzden efkar olduum zaman tek basima icmeyi tercih ederim ama yok icip icip eglenelim diyorsan her turlu egleniriz ister turku dinneriz ister disco yapýp egleniriz neyse konu ask mesk olayýndan biraz cýktý . bu arada laf arasýnda da kýzlara seytan demeyi unutmadým tschüs
|
|
|
Post by aLy on Feb 13, 2005 15:23:44 GMT 3
cagrIya katILmamak eLde mi anasInI satiyimö..ben istemez miyim kIz miLLetini sevmeyi saymayI,düsünmeden güvenip inanmayI..ama her seferinde dumura ugrayan,madara oLan biz oLuyoruz kardesim..hepsinde güveni,iyi niyeti eLinde patLayan biz oLuyoruz..buna bir son vermem gerektigini düsünüyorum,sonucu buLunca sizLerLe de payLasacam.. forum konusu asktan feLan saptI asLInda ama napaLIm arkadas..bayan arkadasLar üstüne aLInmak zorunda degiLLer,gereksiz poLemik cIkmasIn sindi yada cIksIn anasInI satayIm,onLarIn ne düsündügünü merak ediyorum ben
|
|
|
Post by gReeNeYe on Feb 18, 2005 12:20:05 GMT 3
alla alla ne yani kýzlar bu dünyaya erkeklere acý çektirmeyue mi geldi diyosun sen... sanki siz meleksiniz herkes acý çekiyo aþkta sevgide sadece erkekler deilll... misal ben yanii. eskiþehirden beri sevdiðim insanla þimdi ayný sýnýftayýmm tamda unutmaya baþlamýþkennnnnn BANA KADERÝN ÇOK PÝS BÝ OYUNU BUUU
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Feb 19, 2005 18:27:48 GMT 3
|
|
YeniLogoutOldumYneLoginOlamam
Guest
|
Post by YeniLogoutOldumYneLoginOlamam on Feb 21, 2005 20:26:46 GMT 3
Hiç de ööle deðil Esra haným...Taaaaa sene baþýnda bahsetmiþtin o elemandan...Yani "unutuyordum" demen hikaye gibi... ;D
|
|
|
Post by y⅓Śůf on Feb 25, 2005 11:14:10 GMT 3
bu arada hala su esranin haberi olduu ve cogumuzun haberi olmadigi vatandasi soylemediniz ayrica da ilginin bu topicin onceki postlarinda yazan biri haric lafi beni killandirdi... sonuna da goz kirpmis bir de.... ne demek yani bu manali manali goz kirpmalar??... buysa sizin delikanliliginiz ben o delikanliligin agzina s.cayimlafi ortaya atiyonuz sonra defolup gidiyonuz sizn yaptiginiza gosterip ama elletmemek gibi bise denir veyahut vurkac taktigi denir neyse ya ama soylememeye dewam edersniz ben firsat buldukca sizleri yergilemeye dewam edecegim haberiniz ola... aðýr konuþmuþsun çaarý..birincisi çoumuzun haberi yok dediin insandan bence senin de haberin war..ulan aramýzda kaç kiþinin sewgilisi war hee..?yuh ya hala bilmiosan ben sana pm atýyým yani dedik ki kendisi girsin yazsýn foruma,adam zaten gölette kalýyo onu senden ii tanýan warmý aq?? he?? konuþ çaarý konuþþ...! bu mu sizin delikanlýlýýnýz diyosun,ulan çaarý,sen nezaman yamuq yaptýýmýzý gördün haa? bugüne bugün biz de senin gibi karý kýz manita hatun olaylarýnda acýlar çekmiþ ama içine atmýþ insanlarýz..bide sen arsýzca üstümüze geliosun..yetmezmiþ gibi..kaderin sillesini yemiþ bizlere bir de sen wuruosun hunharca,zalimce..wur aq..bi de sen wur..anaaa zaten tenefüs bitmiþ ders baþlýalý 4dk olmuþ þimdi bi de hoca wurcak..neyse ben derse kaçýom þimdi öptüm hepinizi
|
|